Turkis farge i interiøret (+80 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Turkis farge i interiøret (+80 bilder)

Turkis farge i interiøret (+80 bilder)

Turkis er en flott kombinasjon av greener og blues. En uvanlig nyanse passer godt inn i utformingen av en rekke stilretninger og passer for personer med forskjellige karakterer. Turkis farge i interiøret vil gi trygghet til hyperaktive mennesker, og pessimister vil glede og gi energi. Hvordan han er, samt hvordan han jobber med ham, vil bli diskutert i denne artikkelen.!

Funksjoner og innvirkning på psyken

Turkis er ikke bare overraskende attraktivt visuelt, men bærer også et veldig bestemt budskap. Våre fjerne forfedre var kjent med kraften. Oldtidsoppfatninger sier at en halvedelstein tiltrekker og opprettholder materiell velvære, og symboliserer også renhet, renhet og evig kjærlighet. Mange orientalske kulturer mente at farge bringer kreativ inspirasjon, uavhengighet og besluttsomhet, og kurerer mange sykdommer. Turkis var først og fremst forbundet med den sensuelle og følelsesmessige siden av menneskelig eksistens..

I følge taoistisk Feng Shui -praksis, er fargen på turkis legemliggjør ideene om rikdom, attraktivitet, luksus, og er også ansvarlig for den østlige sektoren. Ved å styrke denne sonen med nyanser av turkis, tiltrekker en person lykke, velstand og suksess. For å styrke den østlige sonen er det ikke nødvendig å dekorere veggene helt med denne fargen, det er nok bare å inkludere turkise dekorative elementer i interiøret. Disse kan være: lamper, puter, gardiner, diskret småting, teppe eller møbler. Samtidig kan du variere nyanser, og stoppe ved noen av alternativene – fra myk og delikat til dyp og rik turkis..

I dag er turkis et veldig populært og relevant fargevalg. Få tenker på dens mystiske egenskaper, og likevel foretrekker de det basert på deres egen smak og assosiasjoner forårsaket av denne paletten. Turkis kan kalles fengende og iøynefallende, mens den forblir helt ikke-vulgær. Det er en kald farge, den gir en behagelig friskhet og svalhet. Derfor fremkaller turkis på et underbevisst nivå for de fleste mennesker assosiasjoner til steril renhet, som eliminerer giftige vedlegg og unødvendige følelser. Generelt har nyanser av turkis en gunstig effekt på menneskelig psyke, lindrer irritasjon, tretthet og overbelastning.

Turkis farge - Funksjoner og innvirkning på psyken

Hvilke farger å kombinere?

En betydelig fordel med turkis er at den harmonerer fantastisk med andre nyanser, og sammen representerer de veldig interessante og uttrykksfulle kombinasjoner. La oss vurdere noen av dem!

Turkis med hvitt

Den universelle edle hvite fargen er den ideelle basen for interiøret. Turkiselementer bør støtte hverandre, så når du velger for eksempel turkis tapet, legg til detaljer av samme nyanse i det indre av rommet.

Kombinasjonen av hvite og turkise farger vil være en god tandem hvis du vil oppnå inntrykk av et friskt og rent rom. På samme tid, slik at plassen ikke virker for kald, kan du inkludere varme farger i interiøret: brun, grønn og gul..

Turkis med hvitt - Kombinasjonen av farger i interiøret Turkis med hvitt - Kombinasjonen av farger i interiøret

Turkis og beige

Turkis motiver er perfekt kombinert med pastellfarger, som omslutter denne spektakulære og friske fargen med sin varme og mykhet. Denne innstillingen er perfekt for rolige og drømmende individer..

I et slikt interiør er nyanser av turkis passende å bruke i små mengder. Det kan være en vegg eller individuelle dekorative elementer, mens beige er egnet for etterbehandling av resten av veggene, møblene eller gulvet. I dette tilfellet er det viktig å fordele rollene nøyaktig, fordi et kaotisk arrangement av farger er passende for en kombinasjon av nyanser som er like i tonalitet. I kombinasjoner av lyse og rolige farger er det nødvendig å bruke dem i forskjellige deler av rommet, ellers kan en av dem “gå seg vill”.

Turkis og beige - Kombinasjonen av farger i interiøret

Turkis og blå

Nyanser av turkis og blå utfyller hverandre perfekt. Som regel fungerer en mer rolig og diskret fargepalett som et lerret for en så lys kombinasjon..

En mer mettet blå farge kan spille en ledende rolle i denne duetten, mens turkis skygger den delikat, eller omvendt – dempet blå kan tjene som en utmerket bakgrunn for lys turkis – her er det bare viktig å prioritere riktig og velge de riktige nyansene.

Hvis du bestemmer deg for å holde deg til disse fargene, er det verdt å vurdere at de sammen ser flotte ut med hvitt, rosa, svart og noen nyanser av grønt. Til syvende og sist tar plassen dype kalde aksenter, noe som gjør interiøret friskt og ikke-trivielt..

Turkis og blå - Kombinasjonen av farger i interiøret

Svart eller brun med turkis

Den klassiske kombinasjonen av disse mørke fargene med lyse aksenter ser alltid bra ut. Sammen skaper de en stilig og lakonisk kontrast i interiøret..

Dette er en situasjon der dyr enkelhet fremheves av en dyp monokrom tone, som emballasjen til en edelsten. På den annen side, hvis interiøret viser seg å være altfor asketisk, ville det være passende å fortynne det med diskrete dekorative gjenstander..

Svart eller brun med turkis - Kombinasjonen av farger i interiøret Svart eller brun med turkis - Kombinasjonen av farger i interiøret

Turkis og gull

Utstrålingen av seremonien og ballsalene i den indre dekorasjonen av palasser ble ofte opprettet ved hjelp av dette fargeparet. Over tid kom korridorer og stuer for å erstatte dem, og likevel er den strålende kombinasjonen fortsatt relevant..

Gyldne dekorasjoner er positivt understreket med turkise farger, som visuelt ikke skjuler området i rommet og ikke gjør det totale bildet tungt. Det er bemerkelsesverdig at, som i tilfellet med det blå-turkise fargevalget, ser kombinasjonen gull og turkis flott ut på en hvit klut med svarte sprut.

Turkis og gull - Kombinasjonen av farger i interiøret Turkis og gull - Kombinasjonen av farger i interiøret Turkis og gull - Kombinasjonen av farger i interiøret

Interiør i turkise farger – foto

Noen nybegynnere er av den oppfatning at turkis, inkludert i store mengder, bare kan brukes på badet. En slik uttalelse er ganske kontroversiell, og dessuten er det ganske enkelt å avkrefte den, siden den turkise fargen er uvanlig vakker og diskret, derfor er den i stand til å forvandle ethvert boareal i hjemmet ditt – fra kjøkkenet til barnehagen.

Turkis farge i kjøkkenets indre

Som allerede nevnt gir nyanser av turkis en følelse av renslighet og romslighet i interiøret. Denne funksjonen gjør fargen spesielt relevant for etterbehandling og dekorering av kjøkkenet..

For å dekorere dette rommet kan du velge kjøkkenmøbler i tre eller plast i denne fargepaletten. Dette fargevalget vil bli en lys aksent for et rom i nøytrale toner..

Det skal bemerkes at på kjøkkenet mot nordsiden vil små turkise flekker skape den optimale atmosfæren. Dette skyldes det faktum at hovedproblemet i nordlige rom er mangel på farge. Derfor kan en overflod av kalde toner her skape et knusende inntrykk. Når det gjelder små sørlige rom, har turkis rett til å eksistere sammen med grå, svart og hvit..

Turkis kjøkkenfoto - Interiørdesign Turkis kjøkkenfoto - Interiørdesign Turkis kjøkkenfoto - Interiørdesign Turkis kjøkkenfoto - Interiørdesign Turkis kjøkkenfoto - Interiørdesign Turkis kjøkkenfoto - Interiørdesign Turkis kjøkkenfoto - Interiørdesign Turkis kjøkkenfoto - Interiørdesign Turkis kjøkkenfoto - Interiørdesign

Turkis farge i interiøret i stua

Interiøret i en stor og lys stue, laget i moderne turkise farger, vil se bra ut. Hvis du har et romslig rom til disposisjon, har du muligheten til å bruke denne fargen som den viktigste..

Veggene er malt eller dekorert med turkis tapet, og ser spesielt godt ut i stua, laget i nautiske og engelske stiler. Samtidig skal man ikke tro at nyanser av en gitt farge bare har rett til å eksistere innenfor rammen av disse stilene. Turkis passer perfekt inn i øko-stil, loft, minimalisme, eklektisisme, så vel som etniske og moderne stiler. Det er sant at her er det nødvendig å svært kompetent nærme seg spørsmålet om antall turkise elementer – det er bedre hvis de fullfører interiøret som lyse detaljer..

Turkis stue bilde - Interiørdesign Turkis stue bilde - Interiørdesign Turkis stue bilde - Interiørdesign Turkis stue bilde - Interiørdesign Turkis stue bilde - Interiørdesign Turkis stue bilde - Interiørdesign Turkis stue bilde - Interiørdesign Turkis stue bilde - Interiørdesign Turkis stue bilde - Interiørdesign Turkis stue bilde - Interiørdesign Turkis stue bilde - Interiørdesign Turkis stue bilde - Interiørdesign Turkis stue bilde - Interiørdesign

Turkis farge i det indre av soverommet

Paletten av turkis er rik på rolige og delikate nyanser som har en beroligende effekt, og når den brukes riktig, vil turkis også fungere bra for et soverom..

I dette tilfellet ser ikke alltid turkis bra ut i monokrom, med unntak av nautisk stil. I andre tilfeller bør den brukes i dosering: turkise puter, sengetøy, gardiner, malerier, lamper, tepper eller dekorative elementer – slike aksenter vil bringe en atmosfære av glede og ro i interiøret..

Imidlertid, hvis du bestemmer deg for å bruke turkis til veggdekorasjon, vær oppmerksom på at turkis bør fortynnes med andre farger (beige, hvit og brun vil gjøre det til en flott sats).

Turkis soverom foto - Interiørdesign Turkis soverom foto - Interiørdesign Turkis soverom foto - Interiørdesign Turkis soverom foto - Interiørdesign Turkis soverom foto - Interiørdesign Turkis soverom foto - Interiørdesign Turkis soverom foto - Interiørdesign Turkis soverom foto - Interiørdesign Turkis soverom foto - Interiørdesign Turkis soverom foto - Interiørdesign Turkis soverom foto - Interiørdesign

Turkis farge i baderomsinteriøret

Badet er akkurat tilfelle når du trygt kan male rommet med turkise fargetoner, uten frykt for å overdrive det. Fargens estetikk krysser hovedrommet i dette rommet, noe som gir en følelse av friskhet og renslighet..

Generelt er turkis nyanser egnet for alle deler av badet. Dette kan være et gulvbelegg, der et mer mettet område er egnet, eller for eksempel et tak som vil glede beboerne med sin delikate turkise tone. Vegger kan kombinere flere nyanser samtidig. Kombinasjonen av blank og matt finish, laget i forskjellige farger, ser utrolig vakker ut.

Turkis badfoto - Interiørdesign Turkis badfoto - Interiørdesign Turkis badfoto - Interiørdesign Turkis badfoto - Interiørdesign Turkis badfoto - Interiørdesign Turkis badfoto - Interiørdesign Turkis badfoto - Interiørdesign Turkis badfoto - Interiørdesign Turkis badfoto - Interiørdesign Turkis badfoto - Interiørdesign

Turkis farge i det indre av gangen / gangen

Mange ignorerer utformingen av sin egen korridor. Og det er helt forgjeves, for det er han som skaper førsteinntrykket når han kommer inn i huset. Munter turkis er et godt valg for et slikt område.

Problemet med den lille plassen i denne delen av hjemmet vil bidra til å korrigere de delikate nyansene av turkis i kombinasjon med lyse toner av hvitt og beige, mens brunt og svart perfekt setter i gang og understreker skjønnheten i hovedfargeaksenten..

Turkis gang og gangfoto - Interiørdesign Turkis gang og gangfoto - Interiørdesign Turkis gang og gangfoto - Interiørdesign Turkis gang og gangfoto - Interiørdesign Turkis gang og gangfoto - Interiørdesign Turkis gang og gangfoto - Interiørdesign Turkis gang og gangfoto - Interiørdesign Turkis gang og gangfoto - Interiørdesign

Turkis farge i interiøret i barnehagen

Det er ingen hemmelighet at barna foretrekker lyse og levende farger. Derfor vil interiøret i barnerommet i turkise farger appellere til både gutter og jenter..

Legg til gule, rosa eller myke lilla farger for å dekorere barnehagen for en jente. Fremtidige menn vil glede seg over et rom i nautisk stil, laget i blå og turkise farger..

Turkis barneromsfoto - Interiørdesign Turkis barneromsfoto - Interiørdesign Turkis barneromfoto - Interiørdesign Turkis barneromfoto - Interiørdesign Turkis barneromfoto - Interiørdesign Turkis barneromfoto - Interiørdesign Turkis barneromfoto - Interiørdesign

Video: Turkis i interiørdesign

Previous Post
Διαστάσεις κρεβατιού: μονό, ενάμιση, διπλό
Next Post
Sengeteppe på sengen (80 bilder): typer, materialer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector