Glassblokker i det indre av leiligheten: 85 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Glassblokker i det indre av leiligheten: 85 fotoideer

Glassblokker i det indre av leiligheten: 85 fotoideer

I moderne hjemmedesign er det et spesielt materiale som skaper et uutslettelig inntrykk, og også overrasker med sin styrke og lydisoleringsegenskaper. Slik kan du beskrive glassblokker i det indre av en leilighet. De glitrer fabelaktig, skaper en koselig atmosfære og gjør en utmerket jobb med mye støy. Det er et godt valg for kreative mennesker som verdsetter estetikk og kvalitet..

Fordeler med glassblokker

Glassblokkdesignen ser eksklusiv og harmonisk ut i alle rom. Dette materialet har fått enorm popularitet på grunn av dets estetiske data og følgende egenskaper:

1. Høy styrke, som garanterer at dekorasjonen av rommet ved hjelp av en glassblokk vil tjene i mange år.

2. Bemerkelsesverdige fuktresistente egenskaper. Bekreftelse på dette – de originale partisjonene fra glassblokker på badet.

3. Enkel omsorg. En enkel våtrengjøring og tørking med en spesiell glassglans vil være ganske nok..

4. Lojal pris.

5. God lydisolasjon, som er i stand til å dempe lyder fra kjøkkenutstyr, høy musikk eller vannstøy.

6. Glassblokker er også kjent for sin evne til å holde på varmen, noe som gjør rommet enda mer behagelig..

7. Til tross for holdbarheten overfører de nesten 90% av solstrålene. Derfor, ikke bekymre deg for at rommet vil se mørkt ut..

Glassblokker i interiøret - Fordeler Glassblokker i interiøret - Fordeler Glassblokker i interiøret - Fordeler

Legging av glassblokker

Det er to hovedtyper av installasjon av glassblokker: bruk av plast- eller tremoduler og legging av materialet på en sementmørtel. Ved hjelp av det første alternativet kan du brette veggen, som en konstruktør, og sette glassblokker inn i alle eller bare i de nødvendige cellene.

Når du bruker den andre monteringsmetoden, må du huske på at sømmen vil bli etterfylt med et spesielt middel (fargestoff), noe som betyr at cellene må være helt tomme. Slikt murverk ligner veldig på murstein.

Det må også huskes at glassblokker ikke absorberer fuktighet, og veggen tørker ut lenge. Derfor må strukturen legges gradvis, 2-4 ganger om dagen, og selve igangkjøringen i veggoperasjonen bør utføres ikke tidligere enn etter 7-8 dager..

Glassblokker i interiøret - Legging Glassblokker i interiøret - Legging Glassblokker i interiøret - Legging

Typer glassblokker

Eksperter kvalifiserer dem i henhold til følgende kriterier: størrelse, fargepalett, tekstur, form, glassstyrke, motstand mot stress og visuelle egenskaper.

Dimensjoner

I dag er det et stort antall glassblokker med forskjellige høyder og bredder. Oftest kan du finne størrelser fra 190x190x80 mm. Ikke rot opp i et lite rom med for store skillevegger, og fyll det store rommet med små. Når det gjelder dekorasjon, må den visuelle harmonien i rommet og dekorasjonsmaterialet respekteres..

Glassblokker i interiøret - Dimensjoner

Farge palett

Antall nyanser øker hver dag. Alle regnbuens farger finnes på salg. De mest vellykkede nyanser som passer perfekt inn i nesten alle design – hvitt, blått og gjennomsiktig.

Glassblokker i interiøret - Fargepalett Glassblokker i interiøret - Fargepalett

Overflate tekstur

Det er denne egenskapen som påvirker lysstrålene som passerer gjennom glassblokken. Det er så populære overflatealternativer: glatt, bølgepapp, matt, blank, gjennomsiktig, mønstret.

Glassblokker i interiøret - Overflate tekstur

Skjema

Oftest på salg kan du finne slike variasjoner i form av glassblokker: firkantet, rektangulært, trekantet, med en avrundet kant, rund, oval, sekskantet.

Glassblokker i interiøret - Form Glassblokker i interiøret - Form

Glassstyrke

Den kan variere fra 5 til 7 mm. Tykkelsen på materialet påvirker også vekten, som er 2-5 kg..

Glassblokker i interiøret - Glassstyrke

Motstand mot belastninger

Denne egenskapen kan avhenge av ønsket struktur av glassblokken i interiøret. Det kan enten være en ugjennomtrengelig skillevegg eller en tynn dekorativ struktur..

Glassblokker i interiøret - Stressbestandighet Glassblokker i interiøret - Stressbestandighet

Visuelle egenskaper

De optiske og estetiske egenskapene inkluderer ikke bare farge og form, men også graden av lysoverføring, glassets form og lysstrømens natur (den kan være lys, retningsbestemt eller diffus).

Glassblokker i interiøret - Visuelle egenskaper

Glassblokker i det indre av forskjellige rom – foto

Til tross for at glassblokker dukket opp i Sovjet -årene, da bruken var hyppig på skoler, treningssentre, bad, anser nå designere fra hele verden denne raden med glassstein for å være en virkelig trend, som du kan slå nesten ethvert hjørne av leiligheten.

Glassblokker på soverommet

Dette stedet i huset er reservert for avslapning av sjelen, kroppen og tankene. Derfor kan glassblokker på soverommet skape en god atmosfære av avslapning og inspirasjon takket være varme farger, spesiell belysning og riktig geometrisk form. I tillegg kan glassblokker bli et element av sonering i to soner i et stort soverom (for eksempel et sitte- og leseområde, et soveområde og et omkledningsrom) eller en spennende detalj som vil skinne og skygge for en lys vegg dekker..

Glassblokker i det indre av soverommet - foto Glassblokker i det indre av soverommet - foto Glassblokker i det indre av soverommet - foto Glassblokker i det indre av soverommet - foto Glassblokker i det indre av soverommet - foto

Glassblokker i stua

I dette rommet kan glassblokker bli et ekte kunstverk som vil overraske gjestene med sin skinnende skjønnhet. Fargede mosaikker kan være en erstatning for vindusruter, dekor for en av veggene, en innvendig skillevegg for større komfort, samt dekorasjon for møbler. Materialets originale styling, lyse glød og delikate farger vil gjøre stua til en oase for sjelen og et sted som gjestene vil elske ikke mindre enn eierne av leiligheten..

Glassblokker i det indre av stuen - foto Glassblokker i det indre av stuen - foto Glassblokker i det indre av stuen - foto Glassblokker i det indre av stuen - foto Glassblokker i det indre av stuen - foto

Glassblokker på kjøkkenet

Relevansen av glassblokker er så høy at de ser harmoniske ut selv på kjøkkenet. De brukes spesielt ofte i form av å dele spisestuen og kjøkkenområdet. Det ser alltid estetisk og praktisk ut, fordi materialets egenskaper inkluderer høy lydisolasjon, som er så nødvendig på kjøkkenet, hvor støy ikke er så sjelden. Når det gjelder dekorasjon av kjøkkenet, er det mest populære alternativet tynne dekorative paneler, som vil bli høydepunktet i rommet..

Glassblokker i det indre av kjøkkenet - foto Glassblokker i det indre av kjøkkenet - foto Glassblokker i det indre av kjøkkenet - foto Glassblokker i det indre av kjøkkenet - foto Glassblokker i det indre av kjøkkenet - foto Glassblokker i det indre av kjøkkenet - foto Glassblokker i det indre av kjøkkenet - foto Glassblokker i det indre av kjøkkenet - foto

Glassblokker på badet

Baderomsdesign ved hjelp av originale glassblokker er en flott løsning for kreative mennesker som oppfatter badet fra et synspunkt ikke bare av rasjonalitet, men også av estetikk..

Veggen kan dekoreres med en fullverdig glassblokk eller matte enkeltinnlegg av elementer kan brukes, noe som visuelt vil gjøre rommet litt mer romslig og lettere, spesielt når det gjelder sand og beige nyanser, som vil glitre vakkert. Det er verdt å merke seg at en viktig faktor er at glassblokker har høy fuktmotstand, noe som garanterer deres holdbarhet..

Glassblokker i det indre av badet - foto Glassblokker i det indre av badet - foto Glassblokker i det indre av badet - foto Glassblokker i det indre av badet - foto Glassblokker i det indre av badet - foto Glassblokker i det indre av badet - foto Glassblokker i det indre av badet - foto Glassblokker i det indre av badet - foto Glassblokker i det indre av badet - foto Glassblokker i det indre av badet - foto

Glassblokker i gangen

Få mennesker legger særlig vekt på gangen, men det er hun som skaper det første inntrykket av leiligheten når man går inn i boligen eller beveger seg fra rom til rom. En høy vegg, bestående av fargede glassblokker, ser bra ut i gangen. Den kan fylles helt eller bestå av hele og tomme nisjer, som vil være en flott enhet for oppbevaring av søte suvenirer, nøkler, blomsterpotter og annen dekor som vil dekorere plassen..

Glassblokker i det indre av gangen - foto Glassblokker i det indre av gangen - foto Glassblokker i det indre av gangen - foto Glassblokker i det indre av gangen - foto Glassblokker i det indre av gangen - foto Glassblokker i det indre av gangen - foto Glassblokker i det indre av gangen - foto

Previous Post
Σχεδιασμός σαλονιού σε στυλ μινιμαλισμού (80 φωτογραφίες)
Next Post
Bad med dusj (85 bilder): designideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector