70+ ideer til toalettveggdekorasjon (bilde)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

70+ ideer til toalettveggdekorasjon (bilde)

70+ ideer til toalettveggdekorasjon (bilde)

Når de planlegger renovering av hjemmet, betaler mange ofte brorparten av oppmerksomhet til stuer, soverom, kjøkken og glemmer ufortjent et slikt rom som toalett, selv om det er et av de mest nødvendige for en person. I tillegg til valget av moderne funksjonelle sanitærutstyr, er det viktigste problemet valget av etterbehandlingsmaterialer, som utgjør hovedbakgrunnen og ofte fungerer som et dekorativt ornament. I vår artikkel vil vi se på hva moderne veggdekorasjon på toalettet kan være, en rekke materialer og farger..

Hvor skal jeg begynne?

Å reparere et toalett er en plagsom virksomhet som noen ganger kan bli en ganske lang prosess. Det ser ut til at det kan være vanskelig å dekorere det minste rommet i huset, men fangsten ligger noen ganger i den beklagelige tilstanden på veggene, spesielt hvis leiligheten ligger i et ganske “gammelt” hus som ikke har kjent store reparasjoner for tiår.

Så når du planlegger å oppdatere badet, ta deg bryet med å sette veggbekledningene i full orden – dette er en garanti for at den nye kledningen vil vare lenge. Det er først og fremst nødvendig å demontere det gamle etterbehandlingsmaterialet, helst til en helt utsatt veggoverflate. Vi inspiserer flyene nøye, dekker alle eksisterende sprekker, groper, uregelmessigheter med kitt. Ideelt sett må veggene jevnes, så vil ethvert etterbehandlingsmateriale passe på dem uten problemer. Hvis du planlegger å kappe boksen med gipsplater eller veggpaneler, kan du klare deg uten utjevning.

Deretter går vi videre til rørene – du må også studere tilstanden deres. Hvis reparasjonen på badet ikke har blitt utført på lenge, er det bedre å ikke utsette det og utføre reparasjonsarbeid (utskifting) av kommunikasjon på forberedelsesstadiet. Dette gjelder også elektriske ledninger. Ofte i gamle hus er det en enkelt lyspære på toalettet, som ligger over inngangen, som gir et lite lyssortiment, slik at du kan tenke på å installere flere lysarmaturer på forhånd og kjøre elektriske kabler.

Når all kommunikasjon er i orden, må veggene være godt grunnet, du kan bruke spesielle midler, som inkluderer stoffer som forhindrer dannelse av sopp. Nå kan forberedelsen betraktes som over, rommet må gis en “hvile” og tørke grundig. I mellomtiden går vi videre til valg av etterbehandlingsmateriale..

Veggdekorasjon på toalettet - Hvor skal jeg begynne

Valg av materiale for etterbehandling

I dagens marked for bygge- og etterbehandlingsmaterialer er det et stort utvalg av alternativer for kledning av veggflater, som noen ganger får hodet til å snurre. Vi må imidlertid ta i betraktning at toalettet er et rom med høy luftfuktighet, så ikke alle materialer kan brukes her..

Keramisk flis

Å dekorere veggene på bad med keramiske fliser er en ganske gammel måte å fullføre, som ikke mister sin relevans i dag. Dette materialet er utmerket for både estetiske og praktiske egenskaper. Den skinnende overflaten på belegget, som har en reflekterende effekt, er fantastisk i stand til å gi rommet mer frihet, og den økte fuktmotstanden, styrken og den enkle rengjøringen sikrer lang levetid.

Dagens fliser er merkbart forskjellige fra tidligere prøver i en rekke former (firkantet, rektangulært, diamantformet, trekantet), teksturer og farger, som lar deg lage et fantastisk design, stilig design selv i et lite rom. Man trenger bare å se på de fantastiske lappene av lappetepper, og assosiasjoner med en varm hjemmestemning oppstår umiddelbart i hodet mitt. Alternativene for å dekorere med fliser som etterligner et tre eller en stein ser flotte ut. For de som streber etter originalitet så mye som mulig, kan du kjøpe et sett med fliser som utgjør et tredimensjonalt bilde.

Den yngre “slektningen” til flisen er mosaikken, som er formet til praktfulle komposisjoner. Ofte kombineres materialer, dekorere aksentsoner med små mosaikker..

Toalettveggdekorasjonsmateriale - Keramiske fliser Toalettveggdekorasjonsmateriale - Keramiske fliser Toalettveggdekorasjonsmateriale - Keramiske fliser Toalettveggdekorasjonsmateriale - Keramiske fliser Toalettveggdekorasjonsmateriale - Keramiske fliser

Gips

Bruken av gipsplater til veggbekledning har et ekstra pluss – det vil ikke være behov for en absolutt utjevning av veggene. Samtidig er det viktig å velge riktig materiale – et som har økt fuktmotstand, er produsert i grønt og har riktig merking. Med gips, som er ganske fleksibel i behandlingen, kan du lage en rekke små arkitektoniske former, male dem eller flise dem. Noen ganger brukes slike strukturer til å organisere hyller, nisjer eller falske vegger, bak hvilke kommunikasjon, tømmefat er skjult..

Toalettveggdekorasjonsmateriale - Gipsplater Toalettveggdekorasjonsmateriale - Gipsplater Toalettveggdekorasjonsmateriale - Gipsplater

Paneler av PVC og MDF

Den mest økonomiske og enkle måten å dekorere veggene på toalettet på er å installere spesialpaneler, som er produsert av materialer som PVC og MDF. Panelene har et stort utvalg av design og kan trofast etterligne naturlige materialer, ha en stor fargepalett, som lar deg lage enhver stildesign. De er lette og enkle å installere; de ​​krever ikke forhåndsutjevning av veggene. Forskjellen mellom dem ligger i den forskjellige graden av fukttoleranse – PVC -paneler er mer stabile, og MDF, med langvarig eksponering for fuktige forhold, kan hovne opp over tid. Men sistnevnte er mer motstandsdyktig mot mekanisk belastning..

Toalettveggdekorasjonsmateriale - PVC- og MDF -paneler Toalettveggdekorasjonsmateriale - PVC- og MDF -paneler Toalettveggdekorasjonsmateriale - PVC- og MDF -paneler Toalettveggdekorasjonsmateriale - PVC- og MDF -paneler Toalettveggdekorasjonsmateriale - PVC- og MDF -paneler

Bakgrunn

Hvis du bestemmer deg for å foretrekke tapet, må du velge vaskbare, fuktresistente stoffer, som markeringen av rullen viser. Utformingen av lerreter kan enten være monokromatisk eller med ornamenter, geometriske mønstre. En interessant løsning for å lage en aksent kan være veggmalerier, som er limt over en av veggene. Temaet for bildene velges i henhold til stilen – det kan være landskap, fjell, dyr, bilder av byer, elver og rasende fossefall.

Toalettveggdekorasjonsmateriale - Tapet Toalettveggdekorasjonsmateriale - Tapet Toalettveggdekorasjonsmateriale - Tapet

Farge

Det er enkelt å male veggene på toalettet, noe som ikke krever spesielle ferdigheter. Det skal bemerkes at moderne forbindelser, for eksempel akrylmaling, har en lett tekstur, påføres jevnt, har en vaskbar overflate, ikke falmer over tid og ikke sprekker. Man må bare vise fantasi – og du kan lage unike belegg på små vegger. En kombinasjon av to farger brukes ofte, og grensen mellom dem kan være presis eller uskarp. Et annet alternativ som fortjener oppmerksomhet er å lage en tegning på overflaten av veggene ved hjelp av en kitt, og deretter male den. Noen ganger brukes spesielle sjablonger for å bruke bilder – det viser seg veldig livlig og vakkert.

Toalettveggdekorasjonsmateriale - Maling Toalettveggdekorasjonsmateriale - Maling Toalettveggdekorasjonsmateriale - Maling Toalettveggdekorasjonsmateriale - Maling

Interiørdesign på toalettet

Med tanke på renovering av toalettet, har du kanskje allerede bestemt deg for valg av hovedfarge på rommet, og foretrekker en eller annen palett. Hvis en generell idé om designet ennå ikke er klar, foreslår vi at du gjør deg kjent med noen profesjonelle tips som vil hjelpe deg med å dekorere et bad..

Etterbehandlingsmaterialet for veggbekledning kan være monokromatisk, men da vil det gjøre situasjonen ganske “kjedelig”, og du må jobbe med innredningen. Det er lettere å velge flere fargenyanser, og ved å kombinere dem får du rommet til å glitre på en ny måte. Noen ganger er de motsatte veggene dekorert med forskjellige farger eller veggdekket over toalettet er kledd i en mørk farge – slike teknikker bidrar til å visuelt “skyve fra hverandre” veggene, øke plassen. Den samme effekten blir lettere ved bruk av linjer i dekorasjon, der horisontale striper vil utvide rommet, og vertikale striper vil heve takflaten..

For å dekorere et lite bad, er det bedre å velge lyse farger som kan fortynnes med lysere flekker. Minimalisme i alle dens former er mest akseptabelt her: i utmerket belysning, lakonisk dekorasjon, mangel på innredning. I denne retningen er det foretrukket et snøhvit design, med mulige sprut av aksentfarger. Du kan velge blått som hovedtonen, som er mest egnet for slike rom. For å forhindre at rommet ser for kaldt ut, må du velge en varm ledsagerfarge, for eksempel krem ​​eller fersken..

Et utmerket alternativ for et lite rom vil være et fototapet med perspektiv, plassert på en av veggene eller helt omslutt av rommet..

For avgjørende personer som streber etter en ekstraordinær design av hvert hjørne av hjemmet sitt, tilbyr vi et alternativ med en rød palett. Dette betyr ikke i det hele tatt at du trenger å fylle alle veggene med en skarlagen tone, og gjøre et vanlig bad til et slags torturkammer. La designet være basert på en dempet burgunder eller crimson nyanse, som vil være sammenflettet med en annen kontrastfarge. Du kan ta en hvit palett som hans allierte, noe som vil lette enhver rik tone..

Litt utdatert, men garderoben, dekorert i brunbeige toner, ser ganske verdig ut. De nåværende modellene av tapet og fliser med forskjellige mønstre og ornamenter kan gi liv og variasjon i interiøret betydelig. Ved å plassere et lite vertikalt hageareal på en av veggene, kan du gjøre et tradisjonelt rom til et ekte øko-bad.

Det er ikke nødvendig å være redd for lyse fyllinger ved bruk av rike gule, grønne, blå farger – de er ikke akseptable for boliginteriør, og i et rom der det brukes lite tid, kan en slik design vise seg å vær veldig morsom. Selvfølgelig, hvis toalettet er kombinert med et bad, er det mye flere designideer, men, som de sier, er dette “en helt annen historie.”.

Toalettveggdekorasjon - Toalettinteriørdesign Toalettveggdekorasjon - Toalettinteriørdesign Toalettveggdekorasjon - Toalettinteriørdesign

Veggdekorasjon på toalettet – foto

Ytterligere bekjentskap med etterbehandlingsmaterialene som brukes til å dekorere veggene på toalettet, foreslår vi at du fortsetter på sidene i fotogalleriet. Her er forskjellige gode eksempler, basert på hvilke det blir lettere å ta et valg til fordel for en eller annen finish. Gledelig visning!

Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto Veggdekorasjon på toalettet - foto

Previous Post
Ζώνη ενός δωματίου για γονείς και ένα παιδί
Next Post
Kjøkkendesign i klassisk stil (+65 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector