Kjøkkendesign 13 kvm. (70 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign 13 kvm. (70 bilder)

Kjøkkendesign 13 kvm. (70 bilder)

Profesjonelle designere dekorerer kjøkken i en rekke farger og stiler. Men hovedmålet for dem er å skape et funksjonelt og komfortabelt rom. Heldigvis, hvis du utvikler et kjøkkendesign på 13 kvadratmeter, vil det ikke være vanskelig for deg å ta hensyn til både disse kravene og generelt å legemliggjøre de tiltenkte kreative ideene. Etter å ha lest artikkelen vår, vil du motta verdifulle råd og interessante ideer for å lage et lakonisk og attraktivt interiør..

Interiørstiler

Når du begynner å utvikle designet til ethvert rom, må du først bestemme deg for det generelle stilkonseptet. Det er den valgte retningen som vil bidra til å konsentrere seg om ønsket resultat, og skape et inntrykk av ryddighet og omtanke i alle detaljer..

Kjøkken 13 kvm i en moderne stil

Moderne stil antar minimalistiske og enkle former, rette linjer og ikke-standardiserte funksjonelle løsninger.

Når du velger et headset, vær oppmerksom på at denne strømmen er preget av utvidede arbeidsområder, romslige overflater, bekvemmelighet og praktisk..

Hver ting skal ha sitt eget formål og sted, unngå unødvendige gjenstander. Dette lar deg la de nødvendige verktøyene og husholdningsapparatene ligge i lett tilgjengelig sone..

Kjøkken 13 kvm i en moderne stil - Interiørdesign Kjøkken 13 kvm i en moderne stil - Interiørdesign

Kjøkken 13 kvm i klassisk stil

Klassisk stil er en rasjonell løsning for interiøret. Solide klassikere er minst påvirket av mote og kommer neppe til å kjede seg eller mislikes. Båndholdning, diskrethet, pålitelighet og raffinement – det er på disse urokkelige stolpene retningen hviler.

Vegger og møbler vil se mest fordelaktige ut i brune, beige, hvite toner, skyggelagt av fargene av edle metaller. Materialer for møbler og dekorasjon bør være av høy kvalitet, hovedsakelig naturlig, og velge møbeltrekk og tekstiler i enkle og diskrete farger.

Kjøkken 13 kvm i klassisk stil - Interiørdesign Kjøkken 13 kvm i klassisk stil - Interiørdesign

Kjøkken 13 kvm landlig stil

Et ideelt valg for de som verdsetter hygge og komfort. Den rustikke stilen gjenspeiler preferansene til forskjellige etniske tradisjoner i utformingen av hjemmet. Russland, Frankrike, England, Tyskland, Italia, skandinaviske land, USA – folkeskikkene i disse landene inspirerer designere over hele verden til i dag. Ikke vær redd for å legge til elementer fra flere varianter samtidig! Enkelhet og mangel på demonstrativ perfeksjonisme i stil lar deg gjøre dette.

Og likevel er det noen karakteristiske trekk som vil hjelpe deg med å designe et kjøkken på 13 kvadratmeter. for landlig stil:

– Overflod av naturlige trematerialer av forskjellige teksturer;

– Diskrete, men hyggelige farger;

– Koselig naturlig innredning “som fra en landsby”;

– Sett og gardiner med etniske motiver;

– Eldre overflater.

Kjøkken 13 kvm landlig stil - Interiørdesign Kjøkken 13 kvm landlig stil - Interiørdesign

Kjøkken 13 kvm loft stil

Et lofts kjennetegn er murstein eller bare betongvegger. For å skape en slik effekt kan du fjerne veggbekledningene eller bruke en mursteinimitasjon. Når det gjelder et kjøkken, er det bedre å ordne en eller to vegger på denne måten, mens resten skal være ferdig med dekorativt gips. Velg et gulvbelegg av tremateriale, for eksempel parkett eller laminat.

Siden loftet elsker kontrast, bør møblene velges i en moderne stil. Gardiner skal ha en streng form og bestå av materialer av høy kvalitet, eller helt være fraværende. Men du kan leke med belysning – både grove “fabrikk” lamper og moderne lysekroner med originale former vil se bra ut her..

Kjøkken 13 kvm loftstil - Interiørdesign Kjøkken 13 kvm loftstil - Interiørdesign

Kjøkken 13 kvm shabby chic

Hvis huseiere brenner for romantikk, hjemmekoselighet og antikviteter, blir de forelsket i shabby chic. Blant resten er stilen preget av lett uaktsomhet, spor av antikken, samt tilstedeværelsen av søte og romantiske detaljer som gir varme og komfort til den generelle atmosfæren..

Møbler og til og med utstyr i ærverdig alder vil ta en verdig plass i interiøret. Det er nok bare å hjelpe dem med å finne et nytt liv ved å male i vakre blekede nyanser av grønt, blått, rosa, gult eller bare hvitt. Når du dekorerer vegger, foretrekker du hvit og dens variasjoner, disse fargene vil gjøre en utmerket fest for dempede toner av møbler og dekor.

Kjøkken 13 kvm Shabby Chic - Interiørdesign

Farger til kjøkkenet

Denne opptaket på kjøkkenet lar deg velge alle nyanser som passer til den stilistiske løsningen i rommet. I motsetning til små kolleger lar en slik plass deg ikke bare begrense deg til lyse farger. Alt vil bare avhenge av hva slags atmosfære du vil ha – rolig og avslappende eller dynamisk og effektiv..

Hvitt kjøkken 13 kvm..

Hvit farge med sine mange variasjoner av kombinasjoner ser alltid utrolig bra ut i alle deler av huset. Dette skyldes dens utmerkede evne til å gi en frisk og lett følelse til rom i alle størrelser og stiler. Å bo i et så lyst miljø er inspirerende og gir en følelse av harmoni når som helst på året..

Samtidig er mange redde for å bruke lyse nyanser i kjøkkenets indre, med henvisning til at det er upraktisk. Imidlertid er prosessen med å rengjøre moderne overflater ikke vanskelig, fordi forurensning fjernes raskt og uten skade på materialer..

Hvitt kjøkken 13 kvm. - Interiørdesign Hvitt kjøkken 13 kvm. - Interiørdesign

Grønt kjøkken 13 kvm..

Paletten med grønt er ganske mangfoldig, og individuelle toner kan gi en person en følelse av friskhet og grenseløs energi på den ene siden, og altoppslukende ro og harmoni på den andre. Lyse nyanser vil passe optimalt inn i et rom som vender mot sørsiden, mens for nordlige rom er det bedre å velge dype og rike notater.

På samme måte kan du leke med farger for å skape en appetittvekkende atmosfære med en kombinasjon av gult og rødt, eller undertrykke det med kjølig grønt i takt med hvitt og brunt..

Grønt kjøkken 13 kvm. - Interiørdesign Grønt kjøkken 13 kvm. - Interiørdesign

Blått kjøkken 13 kvm..

Rolige og reserverte mennesker som holder seg til et rolig eller forretningshastighet i livet, vil absolutt foretrekke det blå utvalget av nyanser. Den blå fargen i interiøret er i stand til følelsesmessig å balansere en person, roe ned, og også senke blodtrykket og redusere appetitten. En utmerket fest vil bestå av trefarger, svarte, røde, grønne grønne, gule og appelsiner..

Du må imidlertid være forsiktig når du arbeider med denne fargen. Vær først og fremst oppmerksom på at det er bedre å bruke det i et rom som ligger på sør- eller østsiden. I tillegg kan du prøve å omgi enhver blå nyanse med en lys palett. Ellers risikerer du å få et dystert, kaldt og ubehagelig miljø, som er kontraindisert for kjøkkeninnredning..

Blått kjøkken 13 kvm. - Interiørdesign Blått kjøkken 13 kvm. - Interiørdesign Blått kjøkken 13 kvm. - Interiørdesign

Svart kjøkken 13 kvm..

Edelt og stilig svart som hovedaksent brukes ikke ofte. Dette skyldes tolkningen som en sørgende, mørk og mystisk farge. På den annen side har moderne designere lenge bevist at dyktig bruk av svart bare vil komme interiøret til gode..

Møbeldesignalternativer og -finisher ser spesielt imponerende ut. For eksempel kan du plassere et svart headset i rommet eller male en av veggene på denne måten, eller velge kritt tapet, som vil bli en utmerket plattform for kreativitet. Selv om en liten mengde glans bare vil fremheve skjønnheten i den matte overflaten.

Det er tonnevis med brukstilfeller, men ikke overbelast plassen – bland svart med mye hvitt, og legg til noen lyse elementer for balanse..

Svart kjøkken 13 kvm. - Interiørdesign Svart kjøkken 13 kvm. - Interiørdesign

Lilla kjøkken 13 kvm.

Drømmende lilla ser ikke-triviell og romantisk ut. Okkult lærdom hevder at slike nyanser tiltrekker seg styrke, kraft og rikdom. Tro på slike utsagn eller ikke – alles valg, men det kan imidlertid sies sikkert at disse sensuelle tonene, kombinert med riktig innredning, kan skape et stilig kjøkkeninnredning med et areal på 13 kvadratmeter..

Det er bemerkelsesverdig at de forskjellige variantene av lilla passer godt til mange farger. Grønn, turkis, blå, cyan, gul, rød, rosa vil ikke bare overskygge den praktfulle paletten, men også understreke den positivt. Velg mellom levende eller subtile fargekombinasjoner for en dynamisk eller rolig effekt.

Lilla kjøkken 13 kvm. - Interiørdesign Lilla kjøkken 13 kvm. - Interiørdesign Lilla kjøkken 13 kvm. - Interiørdesign

Gjør ferdig et 13-meters kjøkken

Før du begynner å kjøpe materialer for ferdigstillelse av kjøkkenet, bør du ikke bare gjøre et valg til fordel for et eller annet fargevalg og stil, men også vurdere deres praktiske egenskaper. Hovedindikatorene her vil være: motstand mot smuss og fett, høy luftfuktighet, enkelt vedlikehold, samt mulighet for bruk av rengjøringsmidler.

Gulv

Valg av materialer for gulvbehandling er et viktig trinn i forberedelsen til renovering. Derfor er det nødvendig å evaluere egenskapene til forskjellige belegg for å velge det beste.

Billig linoleum er lett å montere, serverer lenge og er immun mot sølt væske. Det er forskjellige variasjoner avhengig av den spesifikke varmen og sammensetningen. Minus – sannsynligheten for å kutte overflaten med en skarp gjenstand.

Flisen er motstandsdyktig mot fuktighet, så vel som flekkbestandig. Et bredt moderne utvalg lar deg velge det mest estetisk optimale alternativet. Blant ulempene er kompleksiteten i installasjonsprosessen og lav varmeisolasjon..

Laminat er ganske holdbart, i motsetning til keramiske fliser, er det ganske enkelt å installere. Men det er verdt å vurdere at det ikke er svært motstandsdyktig mot væske. Ofte fører vann som er fanget i leddene til hevelse av belegget over tid..

Kjøkkendesign 13 kvm. - Gulvbehandling Kjøkkendesign 13 kvm. - Gulvbehandling

Vegger

Veggbelegg på kjøkken er ofte forurenset. Velg derfor alternativer som er enkle å rengjøre:

– Bakgrunn med beskyttelsesfilm vil skjule feil og gi et passende trykk;

– Halvmat vaskbar maling er lett å påføre og skjuler små feil i veggene. Vær imidlertid oppmerksom på at nye flekker ofte vil vises på et vanlig belegg;

– Dekorativt gips fjerner alle uregelmessigheter. Rengjør raskt og utfyller interiøret godt;

– Flisen er perfekt for etterbehandling av forkleet, mens resten av veggene er bedre dekorert med andre materialer.

Kjøkkendesign 13 kvm. - Veggdekorasjon

Tak

Kjøkkenet er ferdig med 13 kvm. strekkloftet vil passe perfekt. PVC -film er motstandsdyktig mot røyk, fuktighet og fett. Den eneste vanskeligheten med å jobbe med det er å installere det..

Enkelt maling er fordelaktig på grunn av dets motstand mot fuktighet og det faktum at det kan gjøres uavhengig, men malingen kan begynne å skrelle av for mye fuktighet.

Tapet kan ikke diskonteres, selv om det er på kjøkkenet at det er en mulighet for at de vil spre seg og deformeres fra varm luft..

Kjøkkendesign 13 kvm. - Takdekorasjon Kjøkkendesign 13 kvm. - Takdekorasjon

Dekor og tekstiler

Utformingen av det 13 meter store kjøkkenet vil perfekt utfylle alle slags håndlaget håndverk. Det kan være dekorert tallerkener, flasker, salt shaker, pepper shaker, sukker bolle. Ulike vaser, potter med blomster ser også vakre ut, en mini-grønnsakshage festet på veggen eller i en eske på vinduskarmen vil også være en god idé..

Gardiner kan legge prikken over i’et. Velg lyse gardiner av høy kvalitet som matcher fargeskjemaet og den generelle generelle designideen.

Kjøkkendesign 13 kvm. - Dekor og tekstiler

Kjøkkenmøbler

Det er verdt å bestemme seg for situasjonsformen basert på kjøkkenets overveiende funksjon. Hvis eierne vil lage mat litt, er det passende å velge minimalistiske møbler og begrense deg til bardisken. Og hvis beboerne ofte samles for et familiemåltid, er det nødvendig å utstyre en egen spisestue med et stort bord og stoler..

Generelt er kjøkkenmøbler 13 kvm. valgt basert på den valgte stilen. Den landlige stilen er supplert med tre, fletteartikler. Glansede metall- og glassoverflater og moderne teknologi tilsvarer den moderne. Raffinerte og edle naturlige møbler – det riktige valget for klassikerne.

Kjøkkendesign 13 kvm. - Møbler Kjøkkendesign 13 kvm. - Møbler

Belysning

I tillegg til hovedlyset, er det nødvendig å utstyre hvert funksjonsområde med belysning på kjøkkenet. Over komfyren, vasken og benkeplaten kan du plassere LED -lamper festet under skapet. Om nødvendig kan du legge til flere lamper på hetten for å lyse opp ovnen..

Det er en interessant og ikke -standard løsning for matlagingsområdet – bygg glassforkle med innvendig belysning. Slik belysning vil se spesielt bra ut i interiøret i en moderne stil..

Kjøkkendesign 13 kvm. - Belysning Kjøkkendesign 13 kvm. - Belysning

Kjøkkendesign 13 kvm. – Foto

“Bedre å se en gang enn å høre hundre ganger” – hvem er ikke kjent med denne eldgamle sannheten? Faktisk vil visualisering demonstrere alle de positive og negative aspektene. Derfor, hvis du er på nippet til å oppdatere kjøkkendesignet, vær oppmerksom på det ferdige interiøret som er samlet i vårt fotogalleri – de vil hjelpe deg med å velge de mest optimale designalternativene. Gledelig visning!

Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 13 kvm. - Foto

Video: Kjøkken 13 kvm. – Interiørideer

Previous Post
Ραφιέρα παπουτσιών στο διάδρομο (80+ φωτογραφίες)
Next Post
Kjøkkendesign 3 x 4 meter (80 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector