Bad i stil med minimalisme: designideer (90 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bad i stil med minimalisme: designideer (90 bilder)

Bad i stil med minimalisme: designideer (90 bilder)

Minimalisme er en av de mest populære stilene som forårsaker mye kontrovers. Noen synes det er kjedelig og ensformig, mens andre er glade for å bli kvitt unødvendig tinsel rundt. Men det som absolutt ikke kan tas fra ham, er praktisk. Det er av denne grunn at minimalisme er en av de beste stilene for å dekorere små funksjonelle rom, for eksempel et bad. Skjønnhet og bekvemmelighet er den veldig harmoniske kombinasjonen som ikke kan nektes, og det er ikke engang nødvendig..

Funksjoner i stilen til minimalisme

Minimalisme på badet har sine egne egenskaper og fordeler:

– Konsekvens. Jo færre unødvendige varer, desto mer ledig plass. Dette gjelder spesielt for små rom. Her er det et minimum av innredning, ingen klumpete gulv- og hengeskap, enkel kledning og enkle lamper. Å opprettholde renslighet og orden på et slikt bad er mye raskere og enklere på grunn av minimalt med ting og glatte overflater som er enkle å rengjøre..

– Enkelhet i former. Minimalisme bruker ekstremt enkel geometri, glans, glass. Hvis speilet er klassisk rektangulært eller rundt, hvis skilleveggen er glass, hvis lampen er et punkt.

– Multifunksjonalitet. Hver detalj i et minimalistisk interiør spiller en rolle, gjerne flere. Innebygde rørleggerarmaturer, belyste speil, speilede skapdører, skjulte nisjer for badetilbehør, osmanniske kurver og andre småting brukes aktivt.

– Spillet med teksturer. Minimalismens variasjon og individualitet manifesteres ikke i tilbehør, men i valg av teksturer. Kontrastmaterialer og belegg har blitt brukt med hell. Et interessant alternativ er en aksentvegg som matcher resten, men for eksempel ferdig med teksturert gips.

– Oppsett. Ergonomien til det minimalistiske badet er gjennomtenkt til minste detalj. Hver sone er utarbeidet separat for å passe til alt du trenger, men gir samtidig maksimal plass.

– Letthet. Minimalisme tolererer ikke massivitet. I stedet for tunge sokkler og kommoder er det lette strukturer med overflod av glass og metall. Suspenderte VVS og installasjoner brukes aktivt.

Minimalistisk baderomsdesign - funksjoner Minimalistisk baderomsdesign - funksjoner

Fargeløsninger

Et bad er samtidig et sted for avslapning og hvile, fylt med kos og varme, og et rent funksjonelt rom for et bestemt formål. Det er ikke så lett å kombinere letthet og praktisk, men minimalisme lykkes. Stort sett på grunn av smart bruk av farger. Lysområdet med lyse aksenter passer perfekt selv i et lite rom og utvider det, noe som gir det letthet og luftighet. Men minimalisme er ikke bare rent hvitt. Disse er gråtoner og beige, pastellfarger, varme og fargerike flekker og interessante detaljer..

Hvitt bad i stil med minimalisme

Hvitt og dets variasjoner er et universelt grunnlag for minimalisme. På badet er det også en av de mest allsidige fargene. Hvite fliser, hvite sanitærutstyr, hvite vaskemaskiner leder fremdeles markedet. Denne fargen er direkte forbundet med renhet. I tillegg forstørrer det rommet visuelt og fyller det med lys. Dette er spesielt viktig i små rom. På grunn av dette ser de ut til å være mer romslige og lettere. Du kan diversifisere bakgrunnen med lyse aksenter og belysning på flere nivåer..

Hvitt bad i stil med minimalisme - Interiørdesign Hvitt bad i stil med minimalisme - Interiørdesign Hvitt bad i stil med minimalisme - Interiørdesign

Svart bad i stil med minimalisme

Svart er en av minimalismens hovedfarger. For badet er det mer allsidig enn noensinne. Svart VVS, blanke overflater, strekk speilet tak – alt dette er på toppen av populariteten. I et stort rom kan svart til og med brukes som en base, og kompensere for det med gjennomtenkt belysning. På et lite bad er det en allsidig kontrastfarge for interessante designideer..

Svart bad i stil med minimalisme - Interiørdesign Svart bad i stil med minimalisme - Interiørdesign Svart bad i stil med minimalisme - Interiørdesign

Rødt bad i stil med minimalisme

Rød, oransje, gul brukes sjelden som hovedfarger i minimalisme, men de er ekte ledsagerfarger. De ser flotte ut i detaljer: i tekstiler, på skappaneler, i badeutstyr, stativer og tilbehør. Brennende farger vil gi en følelse av hygge og feiring på badet. Selv kalde fliser vil føles varmere.

Rødt bad i stil med minimalisme - Interiørdesign Rødt bad i stil med minimalisme - Interiørdesign Rødt bad i stil med minimalisme - Interiørdesign

Minimalistisk blått bad

Blå, grønn, turkis og variasjonene blandes harmonisk som lyse aksenter i et minimalistisk bad. Disse fargene er direkte knyttet til sjø- og vannelementene. Du kan utvikle temaet i dekorative detaljer. Shades of aqua er harmonisk kombinert med både rent hvitt og grått eller sandfarger. Et rom i kule blå eller grønne toner ser alltid friskere ut.

Blått bad i stil med minimalisme - Interiørdesign Blått bad i stil med minimalisme - Interiørdesign Blått bad i stil med minimalisme - Interiørdesign

Minimalistisk brunt bad

For de som anser svart og hvit minimalisme for kald og steril, vil en koselig beige og brun palett gjøre. Kaffeskygger og kremete sjokoladekombinasjoner ser alltid varmere og mer delikate ut. Videre lar moderne etterbehandlingsmaterialer deg ikke begrense deg til noe. Tremøbler som passer så godt inn i paletten er belagt med en spesiell beskyttende forbindelse. Noen typer laminat og andre imitasjoner er slett ikke redde for fuktighet, temperatur og andre ytre påvirkninger.

Minimalistisk brunt bad - interiørdesign Minimalistisk brunt bad - interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Hovedkravet ved valg av materialer for etterbehandling av et bad er deres motstand mot temperatur- og fuktighetsvariasjoner. Fliser, naturstein og imitasjon, glass, tre, metall brukes aktivt. Plast vil definitivt komme godt med. Det er ingen unødvendige tekstiler og overdreven dekorativitet, men det er mange speil og glans. Dette gir et ekstra lysspill for å lette interiøret..

Gulv

Klassisk baderomsgulv – fliser, naturstein eller akryl. Oftest er dette nøytrale nyanser: lys, grå, svart. Steintemaet kan utvikles videre: når du skal dekorere vegger, velge en benkeplate eller en vask. Det er til og med utsøkte steinbad.

Flis uten pretensiøse mønstre. Geometri, sjakkbrettfarger og mosaikk ser bra ut i minimalisme. Et annet interessant trekk er den diagonale leggingen av gulvet..

Det er veldig viktig at gulvet ikke bare er vakkert, men også trygt og ikke sklir.

Minimalistisk baderomsdesign - gulvfinish Minimalistisk baderomsdesign - gulvfinish

Vegger

Fliser, strukturert gips med en mild tekstur, spesielle fuktresistente bakgrunnsbilder og maling, dekorative paneler brukes til veggdekorasjon. Mørke vegger er nesten aldri funnet, men minimalisme tar imot kontrasterende elementer. Vertikale linjer øker taket visuelt, og horisontale linjer øker rommet.

Minimalistisk baderomsdesign - Veggdekorasjoner

Tak

Overheadplater og spesialmaling brukes til etterbehandling av taket. Men spenningsstrukturen ser best ut. Det er flere årsaker til dette. For det første skaper det blanke lerretet effekten av et stort speil og forstørrer rommet. Selv et svart strekkloft presser ikke, selv om det krever mer plass. For det andre, under installasjon i en ramme, kan du skjule hovedkommunikasjonen og bygge inn belysning.

Minimalistisk baderomsdesign - takfinish Minimalistisk baderomsdesign - takfinish

Baderomsmøbler i stil med minimalisme

Et minimalt bad krever kompakt VVS. Populære er vegghengte modeller, veggmonterte vasker og toaletter, små og lette bad og moderne dusjer. All kommunikasjon, rør, tanker er skjult i veggen eller bak dekorative paneler. Baderomsskåler er rektangulære. Strømlinjeformede former brukes sjelden i minimalisme. Kraner er lakoniske, uten dekor og frills.

Møbler – minimum. Det er best å unngå overflod av hyller og kurver. Ett låsbart skap er nok. Du kan til og med legge en vask i den eller gjemme den i en nisje bak et speil..

Minimalistisk baderomsdesign - Møbler Minimalistisk baderomsdesign - Møbler

Belysning

For et minimalistisk bad er myk diffust belysning med en liten dimmende effekt ideell. Kompakte innfelte armaturer i tak eller vegger ser best ut. For enkelhets skyld – et speil med en lysere belysning, som slås på når det er nødvendig.

Minimalistisk baderomsdesign - belysning Minimalistisk baderomsdesign - belysning

Dekor og tekstiler

Minimalisme innebærer ikke et overskudd av dekor og tekstiler. Selve badet innebærer ikke dette i sitt funksjonelle formål. Men hver eneste lille ting kan samtidig oppfylle en estetisk og praktisk funksjon. For eksempel vil et sett med håndklær og stilige underlegg og flasker for tannbørster, såpe og andre småting være det beste tilbehøret..

Minimalistisk baderomsdesign - Innredning og tekstiler

Lite bad i stil med minimalisme

Minimalisme ser ut til å være skapt for å dekorere et lite bad. Han unngår helt fremmede og ikke-funksjonelle ting for å opprettholde bevegelsesfrihet. Møblene i et slikt rom er altfor enkle, laget av blank plast eller lakkert tre. Rektangulære former ser best ut. På veggene – et minimum av dekor, hyller og kroker. Speil – i en enkel og lakonisk ramme.

For et lite bad brukes lyse pastellfarger og kontrastelementer. Det er ikke mer enn to eller tre farger. Du kan blande minimalisme med høyteknologi. Høy produserbarhet vil gjøre rommet enda mer funksjonelt. Forstørrer rommet visuelt ved å bruke rektangulære fliser lagt ut i henhold til et vanlig eller horisontalt leggemønster.

I stedet for et bad vil en høy dusjkabinett ideelt sett passe inn i et lite rom. Den vertikale designen sparer plass og strekker visuelt veggene, og kombinasjonen av glass og metall vil bli et høydepunkt i designet.

Lite bad i stil med minimalisme - Interiørdesign Lite bad i stil med minimalisme - Interiørdesign

Baderomsdesign i stil med minimalisme – foto

Vi tilbyr et utvalg fotografier av minimalistiske bad for inspirasjon og friske ideer. Sammenlign, velg og planlegg ditt unike interiør. Gledelig visning!

Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto

Video: Minimalisme i baderomsinteriøret

Previous Post
Αναδιαμόρφωση διαμερίσματος στο Χρουστσόφ (75 φωτογραφίες)
Next Post
Baderomsfliser: typer, hvordan velge (75 bilder)