DIY topiary: 100 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY topiary: 100 fotoideer

DIY topiary: 100 fotoideer

Topiary er et lite dekorativt tre med en avrundet krone. Denne metoden for å dekorere hagevegetasjon kom inn i vår kultur fra det gamle Egypt, det var der de først begynte å gi trær en uvanlig form. Gjennom århundrene har håndverket vokst til dekorativ kunst, hvis frukt i økende grad finnes i moderne interiør. På samme tid kan du lage et lykketre med egne hender på bare en ledig kveld..

Topiary med bølgepappeblomster

Topiary med søte bølgepappknopper brukes ofte til å dekorere bryllup eller bursdagsfester. Mange bruder foretrekker til og med å bruke kunstige blomsteranaloger til en bukett, fordi slike detaljer definitivt ikke vil forverres i det mest avgjørende øyeblikket, dessuten er de slett ikke dårligere enn naturlige pioner eller roser..

Så, for å lage håndverk med roser, lager du på følgende materialer: bølgepapir av den valgte nyansen – for blomsterstanden; saks; lim; blyant; grønn tape for bagasjerommet; sterk tråd (kan erstattes med en liten ledning); Hersker; Isopor; fatpinne (f.eks. japansk spisepinne, blyant, kvist); avispapir eller annet tykt papir; potte for innendørs planter.

For en standard størrelse topiary, forbered 30-40 blomster. Klipp strimler 3-4 cm brede og 35–45 cm lange for hver rose. Bøy båndet på langs med en tredjedel, og pakk deretter den øverste delen i en spiss vinkel og gjenta svingene tre ganger – dette vil danne midten av rosen. Fortsett å snu til du har vridd hele stripen. Fest spissen med lim, og fest bunnen av blomsten med wire.

Basissfæren kan kjøpes ferdig eller formet av avispapir. Pakk aviskulen godt med tykk tråd. Vær oppmerksom på at papiret må være større enn størrelsen du vil ha, da tråden vil redusere det betydelig. Lim blomstene godt til sfæren.

Ta pinnen du ønsker og pakk den inn i hyssing eller grønt limbånd. Du kan bruke bølgepapp ved å kutte lange strimler ut av det, påføre lim på innsiden og vikle det rundt baksiden. Legg ballen på fatet eller fest den med lim.

Bruk isopor eller alabaster som primer. I sistnevnte tilfelle, fyll den med 2–4 cm fra kanten og sett inn stammen. I dette tilfellet må pinnen holdes til løsningen blir tørr. Dekorer den ferdige primeren med stoff, glitter eller perler – alt etter hva du foretrekker. Klar!

DIY bølgepapp topiary DIY bølgepapp topiary DIY bølgepapp topiary DIY bølgepapp topiary DIY bølgepapp topiary DIY bølgepapp topiary DIY bølgepapp topiary DIY bølgepapp topiary DIY bølgepapp topiary DIY bølgepapp topiary DIY bølgepapp topiary DIY bølgepapp topiary

Topiary laget av kaffebønner

Topiary laget av kaffe er en fantastisk gave som vil dekorere ethvert hjørne av huset. Det er miljøvennlig, vakkert og har dessuten en enestående smakfull aroma. Det er enkelt å lage – følg de grunnleggende instruksjonene. I tillegg trenger du 150-300 g kaffebønner, brun akrylmaling for belegget og, hvis ønskelig, dekor. Alle andre materialer og verktøy er standard, som for alle andre topiaryer.

Du kan lage den klassiske versjonen uten intrikate former og dekorasjoner, resultatet blir elegant og lakonisk. Men hvis hjertet ditt lengter etter kreativitet, tilbyr vi noen originale ideer:

– Håndverket kan ha form av et blomstrende tre og bli en utmerket gave til en jente, mor eller lærer;

– Prøv å dekorere treet med tørket frukt og legg det i spisestuen;

– Bruk sommermotiver og dekorér stykket med småfugler og sommerfugler;

– Lag en julesammensetning – et søtt kaffetre. Basen kan lages uavhengig av tykt papir eller kjøpes ferdig;

– En mann vil sikkert sette pris på en gave i form av et pengetre. Det er nok å lime mynter til ballen, og rundt dem – en glidelås, dekorere den gjenværende plassen med kaffebønner;

– Hvis du tenker på en gave til Valentinsdag eller bryllupsdag, fullfør en hjerteformet topiary;

– Koppen som henger over fatet ser veldig imponerende ut, hvorfra kornene “søles”. Det er ikke vanskelig å gjøre det – i stedet for en pinne, bruk wire, skum eller varmt lim.

DIY kaffebønne topiary DIY kaffebønne topiary DIY kaffebønne topiary DIY kaffebønne topiary DIY kaffebønne topiary DIY kaffebønne topiary DIY kaffebønne topiary DIY kaffebønne topiary DIY kaffebønne topiary

Kjegler topiary

En annen idé om en populær øko-dekor i dag er en kjegle topiary. Det vil harmonisk utfylle høst- eller vinterkomposisjonen, og det er ganske enkelt å fullføre det.

I tillegg til standard sett med materialer, forbereder du kjegler, pinner, tørket mose. Skyll kjeglene grundig og tørk i 10 minutter i en ovn som er forvarmet til 350 grader. Forbered stammen ved å male eller spole tilbake med hyssing. Fyll gryten med monteringsblanding eller kutt floristisk skum, fest stammen i den.

Sfæren kan belegges med brun maling. Bruk pinner eller varmt lim for å feste støtene til ballen. De må sikres nær hverandre. Store deler må limes først, resten – i avtagende størrelse. Fest ballen til bagasjerommet.

Dekk den improviserte jorda med mose eller annet materiale du liker. Avslutt sammensetningen med ytterligere pynt, hvis ønskelig..

Ved nyttårsferien kan du også danne et improvisert konisk juletre..

DIY kjegler topiary DIY kjegler topiary DIY kjegler topiary DIY kjegler topiary DIY kjegler topiary DIY kjegler topiary DIY kjegler topiary DIY kjegler topiary DIY kjegler topiary DIY kjegler topiary DIY kjegler topiary

Floral topiary ved bruk av quillingteknikk

Topiaren som er laget med denne teknikken viser seg å være veldig munter og pen. Det vil utfylle interiøret i barnehagen eller tjene som en interessant innredning i spisestuen eller kjøkkenet. Prøv det selv, det er ikke vanskelig i det hele tatt.

Så du trenger: tykt, lyst farget papir i forskjellige nyanser; en quilling -enhet (hvis den ikke er tilgjengelig, bruk en tannpirker eller en nål som sitter fast i en vinprop); sfærisk base; saks; blomsterpotte; fat pinne; lim (PVA og termisk pistol); mose eller annet fyllstoff for å dekke “jord”; hakket skum; dekorative bånd (valgfritt).

Klipp farget papir i brede (en farge) og smale (forskjellige nyanser) striper. Skjær brede deler langs kantene, og form en utkant. Lim smale elementer til kanten av hver slik stripe. Smør en tynn stripe med lim og bruk det valgte verktøyet til å vri den til en stram spiral. Gjør det samme for den brede stripen. Fjern båten fra verktøyet.

Gjenta algoritmen for resten av stripene i forskjellige farger. Brett ut kanten – du får nydelige blomster.

Ta ballen og fest blomstene på den med en varmepistol slik at det ikke er tomrom igjen. Smør gryten med varmt lim og legg isopor i den. Skjær et hull i frigolit for fatet, smør det med lim og legg fatet i det.

Lag et hull i kronen og legg den på pinne-fatet, tidligere smurt med lim. Dekorer skumjorden med forberedt mose eller annet dekorativt element. Hvis du ønsker det, kan du male potten i en lys farge, samt knytte stammen med et vakkert bånd.

Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk Gjør-det-selv blomstertopi ved hjelp av quillingteknikk

Skjell topiary

Skallet topiary vil perfekt utfylle interiøret i en nautisk stil. For å lage det, forbered følgende materialer: en ball for en skumbase; en rekke skjell; metalltråd; gryte for stativ; papp; hyssing eller tråd; saks og varm limpistol.

For å lage kronen på topiary, forbered: en skumkule, skjell og hvit sisal. Lim en limpistol med en limpistol og pakk den inn i sisal. Klargjør skjellene, og fest dem deretter med lim til sisalen, og etterlat små hull. På denne måten må du dekke hele overflaten av ballen..

For stammen trenger du wire, tråd eller hyssing, saks og limpistol. Form ledningen som ønsket og pakk den godt inn med tråd eller hyssing. Du kan lage flere stammer med forskjellige fargede tråder og forskjellige bøyninger..

For å lage en topiær gryte, forbered en leirgryte, frigolit, papp eller papir, ferdige stammer, saks og en varmepistol. Legg isopor i gryten for å sikre koffertene. Deretter fikser du det med smeltelim. Lim den ferdige kronen til bagasjerommet og stikk den inn i skummet som er plassert i gryten. Lim grundig med en varmepistol. For styrke fyller du det tomme rommet i gryten med krøllet papir, limer og dekker med en pappsirkel. Senere kan du lukke den med sisal eller små skjell.

Fest de to skallene sammen og legg perlen i dem. Dermed får du en fantastisk pottedekorasjon. Dekorer deretter bunnen av gryten som du vil. Ved å bruke et satengbånd kan du lage lyse aksenter og dekke kronen med de samme “perlene”.

DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary DIY shell topiary

DIY topiary – fotoideer

Nå vet du hvordan du lager en fantastisk dekorativ topiary selv. Til inspirasjon har vi utarbeidet forskjellige ideer for å lage ditt eget unike “lykketre”. Gledelig visning!

DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer DIY topiary - fotoideer

Previous Post
Συνδυασμοί χρωμάτων στο εσωτερικό του νηπιαγωγείου: 60 ιδέες
Next Post
Design av en liten stue (80 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector