Sone et rom inn i et soverom og en stue: 65 ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sone et rom inn i et soverom og en stue: 65 ideer

Sone et rom inn i et soverom og en stue: 65 ideer

Eierne av ett -roms leiligheter trenger noen ganger å dele rommet i separate områder – innbyggernes psykologiske komfort, bekvemmelighet i hverdagen og den estetiske oppfatningen av interiøret som helhet avhenger av dette. Du kan sone rommet inn i soverommet og stuen på forskjellige måter, og bildene og anbefalingene som er samlet på nettstedet vårt, hjelper deg med å velge det beste..

Reguleringsregler

Når du deler et fellesrom i to deler, er det viktig å følge visse designprinsipper. Først og fremst bør du ta hensyn til tips for små rom – nøytrale farger, klare linjer og teknikker for visuelt å øke området vil være veldig nyttig.

For arrangementet av soverommet er det vanlig å velge det fjerne hjørnet som regel nærmere vinduet. Hvis det bare er en kilde til naturlig lys i rommet, bør partisjonen slippe inn solstrålene. I dette tilfellet er transparente og gjennomskinnelige glasspaneler, alle slags stativer, hyller, skyve gardiner egnet..

Det er bra hvis stilen og fargeskjemaet i utformingen av gjesten og soveområdene overlapper hverandre – dette lar deg bevare rommets visuelle integritet. En samlende faktor kan være lignende teksturer av overflater, ispedd visse farger, møbler fra samme serie..

I hvert av områdene må du ta vare på riktig elektrisk belysning. Så lyse lamper er passende i stua – en stor lysekrone, spotter eller LED -strimler i taket, sconces på veggene. For et soverom er et svakt lys fra en gulvlampe eller en eller to nattbordslamper ganske nok..

Romreguleringsregler for soverom og stue Romreguleringsregler for soverom og stue Romreguleringsregler for soverom og stue

Skillevegger

I moderne design brukes tynne skillevegger oftest til sonering, som i seg selv er en ekte dekorasjon av interiøret. Valget av materialer for dem er ganske enkelt stort – det er produkter laget av glass, plast, gips, smidd metall, sponplater, tre. Avhengig av størrelse og installasjonsmetode kan panelene mellom soverommet og stuen være stasjonære, glidende og bevegelige (mobile).

Vi bør også nevne skyvedører. På dagtid kan de stå åpne, og gi tilgang til sol og frisk luft fra vinduet på soverommet til gjesteområdet, og lukkes om kvelden, og umiddelbart isolere soveområdet fra støy og lys i neste rom. Hvis det bor flere personer i leiligheten, er det bedre å bo i halvblanke og ugjennomsiktige versjoner – så gjenskinnet fra TV -en som jobber bak veggen, vil ikke forstyrre nattens hvile.

Sone et rom inn i et soverom og en stue - Skillevegger Sone et rom inn i et soverom og en stue - Skillevegger Sone et rom inn i et soverom og en stue - Skillevegger Sone et rom inn i et soverom og en stue - Skillevegger

Tekstil

Gardiner. En av de raskeste og mest budsjettmessige måtene å dele et rom på i to er med gardiner. Takket være en utrolig omfattende katalog med tekstiler og designalternativer, er denne typen sonering egnet for enhver interiørstil. Når du henvender deg til en spesialisert gardinsalong, kan du velge tekstiler av hvilken som helst farge og tekstur, bestemme foldenes retning, finne en praktisk mekanisme for å feste og flytte gardiner.

Persienner – et godt alternativ til stoffgardiner. De er laget av et mer holdbart og stivt materiale, og trenger ikke periodisk vask, samler ikke støv og lar deg enkelt justere lystransmisjonen. Det er absolutt ikke nødvendig å velge kjedelige “kontor” alternativer – det er et stort antall persienner for hjemmet, som er preget av lyse farger og uvanlige teksturer. Når det gjelder plasseringen av elementene, er det verdt å foretrekke vertikale strukturer for å visuelt øke høyden på rommet..

Japanske gardiner er kluter festet på skyvepaneler som romdører. Perfekt flat overflate og høye dekorative kvaliteter kan gjøre tekstilpaneler til et høydepunkt i ethvert interiør.

Sone et rom inn i et soverom og en stue - Tekstiler Sone et rom inn i et soverom og en stue - Tekstiler Sone et rom inn i et soverom og en stue - Tekstiler Sone et rom inn i et soverom og en stue - Tekstiler Sone et rom inn i et soverom og en stue - Tekstiler

Møbler

Bruken av dimensjonale møbler for sonerom er alltid praktisk og funksjonell. Nesten alle gjenstander med uttalte vertikale linjer er egnet for visuell avgrensning av plass: skap, hyller, høye kommoder, nattbord, TV -nisjer. Noen ganger kan de kombineres med andre strukturer, alle slags partisjoner..

Lavt stativ deler ofte en stue med kjøkken, men dette alternativet er også ganske akseptabelt for et soverom. En slik minivegg på omtrent 1 m høy kan bli et praktisk stativ for bøker, innendørs planter eller dekor..

Rack med mange åpne hyller, passer den for de som liker å holde ting lett tilgjengelig. Dette møbelet vil perfekt overføre lys og lyd, så det vil ikke fungere å isolere soverommet fra stuen med det, men som et tillegg til interiøret vil det se ganske passende ut.

Skap – en universell måte som lar deg samtidig løse problemet med garderoben og dele rommet med en fullverdig vegg. Det er mest rasjonelt å forlate dørene fra siden av soverommet, og på baksiden kan du installere en nisje for en TV, lage åpne hyller eller dekorere overflaten under en vanlig vegg.

Møbler - Regulering av rommet til soverommet og stuen Møbler - Regulering av rommet til soverommet og stuen Møbler - Regulering av rommet til soverommet og stuen Møbler - Sone inn rommet til soverommet og stuen

Pallplass

Arrangement av en “scene” hevet over gulvnivå er en utmerket løsning for små rom, der det ofte ikke er nok plass til å lagre ting. Som regel er et soverom plassert i en høyde, noen ganger skiller det med ytterligere skillevegger. Plassen inne på pallen forblir ledig, slik at skuffer for klær, sengetøy og andre nødvendige ting kan plasseres i den, eller en annen seng kan gjemmes der..

Sone et rom inn i et soverom og en stue - Podium Sone et rom inn i et soverom og en stue - Podium

Regulering av soverom -stue – foto

Du kan se enda flere interessante måter å regulere plass på i en ett-roms leilighet eller studio for soverommet og stuen i galleriet på nettstedet vårt. Kreative designeksempler hjelper deg med å navigere i typer partisjoner og velge det alternativet som passer best for ditt interiør. Riktig romdeling vil ikke bare gi hjemmet et stilig utseende, men også bidra til å skape en koselig atmosfære både i gjest- og soveområdet..

Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto Stue -soverom sonering - foto

Video: Kombinere et soverom-stue

Previous Post
Κόκκινη κουζίνα (60 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες
Next Post
Kjøkkendesign i loftstil (90 bilder)