Stue design 20 kvm. (+62 bilde)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stue design 20 kvm. (+62 bilde)

Stue design 20 kvm. (+62 bilde)

Stuen er det mest funksjonelle rommet i ethvert hjem. Dette er et sted hvor vi bare kan lese en interessant bok, se vår favorittfilm, eller til og med holde en bråkete fest og dekke et elegant bord. Med et godt oppsett vil ett rom takle alle disse oppgavene. I dag vil vi fortelle deg hvordan du kan utstyre utformingen av en stue på 20 kvadratmeter, slik at rommet viser seg å være stilig og behagelig for hele familien..

Velge en interiørstil

Nylig har designere forsøkt å skape et enkelt rom i rommet. Det er ikke lenger behov for å skille stueområder med forskjeller i gulv- og taknivåer eller med forskjellige etterbehandlingsmaterialer. Uten disse komplekse overgangene ser rommet mye friere og mer romslig ut..

Når det gjelder designet, bruker de hovedsakelig sammenveving av flere stiler. De mest populære av dem er klassiske, moderne, skandinaviske, øko og minimalisme..

La oss finne ut hvordan hver stil er forskjellig og hvordan den kan brukes i stuen..

Stue 20 kvm. i klassisk stil

Den klassiske stilen som er relevant i dag, er dens veldig myke og lette retning, den såkalte nyklassisismen. Hun er preget av tilbakeholdenhet, symmetri og alvorlighetsgrad av linjer..

For slike interiører velges møbler i en klassisk form, men samtidig ser det nødvendigvis edelt og behersket ut. Den generelle innredningen kan ha et helt nøytralt utseende. Noen ganger avsløres tilslutning til klassikerne bare, for eksempel ved stukkstøping i taket eller en klassisk peis i midten av rommet..

Stue design 20 kvm. i klassisk stil

Stue 20 kvm. i en moderne stil

I løpet av de siste årene har moderne stuestil beveget seg litt bort fra minimalisme. Nå kan rommet være mindre strengt og behersket, mer ledig. Du kan velge lyse møbler, samt eksperimentere med formen..

Dekorelementer er tillatt igjen. Et spesielt sted blant dem er opptatt av speil, malerier eller vakre rammer, som noen ganger målbevisst står tomme. Disse elementene kan henges fra vegger eller bare lene seg mot dem. Designere bruker ofte popkunstobjekter i interiøret. Som regel tiltrekker de hovedoppmerksomheten og understreker stilen på rommet..

Stue design 20 kvm. i en moderne stil Stue design 20 kvm. i en moderne stil

Stue 20 kvm. i skandinavisk stil

Hvorfor er vi så glad i skandinaviske design? For deres enkelhet! Vi er fengslet av ønsket om å gjøre hvert møbel funksjonelt, praktisk og komfortabelt. Denne stilen er heller ikke så streng som minimalisme – for eksempel lar den deg aktivt bruke forskjellige dekorartikler, og heller ikke mot overflod av myke puter, tepper eller varme skinn i interiøret. Og dette er forresten flott for våre klimatiske forhold..

Veggene i stuen er oftest laget i hvite eller pastellfarger. Møbler velges enten i naturlige nyanser eller i lyse nok. Det er designet for å løse alle behovene til eierne, men samtidig bør det ikke være for mye av det. Lyse dekorelementer brukes ofte mot interiørets generelle bakgrunn: malerier, vaser, fat og andre detaljer som gir liv til rommet..

Stue design 20 kvm. i skandinavisk stil

Stue 20 kvm. i øko-stil

Øko-stil er en av de nyeste trendene innen design. Hovedmålet er å fordype en person i det mest naturlige miljøet for ham. I en slik stue vil naturlige materialer og farger seire. Tepper, puter og tepper brukes vanligvis for å gjøre rommet mer behagelig. I tillegg er det antikke eller folkloriske dekorelementer i øko-stil..

Naturlig tre er ofte valgt for etterbehandling av gulv, vegger og tak. Selv i svært små mengder gir det rommet nødvendig atmosfære. Gulvet kan stå ledig eller legge et taktilt gulv – som et alternativ, tepper som visuelt ligner grønt gress. I designet er levende planter velkomne, samt tørre buketter i vaser eller bunter.

Stue design 20 kvm. i øko-stil Stue design 20 kvm. i øko-stil

Stue 20 kvm. i stil med minimalisme

Hvis du vil dekorere interiøret i en 20 meter lang stue i minimalistisk stil, vil stramme lakoniske møbler passe deg. Når du velger, må du bygge på det som virkelig trengs i rommet, og det som bare tar plass forgjeves. All innredning leveres vanligvis direkte av møbler og belysning..

Vegger er vanligvis malt hvit, pastell eller grå. Noen ganger, for å skape et kontrastpunkt i stuen, blir lyse elementer lagt til. Det er nå spesielt fasjonabelt å plassere blå eller turkise aksenter mot nøytrale objekter..

Stue design 20 kvm. i stil med minimalisme Stue design 20 kvm. i stil med minimalisme

Fargepalett for stue 20 kvm.

Tjue “firkanter” er nok plass til å ta imot flere forskjellige soner. Imidlertid vil de være nær nok hverandre og bør matches i farger. Det er enkelt å kombinere lyse og nøytrale toner, men mørke og mettede farger vil kreve mer oppmerksomhet..

Siden stuen vil bli fylt med møbler i forskjellige nyanser, vil vi først velge fargen på veggene når vi velger farge, og deretter vil vi vurdere i hvilket område det er bedre å velge situasjonen.

Hvit stue 20 kvm..

Hvit er fortsatt hovedfavoritten blant de fleste designere. I tillegg til å gi rommet effekten av letthet, vektløshet og romslighet, er det ideelt for kontrasterende design. Hvis du velger snøhvite vegger, kan du installere møbler i hvilken som helst farge..

Legg til et par lyspunkter i stua, og rommet vil glitre med sommerfarger. Kontrasten mellom svart og hvitt vil gi rommet et rytmisk og energisk bilde. Kombinasjonen av hvitt med brun, sjokolade eller trefarge vil gi kos og komfort til et varmt hjemmemiljø.

Vær oppmerksom på kombinasjonen av hvitt med grafitt. Du får et allsidig utseende som vil vare i mange år. For en forandring kan du fortynne den med jevne mellomrom med lyse detaljer..

Stue design 20 kvm. i hvitt

Stue 20 kvm. i pastellfarger

Vegger i beige eller andre pastellfarger skaper en veldig myk atmosfære som er god for beroligende og avslappende.

Innstillingen for en slik stue er 20 kvm. du kan velge enten fra pastellfarger, men dypere farger, eller omvendt – fra kontrastfarger. For eksempel passer beige vegger godt til møbler i grå og brune toner. Men samtidig ser de flotte ut med kontrasterende elementer av blått eller myntefarge..

Stue design 20 kvm. i pastellfarger

Grå stue 20 kvm.

Gray fortsetter å bli populær. Du kan trygt velge det for både etterbehandlingsmaterialer og møbler. Alt du trenger å gjøre er å velge fargen på veggene, møblene og innredningen i gradienter av samme tone, men med forskjellige nyanser. Takket være dette vil du kunne dekorere rommet i en skala og få en vakker edel stue som et resultat..

I tillegg ser det flott ut med levende farger som fremhever monokrom og gir liv til interiøret. Du kan ofte finne en kombinasjon av grått med gult eller sennep. Fra kalde nyanser til et par til grå, de tilbyr blå eller turkise toner..

Stue design 20 kvm. i gråtoner Stue design 20 kvm. i grått

Blå stue 20 kvm..

En annen farge som er aktuell i dag er blå. Som grå er den ganske rik på nyanser. Du kan velge mellom lyse, veldig nøytrale toner til mørke og mettede, inkludert ekspressiv indigo eller elektrisk.

Når du bruker blått, må du huske på metningen. Lyse nyanser er mer nøytrale – det vil være enkelt å velge møbler for dem. Men med de mørke må du jobbe hardt! De vil sikkert kreve en kontrast lysinnstilling..

Husk også at blå er en kald farge og bør mykes opp med varme eller nøytrale toner. Beige og grått er perfekt for dette..

Stue design 20 kvm. i blått Stue design 20 kvm. i blått

Stue 20 kvm. i mørke mettede farger

Vegger i mørke, mettede farger vil bidra til å skape en koselig og intim rominnredning. Men ved å bruke denne teknikken er det viktig å opprettholde en balanse slik at rommet til slutt ikke viser seg å være for dystert. Hvite møbler vil hjelpe deg med dette – det vil kontrastere godt med veggene og visuelt lysere rommet..

Så for eksempel kan du male veggene i smaragdfarge, og velge alle møbler eller tekstiler i lyse farger. Som et resultat får du en lys kontraststue med en ikke-standard design..

Stue design 20 kvm. i mørke mettede farger

Avslutter en 20-meters stue

Gulv

De mest populære gulvbeleggene er fremdeles parkett og laminat. Blant de relativt nye materialene er det verdt å merke seg treplater – det er spesielt populært når man skal dekorere skandinavisk eller miljøvennlig stil.

Også i stuen begynte de noen ganger å legge fliser, og moten for grove overflater lar deg velge selv et betonggulv.

Stue design 20 kvm. - gulvbehandling Stue design 20 kvm. - gulvbehandling

Vegger

Det mest populære alternativet for veggdekorasjon i stua er 20 kvm. Er å male. Du kan dekke alt med en farge eller gjøre noen av veggene kontrasterende. Med denne designen er det ganske enkelt å bruke forskjellige visuelle teknikker – for eksempel vil vertikale striper visuelt gjøre taket høyere, og horisontale striper vil øke rommet i en gitt retning.

Elskere av klassikerne kan foretrekke tapet eller kombinere tapet med maleri.

Hvis du vil bruke naturlige materialer, bør du vurdere tre eller stein. De er perfekte for etterbehandling av én vegg eller flere sentrale områder..

Stue design 20 kvm. - veggdekorasjon

Tak

Siden enkelhet og funksjonalitet nå er på moten, er det mest populære i dag et enkelt hvitt tak. Hvis du planlegger å organisere spotbelysning – vil den bli suspendert eller, som et alternativ, med en strekkfilm.

En annen måte er med et tre. Du kan lage taket helt eller delvis av tre, eller ganske enkelt feste flere bjelker til det..

Stue design 20 kvm. - takdekorasjon Stue design 20 kvm. - takdekorasjon

Tekstil

Når du velger gardiner for en stue på 20 kvm, start fra den generelle stilen på rommet. Naturmaterialer er egnet for klassikere; for minimalisme og moderne stil – lyse luftige stoffer eller forskjellige persienner. For å få dem til å passe godt til innredningen, prøv å matche dem i fargen på møblene eller dekorelementene..

Lyse farger er universelle for gardiner. De er nøytrale og passer inn i nesten ethvert interiør. Men med mørke stoffer må du være forsiktig. Visuelt gjør de rommet noe tyngre..

Hvis du ikke er veldig glad i tekstiler på vinduene – rengjør gjerne! Og det er slett ikke nødvendig for at dette skal ha nydelige panoramaåpninger. Vanlige vinduer ser også flotte ut uten tekstildekorasjoner..

Stue design 20 kvm. - tekstiler Stue design 20 kvm. - tekstiler

Hvordan ordne møbler i en stue på 20 kvm.

Først av alt må du bestemme hvilke spesifikke soner du vil dele stuen din i. Oftest er rommet delt inn i et rekreasjonsområde og en spisestue, men for noen kan det være viktigere å lage et kontor, et bibliotek, en bar eller til og med et soverom i gangen..

La oss starte med polstrede møbler. For å finne det beste alternativet for deg selv, må du gå ut fra din egen livsstil og dine vaner. Vanligvis er det plassert i nærheten av et bestemt interesseområde – det kan være en TV, en projektor eller en peis. Dette vil avgjøre nøyaktig hvordan du arrangerer møblene, for eksempel vendt mot TV -en eller slik at det er praktisk å kommunisere med hverandre..

Den klassiske saken er en sofa og to lenestoler. Men du kan også installere to sofaer uten lenestoler eller en stor hjørnemodell. I tillegg til dette, velg noen få små salongbord. Eller alene, men langstrakt.

Når det gjelder lenestolene, er det slett ikke nødvendig at de er i samme stil som sofaen. Se nærmere på stolene i den uvanlige formen. Kanskje vil de bli sentrum for komposisjonen og vil dekorere din 20 kvm store stue..

Som lagringsområder kan du tilby innebygde garderober, åpne hyller, konsoller og hyller. Det hele avhenger av hva slags ting du skal lagre i stua og at de skal være synlige eller foretrekke å skjule dem..

Hvis du planlegger å sette et spisebord i rommet, bør du vurdere noen få nyanser. For det første er det bedre at bordet er nærmere døren, så det vil være mer praktisk å dekke det. For det andre, hvis du besøker store selskaper, foretrekker du en rund eller oval modell – dette vil ta imot flere mennesker. For det tredje, i spisestuen, vil du ikke bli forstyrret av en kommode eller annet møbel, hvor du kan beholde de små tingene som er nødvendige for servering..

Hvordan ordne møbler i en stue på 20 kvm. Hvordan ordne møbler i en stue på 20 kvm. Hvordan ordne møbler i en stue på 20 kvm. Hvordan ordne møbler i en stue på 20 kvm.

Riktig belysning for stuen din

Det beste alternativet for en 20-meters stue i dag er punktbelysning. Du kan også bruke lysekroner og vegglamper. Vær oppmerksom på at belysningen i hver sone må ha sin egen bryter.

Ved siden av polstrede møbler, spesielt i nærheten av lenestoler, vil ikke en gulvlampe forstyrre i det hele tatt – en eller til og med flere.

Fra de siste trendene er det verdt å markere spotlamper. De ser veldig stilige ut og gir godt retningsbestemt lys..

Når du plasserer gulvlamper eller vegglamper, må du sørge for at belysningen fra dem ikke reflekterer på TV -en.

Stue design 20 kvm. - riktig belysning

Stue design 20 kvm. – Foto

For å gjøre din 20 meter lange stue veldig behagelig, trenger du bare å vurdere interiøret nøye, og så er suksessen garantert! Slik at du har enda flere nyttige ideer om hvordan du organiserer plassen, har vi samlet et utvalg bilder med interessante og stilige løsninger. Gledelig visning!

Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto Stue interiørdesign 20 kvm. - Foto

Video: Stue 20 kvm. – Interiørdesign

Previous Post
Σχεδιασμός μικρού διαμερίσματος (+80 φωτογραφίες)
Next Post
DIY hagedekorasjoner: 103 ideer