Art Deco kjøkken design (90 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Art Deco kjøkken design (90 bilder)

Art Deco kjøkken design (90 bilder)

Den luksuriøse stilen i Great Gatsby -tiden fikk en ny bølge av popularitet på begynnelsen av det 21. århundre. Dette er en hyllest til anerkjennelsen og beundringen av etterkrigstidens estetikk, som trekker mot fantastiske former og glans. Høres det litt fjernt fra den harde virkeligheten? Vi skynder oss å overbevise deg – selv romsligheten på et lite kjøkken lar deg lage et så interessant og uvanlig interiør..

Funksjoner i art deco -stilen

Art Deco -stil kombinerer ånden til vitenskapelig fremgang, begjær etter skjønnhet og kunnskap om verden. Design i denne retningen er preget av en blanding av motiver fra antikken, kulturer i Asia, Afrika med europeiske tradisjoner. Den er perfekt for de som foretrekker raffinert luksus, komfort, funksjonalitet og originalitet..

– Art Deco innebærer bruk av en begrenset liste over materialer: aluminium, glass, tre, keramikk eller steinfliser.

– Streng fargeregulering. Grunnlaget er ofte “pianotastene”, det vil si svart og hvit kontrast. Lyse farger brukes minimalt.

– Kjøkkenet i denne retningen bør være godt opplyst – stilens opprinnelse faller på epoken med spredning av elektrisitet, på den tiden var det en skikkelig boom i bruken av lamper, de prøvde å plassere dem der det var mulig.

– Den viktigste av reglene for å dekorere et slikt interiør er bruk av luksusartikler og kunst. Det kan bli dyrt, men kjøkkenet tar sitt eget ansikt og sin personlighet..

– Gjenkjennelige elementer i flyten er forskjellige ornamenter og rammer. De brukes til å dekorere fasader på møbler og hvitevarer..

– Prioriteten er en klar avgrensning av kjøkkensonene til arbeids- og spisestue.

Art Deco Kjøkken Design - Funksjoner

Fargeløsninger

Farge har en betydelig innvirkning på en persons følelsesmessige tilstand. Derfor bør valg av farger tilnærmes med alt ansvar. Hver nyanse har sine egne egenskaper, som du bør gjøre deg kjent med før du starter reparasjonen..

Art Deco hvitt kjøkken

Lyse nyanser transformerer interiøret i enhver stil. For denne retningen er de rett og slett viktige. Hvite toner harmoniserer overflod av dekorative elementer, forgylling og utsmykkede mønstre. På den annen side aktiverer denne bakgrunnen oppfatningen av svart geometri, og skaper en interessant kontrast..

Du kan bruke alternativet med en grå undertone – sammen med dempet blått og sand vil du kunne lage en diskret og delikat modifikasjon av art deco -designet.

Art Deco hvitt kjøkken - interiørdesign Art Deco hvitt kjøkken - interiørdesign

Beige art deco kjøkken

Den milde og myke skalaen har en rolle som ligner på hvit, og tjener samtidig til å spille halvtoner og myke overganger. Bruk spiselige beige toner: fersken, krem, kaffe. I denne utførelsen vil kjøkkenet se veldig varmt og koselig ut..

Art Deco Beige kjøkken - interiørdesign Art Deco Beige kjøkken - interiørdesign

Art Deco svart kjøkken

I store mengder vil kullsort bare være passende i romslige rom. Blanke overflater, glass og speil vil dempe det negative inntrykket av mørke farger..

Et svart headset, som trekker mot pretensiøse klassikere, kan være litt dekorert med hvit kant, så det vil se mer interessant og ikke så dystert ut.

Art Deco svart kjøkken - interiørdesign Art Deco svart kjøkken - interiørdesign

Art Deco blå kjøkken

Den himmelske paletten er forfriskende, men samtidig beroligende. Det er nær aristokrati og rimer veldig godt med edle metaller, tre og stein. Som ledsagerfarger er det verdt å vurdere lys beige med gul undertone, snøhvit og grå.

Mal en aksentvegg, et mosaikk kjøkkenplate eller tekstilinnsatser for møbler i blå toner – disse trinnene vil legge til letthet og luftighet i designet..

Art Deco Blue Kitchen - Interiørdesign Art Deco Blue Kitchen - Interiørdesign

Lilla art deco -kjøkken

Lilla nyanser symboliserer royalty og visdom. Vin-lilla intonasjoner er ideelle ledsagere av edelt gull. Denne kombinasjonen refererer til de egyptiske motivene som ligger i art deco -temaet. Hvis du bestemmer deg for en så dristig tolkning, kan du legge til tekstiler som etterligner fløyel eller silke..

I tilfelle av et lite mellomrom, er det bedre å holde seg til lilla toner. Askfarger med forskjellig metning kan brukes maksimalt: tapet med svingete mønstre for aksentveggen, vanlig – for resten av veggene, teksturerte gardiner og til og med et sett.

Lilla Art Deco -kjøkken - interiørdesign Lilla Art Deco -kjøkken - interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Vi bytter utstyr, møbler og innredning mye oftere enn utformingen av hovedflatene i rommet. Derfor er det viktig å velge materialer av høy kvalitet som vil vare lenge og vil bli en utmerket bakgrunn for resten av interiørdetaljene..

Gulv

Det ideelle valget, både estetisk og praktisk, ville være stein, porselen steintøy eller keramiske fliser. Det er ønskelig at fargen på gulvet matcher veggene, men det skal ikke gjenta det..

Husk at art deco -design er preget av bruk av et rutemønster eller “pianotaster” – sorte og hvite firkanter eller mur av rhombuser med kontrasterende innsatser i form av firkantede prikker.

Art Deco Kjøkken Design - Gulvfinish Art Deco Kjøkken Design - Gulvfinish

Vegger

Dekorer veggene med tapet eller maling, fliser med karakteristiske motiver. Denne retningen tillater både vanlig tapet og dekorert med geometriske former, forskjellige ornamenter, egyptiske og afrikanske hint. Det er verdt å fokusere på malerier eller andre dekorative elementer. Mange designere foretrekker også å kombinere forskjellige etterbehandlingsmaterialer..

Det såkalte forkleet må dekoreres med materialer som er enkle å rengjøre – fliser eller maling, andre deler av rommet kan limes over med tapet. For øvrig kan matlagingsområdet fremheves. For eksempel, hvis du virkelig vil bruke gull, men frykter den påtrengende effekten, kan du bruke en forgylt mosaikk.

Art Deco Kjøkken Design - Veggdekorasjoner Art Deco Kjøkken Design - Veggdekorasjoner

Tak

Både rette og lagdelte overflater vil se harmoniske ut. Bruk innebygde spotter eller tynne stukkrammer rundt omkretsen av hele rommet. Speilflater ser også veldig fine ut..

Lysekroner regnes som hoveddekorasjonen i taket for Art Deco. Det er best hvis de er massive og fantasifulle, ofte med bruk av krystall eller smidde deler. Lyse representanter for jugendtrenden er også passende. Du kan bruke en lysekrone eller kombinere den med spotlights. Et annet flott alternativ er å bruke flere lamper samtidig over spisestuen..

Art Deco kjøkken design - takfinish Art Deco kjøkken design - takfinish

Art Deco kjøkkenmøbler

Møblene kan være laget av tre, glass og metall. Innsatser laget av stoff eller skinn for sofaer og kjøkkenstoler er også akseptable. Kombinerer perfekt originale, men samtidig funksjonelle møbler, som øybord av glass og metall, bardisker og utsøkte barstoler.

Hvis spisestuen din bugner av plass, er et massivt bord passende. Du kan dekke den med en vakker silkeduk, og velge stoler med krøllete grasiøse ben og høy, utskåret rygg. For små rom, tvert imot, bruk interessante og lakoniske møbler i jugendstil.

Kjøkkenet kan være monokromatisk, laget i nøytrale farger (elfenben, lyst tre) eller tilstrekkelig kontrast (svart og hvitt, sølv, mørkt tre).

Fasadene er for det meste lukket og gjemmer husholdningsapparater. Blanke overflater er populære. For vakkert Kina, lag skap med glassdører.

Art Deco Kjøkken Design - Møbler Art Deco Kjøkken Design - Møbler Art Deco Kjøkken Design - Møbler Art Deco Kjøkken Design - Møbler

Dekor og tekstiler

En ideell bakgrunn for plassering av tilbehør er vanlig tapet i nøytrale nyanser. Maleriene kan erstattes med store paneler som viser damer fra slutten av XIX – 1920 -årene, grafikk på møbler, speil i forseggjorte rammer, vakre lamper. For å understreke jazzens stil i innredningen, kan du plassere speilet i en gylden solformet ramme.

Denne stilen gjenspeiles i geometriske, afrikanske og antikke motiver. I denne forstand vil statuetter av idrettsutøvere, gamle greske helter og folkloreskikkelser komme godt med..

Vinduer kan dekkes med vanlige kassettgardiner, svart -hvite stripete romerske persienner eller klassiske gardinalternativer – alt avhenger av den generelle meldingen i rommet. Vegetabilske ornamenter og friske blomster vil bidra til å gjenopplive designet..

Art deco -kjøkkeninnredningen er en underholdende kombinasjon av raffinement, elegant og funksjonalitet, når hvert element i rommet, fra møbler til tekstiler, må være på plass og skape et komplett bilde.

Art Deco Kjøkken Design - Innredning og tekstil Art Deco Kjøkken Design - Innredning og tekstil Art Deco Kjøkken Design - Innredning og tekstil

Lite art deco kjøkken

Et luksuriøst interiør innebærer tilstedeværelsen av et stort område, men på et lite kjøkken eller i et rom kombinert med en stue kan du lage et design av jazztiden. Fyll interiøret med lyse farger og vær forsiktig når du bruker innredningen. For å visuelt utvide plassen, bruk speil – et av de mest gjenkjennelige elementene i Art Deco. Prøv å bruke naturlige materialer av høy kvalitet.

I et begrenset antall kvadratmeter må du bygge på funksjonalitetsparametrene. Dette betyr at matlagings- og spiseområder må avgrenses. Lyskilder vil bidra til å lage separate soner, samt arrangement av møbler og kombinert finish. Plasser headsettet langs den ene veggen eller implementer en L -formet layout – dette vil gi litt mer plass.

For spisestuen er en vinduskarme erstattet av en bordplate, en liten avlang øy eller en bardisk..

Art Deco lite kjøkken - interiørdesign Art Deco lite kjøkken - interiørdesign Art Deco lite kjøkken - interiørdesign Art Deco lite kjøkken - interiørdesign Art Deco lite kjøkken - interiørdesign Art Deco lite kjøkken - interiørdesign Art Deco lite kjøkken - interiørdesign

Art Deco kjøkken design – foto

Art Deco overrasker ganske enkelt med sin allsidighet og fantasiflykt. Se etter enda flere vakre ideer for kjøkkendesign i vårt fotogalleri. Gledelig visning!

Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto Art deco kjøkkeninnredning - foto

Video: Art Deco Kitchen – Interior Ideas

Previous Post
DIY πτηνοτροφείο σκύλων: 95 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
Bad i stil med minimalisme: designideer (90 bilder)