Kjøkkendesign i klassisk stil (+65 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign i klassisk stil (+65 bilder)

Kjøkkendesign i klassisk stil (+65 bilder)

Symmetri av linjer, grasiøse former, beherskete farger – dette er hovedtrekkene i den klassiske stilen. Et slikt design vil gi kjøkkenet et aristokratisk utseende, gjøre det til et eksempel på harmoni og renhet. Ryddig og praktisk, klassikeren er ideell for å dekorere både små kjøkkenhjørner og romslige rom. Hvis du samtidig bruker materialer av høy kvalitet og pålitelige møbler, kan du glemme neste renovering lenge, fordi et kjøkken i klassisk stil aldri går av moten..

Funksjoner i den klassiske stilen

Et blikk på det klassiske interiøret er nok til å bli forelsket i sin solide pålitelighet og luksuriøse perfeksjon. Høye lyse tak, store vinduer, en perfekt matchet palett av nyanser, solide møbler – alt dette skaper en atmosfære av velvære, stabilitet og holdbarhet..

De dyreste materialene brukes: naturlig tre, polert stein, krystallskim i solen, elegante stoffer. En uunnværlig egenskap ved den klassiske stilen er rik innredning. Dyktig utskjæring, smidde metallprodukter, støp av gips, sjelden keramikk, malerier av kjente kunstnere dekorerer interiøret, noe som gjør det utrolig festlig.

Klassikere er alltid preget av ideelle proporsjoner, renhet, hver ting i den er på sin plass, og generelt ser designet ut som et enkelt perfekt ensemble.

Klassisk stil i det indre av kjøkkenet

Klassisk kjøkkenfarge

Klassisk stil innebærer tilbakeholdenhet i valg av nyanser. Lyse, spraglede farger, så vel som skitne mørke, finnes nesten aldri i sofistikerte klassikere. Det er ikke rom der for merkbare tegninger, spesielt geometriske. Den er preget av en rolig, monokromatisk pastellpalette ispedd edle metaller, i tillegg til den understreket prakt av naturlige teksturer..

Hvitt kjøkken

På en eller annen måte er hvitt alltid tilstede i et klassisk interiør. Det er uunnværlig i dekorasjonen av taket, veggene og noen ganger gulvet. Et helt hvitt kjøkken er en indikator på sofistikert smak.

Noen ganger er denne rene fargen kombinert med gull, beige, mørk brun, men som regel er dette små tillegg. Generelt tolererer klassikeren ikke samtidig bruk av mer enn tre nyanser..

Hvitt kjøkken i klassisk stil - interiørdesign Hvitt kjøkken i klassisk stil - interiørdesign

Kjøkken i pastellfarger

Faktisk er den fortsatt den samme hvite, men med en knapt merkbar blanding av gul, rosa, lavendel eller kaffe. Paletten av elfenben, champagne, creme brulee eller vanilje gir interiøret en vårlig letthet, gjør den rolig og skånsom.

Kalde pastellfarger – lyseblå, mynte, gråaktig – er mer egnet for Provence -stilen enn for klassikerne.

Klassisk kjøkkendesign - pastellfarger

Brunt kjøkken

Tekstur av dyre tresorter, polert eller lakkert, er et elegant valg for et klassisk kjøkken. De vanligste nyanser – fra hassel og melkesjokolade til dyp svart kaffe.

I bakgrunnsdekorasjonen kan mykt beige brukes, og møbler, parkett, og noen ganger benkeplater og et headsetforkle forblir rikbrunt. Den mørke kanten og små brune flekker ser spesielt elegante ut på melkehvite overflater..

Klassisk brunt kjøkken - interiørdesign Klassisk brunt kjøkken - interiørdesign

Gullfarget kjøkken

Varmt gull er det perfekte supplementet til den klassiske stilen i kjøkkenets interiør. Det kan vakkert understreke det snøhvite designet, noe som gir det en edel glans..

Du kan for eksempel velge lys tapet med denne pregingen, beslag (dørhåndtak, kraner, kraner, bilderammer og speil), lysekroner, taklister. Møbelfronter med gyldne ornamenter eller utskjæringer vil se ut som museumsgjenstander eller smykker.

Klassisk gullkjøkken - interiørdesign

Kjøkkeninnredning i klassisk stil

Tiden har ingen makt over klassikerne. Et kjøkken innredet i denne stilen skal se ut som om det vil forbli uendret to hundre år senere. Ufremkallelig styrke, pålitelighet og holdbarhet er hovedkriteriene som må oppfylles når du velger materialer for etterbehandling.

Gulv

Fuktresistente og rengjøringsvennlige belegg er egnet for kjøkkengulv. Det kan være naturlig parkett dekket med vannavvisende lakk, keramiske fliser, kunststein, porselenstein, korktepper, linoleum av rolige farger..

Hvis overflaten på materialet er kald (spesielt for stein og keramikk), anbefales det å installere et “varmt gulv” -system. Forresten, en slik løsning lar deg forlate den ekstra varmeapparatet og spare plass i et lite rom..

Hvis kjøkkenet er lite, så er det bedre å velge homogene lyse elementer av mellomstørrelse for å fullføre gulvet, du kan med en tre- eller marmortekstur.

Klassisk kjøkkendesign - gulvfinish Klassisk kjøkkendesign - gulvfinish

Vegger

Det er veggene som alltid skaper den generelle bakgrunnen og atmosfæren. Og selv om de på kjøkkenet ofte er lukket av headsettet, er det fortsatt åpne områder under taket, nær døren og i nærheten av spisestuen..

Gitt den høye luftfuktigheten i dette rommet, for veggdekorasjon, kan du bruke maleri med akryl- og latexforbindelser, vinyltapet, glassfiber. Det er bedre å dekke forkleet med mellomstore firkantede eller diamantformede fliser, glatt dekorativ stein.

I et lite klassisk kjøkken skal veggene være monokromatiske, lyse og harmonisk kombinert med andre ting..

Klassisk kjøkkendesign - veggdekorasjon

Tak

I gamle aristokratiske hus var taket alltid høyt. Du kan visuelt heve dem i moderne rom ved å bruke gipsplatekonstruksjoner i form av en hvit matt ramme langs kantene og en strekk blank film i midten..

Forgylling, volumetrisk stukkstøping, store dekorasjoner og enorme lysekroner er bare tillatt hvis kjøkkenet er veldig stort, og høyden er minst 2,8 m.

Uavhengig av hvilke nyanser som brukes i selve interiøret, bør taket i et kjøkken i klassisk stil alltid være snøhvit..

Klassisk kjøkkendesign - takdekorasjon

Tekstil

Det avhenger av stoffvalget om interiøret vil se komplett og komplett ut. For et kjøkken i klassisk stil er tekstiler av en monokromatisk lyspalett fra hvit til beige, noen ganger med gyldne ornamenter, egnet..

I små rom er det bedre å bo på lyse gjennomsiktige gardiner eller rullegardiner, og i romslige og godt ventilerte rom har du råd til tunge gardiner med gardiner. Sistnevnte skal sys av rike materialer: sateng, jacquard, sateng og brokade.

Klassisk kjøkkendesign - tekstiler

Møbler og kjøkkenutstyr

I et klassisk interiør er det veldig viktig å bruke høykvalitets og robuste ting. Slike møbelsamlinger produseres ikke bare av italienske selskaper, men også av mange russiske produsenter. Blant dem kan du ofte finne veldig greie alternativer til en rimeligere pris..

Kjøkken sett

En kjøkkenvegg i klassisk stil er nesten alltid naturlig tre, i ekstreme tilfeller – en veldig god imitasjon av sponplater. Fasaden kan males med lys emalje eller beholde det unike naturlige mønsteret, dekket med gjennomsiktig lakk. Dekorative elementer er symmetriske, litt mørkere, gull eller kontrastfarge.

Avhengig av utformingen av rommet, kan headsettet plasseres langs en vegg, med bokstaven L eller U-formet. På romslige kjøkken suppleres den i midten av en massiv benkeplate eller bardisk, laget i samme design..

Klassisk kjøkkeninnredning - Kjøkkenoppsett Klassisk kjøkken design - Kjøkken sett

Middagsone

Det klassiske kjøkkeninnredningen tillater ikke benker, krakker eller lave sofaer. Bare utskårne stoler med høy rygg, mykt trekk og noen ganger til og med armlener kan brukes som seter..

Senteret på spisestuen er et bord med en vanlig geometrisk form (firkantet, rundt, rektangulært eller ovalt). Som regel har den en vakker glatt overflate og er ikke dekket med en duk..

Classic Kitchen Design - Spisestue

Kjøleskap

Siden i gamle dager ble rollen som et kjøleskap utført av separate bygninger-kjellere, passer dette store elektriske apparatet ikke veldig godt inn i den klassiske designen..

For ikke å ødelegge atmosfæren, kan du bare bygge den inn i hodesettnisjen og skjule den med dører som passer til resten av skapene. Hvis dette ikke er mulig, bør du se etter en modell for den klassiske stilen eller dekorere overflaten selv, for eksempel ved å bruke pastellemalje eller en film med marmoreffekt.

Klassisk kjøkkendesign - kjøleskap

Klassisk kjøkkeninnredning

I et kjøkken i klassisk stil vil en stor runde med romertall, gipslister, søyler, forgylte smidde produkter, smykkerbrosjer for gardiner, utsøkte lambrequins og tiebacks være passende. På åpne hyller kan du plassere snøhvite porselensfat, keramikk- og alabastfigurer.

Fra malerier er det bedre å velge stilleben og landskap i varme høstfarger, og understreke deres skjønnhet med forgylte eller trerammer.

En gledelig stemning vil bidra til å lage buketter med hageblomster, spesielt hvite, gule og ferskenroser..

Klassisk kjøkkendesign - innredning Klassisk kjøkkendesign - innredning

Velge riktig belysning

I et klassisk kjøkkeninteriør skal det være så mye lys som mulig. Det er bedre å velge en naturlig nyanse – varm hvit eller gulaktig. For dette er LED -lamper ideelle..

Kompakte spotlamper innebygd i headsettet hjelper deg med å finne tingene du trenger raskere; over benkeplaten, vil de også beskytte fingrene mot skader, og i nærheten av vasken – de lar deg nøye overvåke renheten på platene.

Ytterligere minilamper er plassert i taket, og en luksuriøs lysekrone er et must i midten. Men hvis kjøkkenet er lite, er det bedre å erstatte lysekronen med en liten hvit og gull nyanse..

En lampe ville være passende ved siden av spisestuen eller, igjen, en krystalllysekrone som henger i midten.

Klassisk kjøkkendesign - belysning

Klassisk stil kjøkken – foto

Galleriet vårt inneholder de beste fotografiene av klassisk kjøkkendesign. Her finner du et stort utvalg av designideer. Bli inspirert!

Design av et lite kjøkken i klassisk stil

Design av et lite kjøkken i klassisk stil Design av et lite kjøkken i klassisk stil Design av et lite kjøkken i klassisk stil Design av et lite kjøkken i klassisk stil Design av et lite kjøkken i klassisk stil Design av et lite kjøkken i klassisk stil Design av et lite kjøkken i klassisk stil Design av et lite kjøkken i klassisk stil Design av et lite kjøkken i klassisk stil Design av et lite kjøkken i klassisk stil Design av et lite kjøkken i klassisk stil Design av et lite kjøkken i klassisk stil

Kjøkken-stue design i klassisk stil

Kjøkken-stue design i klassisk stil Kjøkken-stue design i klassisk stil Kjøkken-stue design i klassisk stil Kjøkken-stue design i klassisk stil Kjøkken-stue design i klassisk stil Kjøkken-stue design i klassisk stil Kjøkken-stue design i klassisk stil Kjøkken-stue design i klassisk stil

Lyse kjøkken i klassisk stil

Lyse kjøkken i klassisk stil Lyse kjøkken i klassisk stil Lyse kjøkken i klassisk stil Lyse kjøkken i klassisk stil Lyse kjøkken i klassisk stil Lyse kjøkken i klassisk stil Lyse kjøkken i klassisk stil Lyse kjøkken i klassisk stil Lyse kjøkken i klassisk stil Lyse kjøkken i klassisk stil Lyse kjøkken i klassisk stil Lyse kjøkken i klassisk stil

Hjørnekjøkkendesign i klassisk stil

Hjørnekjøkkendesign i klassisk stil Hjørnekjøkkendesign i klassisk stil Hjørnekjøkkendesign i klassisk stil Hjørnekjøkkendesign i klassisk stil Hjørnekjøkkendesign i klassisk stil Hjørnekjøkkendesign i klassisk stil Hjørnekjøkkendesign i klassisk stil Hjørnekjøkkendesign i klassisk stil Hjørnekjøkkendesign i klassisk stil

Video: Classic Kitchens – Interior Design

Previous Post
Σκαμπό μπαρ για την κουζίνα (80+ φωτογραφίες)
Next Post
Trapper til andre etasje: 70 bilder og ideer