Kjøkken med bardisk (70 bilder): designideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkken med bardisk (70 bilder): designideer

Kjøkken med bardisk (70 bilder): designideer

I utformingen av et moderne kjøkken er baren ganske vanlig. Det er et stilig og praktisk element i interiøret, som samtidig fungerer som en miniskillevegg, bord og noen ganger en arbeidsflate. En slik løsning vil være spesielt relevant for små rom og studioer, der det ikke er mulig å organisere et fullverdig spisestue. Romslige kjøkken med bardisk vil oppnå ungdommelig letthet kombinert med respekt for et dyrt etablissement..

Beskrivelse og typer av teller

Den klassiske bardisken er en smal bordplate i høy høyde – slik at den er praktisk å drikke eller spise i stående stilling. Den vanlige høyden varierer fra 100 til 130 cm, bredden på overflaten er 50-60 cm, og lengden beregnes ut fra normen på 50-60 cm per person. For enkelhets skyld er stativet utstyrt med spesielle stoler – kompakte, med hevet sete og fotstøtte.

Avhengig av konstruksjonstype kan tellerne være rette, halvcirkelformede, bølgelignende buede, kantede, asymmetriske. Bordplater er ofte laget med glatte hjørner – denne teknikken reduserer risikoen for uhellskader i hjemmet, dessuten utfyller den harmonisk andre glatte linjer i designet.

Da stativer først begynte å dukke opp på hjemmekjøkken, var de fleste dekorert med kromrør med runde hyller for glass, drikke og frukt – akkurat som i ekte barer. Nå er denne trenden litt utdatert: For det første passer ikke metallhyllene inn i hver stil, for det andre tar den plass og reduserer det nyttige området på bordplaten, og for det tredje bryter den skarpe vertikalen i midten av rommet proporsjonene til interiøret. For å unngå disse problemene er det bedre å plassere stativet nærmere veggen, sideoverflaten på headsettet eller kjøleskapet.

Kjøkken med bardisk - Beskrivelse og typer Kjøkken med bardisk - Beskrivelse og typer

Materialer og design

Mange møbelprodusenter presenterer i sine kataloger allerede utstyrte kjøkken med en bardisk. Med dette alternativet gjentar en smal, høy bordplate vanligvis designet på headsettet, ideelt kombinert med resten av interiørartiklene..

I et individuelt design kan stativet godt være atskilt og tiltrekke seg oppmerksomhet med kontrasterende design, former, belysning. Ikke -standardmodeller vil lykkes med å passe inn i enhver kreativ stil – det kan være loft, fusjon, romfuturisme, dristig nyklassisisme eller moderne – alt som bare har nok fantasi.

Tradisjonelt er bardiskene laget av de samme materialene som andre kjøkkenmøbler. Den nedre delen kan representeres av et skap laget av sponplater, fiberplater, tre, plast, benrør av metall. Gjennomsiktig, “akvarium”, “marmor” stativ med lysende elementer ser veldig interessant ut. Noen ganger er stativets base en vanlig vegg av murstein, stein eller betong, med noen eller ingen finish..

Når det gjelder benkeplater, er en flat og holdbar overflate, motstandsdyktig mot fuktighet og smuss, optimal for dem. De nødvendige egenskapene besitter polert natur- eller kunststein, herdet glass, tre behandlet med spesiell impregnering, rustfritt stål, innovative materialer basert på syntetiske harpikser.

Barkjøkken - materialer og dekorasjon Barkjøkken - materialer og dekorasjon Barkjøkken - materialer og dekorasjon Barkjøkken - materialer og dekorasjon

Plasseringen av baren i interiøret

Monteringsstedet til bardisken avhenger av utformingen av rommet og headsettet, plasseringen av vinduet, døren, tilstedeværelsen av et spisebord, kjøkkenområdet og andre faktorer. Det mest populære alternativet er når en smal bordplate fungerer som en skillevegg mellom matlagingsområdet og spisestue / stue. I dette tilfellet opptar den en av sidene av den L- eller U-formede strukturen.

Trinn i bar

Det er en kombinert type møbler: den ene delen er opptatt av en bredere benkeplate med en høyde på omtrent 90 cm eller til og med et standard spisebord, og den andre – av selve stativet. En slik kombinasjon er et praktisk kompromiss i nærvær av gratis opptak for plasseringen av et slikt multifunksjonelt produkt..

Barkjøkken - Trinnstang Barkjøkken - Trinnstang

Stå med en steinstein

Lar deg utstyre ekstra skap og hyller i den nedre delen, noe som aldri er overflødig på kjøkkenet. Det er mer praktisk at dørene og skuffene åpnes fra siden av kokeplassen, men du kan forlate tilgangen til minibaren fra rommet, hvis bare når du bruker stativet, vil flaskene ikke bli berørt av føttene eller barn kan ikke nå dem – i dette tilfellet er det bedre å lagre drikke et sted et sted på de øvre hyllene eller under lås og slå.

Kjøkken med bardisk - En teller med kantstein Kjøkken med bardisk - En teller med kantstein

Stand-øy

Passer for en sentral beliggenhet i et stort, romslig kjøkken. Fraværet av tilgrensende overflater gir tilgang til et slikt møbel fra alle sider. Dermed får vertinnen en ekstra benkeplate, samt et komfortabelt sted for ansikt til ansikt-kommunikasjon med andre familiemedlemmer eller gjester. Øystypen vil utvilsomt bli verdsatt av kokker som filmer filmprosessen for en videoblogg eller et TV -program..

Bar kjøkken - øydisk Bar kjøkken - øydisk

Rack-vinduskarmen

En veldig ergonomisk løsning for et lite kjøkken der det ikke er plass til et spisebord. Minste bredde på bordplaten sparer betydelig plass, og tilstedeværelsen av et vindu gjør det mulig å nyte en hyggelig utsikt under frokost, lunsj eller middag. I tillegg kan en slik ministativ gjøres transformerbar – med muligheten til å justere høyden, brette og demontere den om nødvendig..

Kjøkken med bardisk - Motvindu Kjøkken med bardisk - Motvindu

Bardisk på et lite kjøkken

Å sette et bord inn i et lite rom, selv det mest kompakte, er et reelt problem. En bardisk i minimalistisk design bidrar til å takle den enkelt og økonomisk. Takket være den sofistikerte designen tar setene for den mye mindre plass enn de vanlige krakkene eller stolene..

Det optimale stativet for et lite kjøkken er faktisk en sammenleggbar eller sammenleggbar hylle festet til veggen. Stasjonære modeller kan stole på ett ben – ofte i form av et metallkonsollrør eller et smalt plastpanel som fortsetter bordplaten selv.

Når du kombinerer et kjøkken med en loggia, blir stativet ofte laget på stedet til den tidligere vinduskarmen. Med dette arrangementet kan stoler plasseres på begge sider, noe som gir komfortabel kommunikasjon under et felles måltid..

Bardisk på et lite kjøkken Bardisk på et lite kjøkken

Bardisk i studio

I studioleiligheter er baren en nesten uunnværlig egenskap, uten hvilken det er vanskelig å forestille seg sonering mellom kjøkken og stue. Den høye bordplaten gir en rasjonell plassbruk, og er også en stilig dekorasjon for interiøret. Et godt valg for slike rom ville være massive, kontrasterende modeller med uvanlig belysning eller fengende dekorative innsatser..

Med tanke på den åpne planen, spiller stativet rollen som hovedpartisjonen, derfor kan veggelementer være tilstede i utformingen – for eksempel massivt murverk, stein eller dekorativt gips i den nedre delen. Studioet er også preget av ganske store dimensjoner på benkeplaten. For å sikre den nødvendige lysstyrken, er det montert en rekke spotlights, en langstrakt taklysekrone eller flere hengende lamper over stativet.

Bardisk i en studioleilighet Bardisk i en studioleilighet Bardisk i en studioleilighet

Kjøkken med bardisk – foto

I bildegalleriet på nettstedet vårt finner du enda flere alternativer for å dekorere et kjøkken med en bardisk, og du vil kunne velge en passende løsning for ethvert interiør. Med tanke på designprosjekter, er det verdt å være oppmerksom på ikke bare utseendet på høye benkeplater, men også å ta hensyn til deres kompatibilitet med møbler, dekorasjon og utformingen av kjøkkenområdet. Det vil heller ikke være overflødig å studere de operasjonelle egenskapene til materialer, slik at hjemmebaren teller senere beholder sin opprinnelige skjønnhet og bekvemmelighet så lenge som mulig..

Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto Kjøkken med bardisk - foto

Video: Kjøkkendesign med bardisk

Previous Post
Μαύρο μπάνιο (80 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες
Next Post
Kjøkkendesign 11 kvm. (+60 bilde)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector