Vegghyller: 62 originale ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vegghyller: 62 originale ideer

Vegghyller: 62 originale ideer

Å finne lagringsplass er en av de viktigste utfordringene folk står overfor når de tenker på et design, og etter det også. Noen ganger, selv i et stort rom, vil et annet omfangsrikt skap se malplassert ut, men hva om du trenger å plassere en samling figurer eller et dusin bøker? Frelse i en slik situasjon er vegghyllene, som vil bli diskutert i dag..

Hylletyper

Vegghyller, selv om de er forskjellige i seg selv, varierer også i beliggenhet. De er konvensjonelt delt inn i følgende typer:

Klassiske vegghyller

Det letteste og mest vanlige alternativet, som er festet til en flat vegg. Men det er nettopp på grunn av deres enkelhet at de gir et bredt felt for en fantasi: hyller med forskjellige geometriske former, størrelser, arrangert i form av honningkaker eller å lage komplekse komposisjoner.

Slike strukturer kan bli et enkelt brett spikret til veggen, eller danne en silhuett av et tre, der hver “gren” fungerer som et lagringssted. Bokhyllene er vippet eller asymmetriske. I havet av interessante ideer er det til og med runde, bare i tilfelle uvanlige figurer er det nødvendig å tenke seg om hvert øyeblikk på forhånd: plassering, innhold, støttepunkt.

Klassiske vegghyller

Hjørne vegghyller

Dette stedet er vanligvis tomt på grunn av det upraktiske, men hjørnehyller rehabiliterer ikke bare plassen, men hjelper også med å transformere interiøret. Festing gjøres på to tilgrensende vegger. I dette tilfellet kan ikke bare det indre, men også det ytre hjørnet være involvert..

Designvariabiliteten til hjørnevegghyller avhenger mer av materialer og innredning, men selv en slik løsning ser uvanlig ut. Hyller brukes oftere til bøker eller husholdningsartikler på badet, så vel som i boder..

Hjørnevegghyller

Hengende vegghyller

Som navnet tilsier, er disse hyllene ikke festet direkte til veggen, men henger på tau fra taket eller bjelken. Denne designen er ikke veldig stabil, derfor brukes den til å lagre bøker, ikke krystallvaser. Men for å lage originale aksenter i rommet, er det ideelt.

Den kan installeres som en hylle, eller flere. Det første alternativet er ofte opprettet i form av en trekant eller en hylle er innskrevet i en sirkel. Det viktigste er å sørge for at lagringen er pålitelig..

Hengende vegghyller Hengende vegghyller

Materialer til vegghyller

Et treplate spikret på veggen er det enkleste hyllealternativet som umiddelbart kommer til å tenke på. Men dette er ikke nok for moderne design. Valget av materiale, selv for et så enkelt produkt, er stort nok – det samme er deres evner.

Tre og derivater

Selv om dette er et åpenbart grunnlag, bør det ikke kastes umiddelbart. Komplekse former og feste vil bidra til å diversifisere trevegghyllen. For minimalisme eller loft vil denne løsningen være veldig passende. Og hvis du vil passe et element inn i et klassisk interiør, anbefales det å forhåndsbehandle detaljene, og kanskje til og med dekorere med utskjæringer..

For å spare på materialet kan du bruke MDF, sponplater eller kryssfiner – vakkert, enkelt, praktisk.

Vegghyller i tre Vegghyller i tre

Metall

Men metallvegghyllene vil definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet og harmonisk passe inn i interiøret, spesielt hvis det er høyteknologisk, fusjon eller, som et alternativ, minimalisme. Bare for deres installasjon trenger du spesielle ferdigheter..

Et slikt grunnlag har høye egenskaper – holdbarhet, pålitelighet, styrke. Og forbehandling vil spare fra korrosjon.

Vegghyller i metall

Plast

Et billig, smidig, allsidig materiale som kan se enkelt eller luksuriøst ut, etterligne naturlige alternativer, men utjevne sine mangler. Spesielt hvis en slik hylle på veggen er full av gjenstander, slik at gjestene ikke kan bli kjent med detaljene. For badet – en veldig god løsning!

Vegger i plast Vegger i plast

Glass eller speil

En slik base har en betydelig ulempe – skjørhet. Et skarpt trykk eller støt kan skade hyllen, men dette vil ikke skje når du lagrer lette gjenstander. Er det verdt å nevne hvor elegant glasset ser ut, og hvor glamorøs er speiloverflaten? Dette vil gi interiøret en følelse av vektløshet..

Vegghyller av glass eller speil

Hva er typer fester?

Du må også velge metoden for å feste hyllen til veggen – av tre alternativer. Pålitelighet og mobilitet av strukturen avhenger av din beslutning..

Vegghengte hyller med fiksering

Installasjonen gjøres med plugger eller ankre til veggen. Dette sikrer at hele produktet er på plass, noe som øker lastekapasiteten og styrken. Hvis hyllene skal lagre tunge gjenstander, er denne typen perfekt. Men det er en stor ulempe – det er veldig vanskelig å demontere det uten konsekvenser for veggen eller strukturen..

Vegghengte hyller med fiksering

Flyttbare vegghyller

Moderat stiv feste med braketter og festekroker, som er lett å utføre hjemme, i motsetning til den første typen. Om nødvendig kan de demonteres uten å skade hyllen, hvoretter du kan installere en ny..

Flyttbare vegghyller

Modulære vegghyller

Helt i tråd med moderne trender innen funksjonalitet og mobilitet, installeres slike vegghyller på grunnlag av utvidelsesprinsippet: de nedre nivåene blir en støtte for de øvre. Ulike kombinasjoner av nyanser eller former som utfyller hverandre ser passende ut.

Modulære vegghyller

Vi velger hyller for interiørstilen

Med arbeid av høy kvalitet blir hyllene til fullverdige møbler, som, som alle andre ting, må passe harmonisk inn i rommets stil.

Moderne stil

Alt her er enkelt og samtidig mangfoldig: både lakoniske produkter fra forskjellige materialer og hele ensembler i alle slags geometriske former passer. I stedet for tom pynt – konseptuell estetikk. Prioritet – modulære eller mobile typer vegghyller.

Det er nødvendig å fokusere på veggdekorasjonen: i tilfelle et nøytralt belegg, kan lyse design skrives inn, og på siden med en lys finish er det bedre å gjøre uten hyller.

Vegghyller - Moderne interiørstil Vegghyller - Moderne interiørstil

Klassisk stil

Du vil ikke kunne snu i en klassisk stil. Trehyller på en flat vegg, i ekstreme tilfeller – hjørne. Braketter kan bringes til syne hvis de brukes og passer til designet.

Vegghyller - Klassisk interiørstil Vegghyller - Klassisk interiørstil

Provence

Provence har lignende krav. Bare behandlingen av basen trenger å bli nærmet mer forsiktig. Bruk først et tre eller dets derivater. For det andre, dekk dem med hvit maling og, hvis mulig, skape effekten av antikke møbler. En viss uforsiktighet i installasjonen vil tilføre strukturen sjarm, men vi må ikke glemme styrken..

Vegghyller - interiør i Provence -stil Vegghyller - interiør i Provence -stil

Minimalisme

Til å begynne med merker vi at med denne stilen er det lite sannsynlig at det vil være mulig å instruere mye av alle slags “små ting” på åpne hyller – derfor er det minimalisme. For å passe mange ting, anbefales det å gi hyller dører og dermed skjule disharmoni fra øynene. Glass- eller treoverflater ser bra ut – jevne, glatte, rett horisontalt.

Vegghyller - Minimalistisk interiør Vegghyller - Minimalistisk interiør

Loft

Den største variasjonen tilbys av det frihetselskende loftet. Samtidig er det slett ikke nødvendig å fanatisk slipe brettene til perfeksjon – en liten uaktsomhet er ganske organisk kombinert med murveggene som er karakteristiske for denne stilen..

Et godt alternativ er hyller suspendert fra et tykt tau eller en vinklet struktur basert på røret som er brakt fram. Generelt lar loftet deg gjøre om ulempene med plass til fordeler, og tekniske elementer til dekorative og estetiske.

Vegghyller - Interiør i loftstil Vegghyller - Loft Style Interiør

Hyller dekor

I tillegg til at du kan velge vegghyller med et interessant design, kan de også dekoreres i tillegg for større effekt. For å unngå roteffekten må du kontrollere at den praktiske fyllingen av produktene ikke er i konflikt med detaljene..

Det enkleste alternativet som fungerer for vanlige trehyller, er overflatedekorasjon. Her kan du bruke alle tilgjengelige verktøy: sjablonger, decoupage, dekorativ tape og så videre. Denne løsningen vil se bra ut på nøytrale vegger, for eksempel malt hvit..

Interiøret i Provence -stil er preget av bruk av tekstilelementer, så hvorfor ikke dekorere hyllene med dem ved å legge noen vakkert hengende skjerf med mønstre? Koselig og praktisk.

Lys plassert enkeltvis eller i grupper vil gi deg en romantisk stemning. Du kan imidlertid eksperimentere med lyskilder ved å skrive inn noen moderne trender. Vegghyller med bakgrunnsbelysning ser for eksempel uvanlige ut – monterte lamper som forsiktig fremhever detaljene på dem..

Rørfeste på hyllene kan brukes som en slags “henger”: for eksempel til en lampe, håndklær eller kranser. Med liten innsats forvandles enkel lagringsplass til et elegant interiørdesign.

Vegghylleinnredning Vegghylleinnredning Vegghylleinnredning

DIY vegghylle

Det virker som et så enkelt produkt, men så mange alternativer! Men ikke alle er enkle å implementere på egen hånd, og la oss innrømme at selv et enkelt utseende krever visse ferdigheter. Før du går videre til å lage en gjør-det-selv-hylle, sjekk ut de grunnleggende retningslinjene som vil hjelpe møbler nybegynnere eller erfarne håndverkere..

Så før hovedprosessen må du tenke gjennom designet i detalj og lage en skisse. Bestem selv formålet med å installere hyllen, de tiltenkte tingene som skal lagres på den, plassering, form og størrelse.

Etter å ha vurdert lasten, velg materiale og festemetode. Etter det utføres merkingen på overflaten av basen, og materialet kuttes også.

De resulterende modulene settes sammen, en andre måling utføres, som sammenlignes med merkene for festene. Deretter utføres etterbehandlingen av elementene, nemlig sliping, stramming og maling, om nødvendig..

Festemidler installeres på veggoverflaten og på hyllen, hvoretter delene festes, samt utjevning med endelig festing.

DIY vegghylle DIY vegghylle

Vegghyller – foto

I tillegg til de listede alternativene, presenterer vi deg med 30 flere bilder med ideer til vegghyller som hjelper deg å bestemme deg for en interessant løsning. Inspirasjon og vakkert interiør!

Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto Vegghyller - foto

Video: Vegghyller – Uvanlige designideer

Previous Post
Ποδιά στην κουζίνα (+85 φωτογραφίες)
Next Post
Design av et rom for en tenåringsjente (65 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector