DIY flaskeinnredning: 70 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY flaskeinnredning: 70 fotoideer

DIY flaskeinnredning: 70 fotoideer

Hvis du vil ha et unikt og kreativt romdesign, kan du gå til håndlagde teknikker. For å lage uvanlige kunstgjenstander trenger du rimelige materialer for hånden, fantasi og litt fritid. I dag vil vi fortelle deg hvordan en så helt vanlig husholdningsartikkel, hvordan en flaske kan bli en original gave, et tillegg til et festlig bord eller et praktisk element av innredning.

1. Pynt med salt

Prosessen med å dekorere med salt er så enkel at selv et barn kan håndtere det. Introduser derfor de unge innbyggerne i huset, og begynn kreativiteten. Hyggelig tidsfordriv og gode resultater er garantert for deg.

For å komme i gang, ta en vakkert formet flaske og skrell den av etikettene. Start deretter behandlingen av saltet. Den kan males over med maling eller kritt. Del den totale massen i flere deler, og mal deretter hver av dem med akryl eller gouache i en annen farge, bland. Tørk den resulterende massen – gjør det på tradisjonell måte, eller varm det opp i ovnen i en time.

Hvis du vil bruke kritt, må porsjonene av krydder spres ut på tykt papir og gni med farget kritt. Denne metoden er best for små mengder materiale. Saltet må forresten være grovt, sjø eller Himalaya.

Etter at du har forberedt saltet, legg det forsiktig i beholderen i fargede lag ved hjelp av strømningskontrollarkene. Prøv å ikke flytte fartøyet slik at krystallene ikke blandes med hverandre. For å få glatte linjer er det nok å vippe flasken forsiktig til sidene..

DIY flaskeinnredning - Saltdekor DIY flaskeinnredning - Saltdekor DIY flaskeinnredning - Saltdekor

2. Dekor med frokostblandinger

Denne typen flaskedekorasjon i utseende og utførelsesmetode ligner saltdekorasjon, bare hirse, bokhvete, hvete, ris, erter, bønner, linser og store krydder helles i stedet. Alt er ekstremt enkelt: du dekker hver variant i en håndfull på samme måte som for saltkrystaller. Ferdige dekorasjoner resonerer også visuelt med dekorativ bevaring, men i dette tilfellet kan du ikke være redd for plutselige eksplosjoner ved ugunstige temperaturer..

Å dekorere flasker med semulina fortjener spesiell oppmerksomhet. Den brukes til å fullføre overflaten for å lage utsøkte mønstre. Det perfekte bildet kan oppnås takket være sjablonger, og hvis du står overfor oppgaven for første gang, må du gå til dobbeltsidig lim..

DIY flaskeinnredning - korndekor DIY flaskeinnredning - korndekor DIY flaskeinnredning - korndekor DIY flaskeinnredning - korndekor

3. Fargelegging

En annen enkel måte å dekorere på, men på ingen måte mindre attraktiv enn de andre. Du kan velge gjennomsiktig glassmaling eller akrylmaling for innvendig eller utvendig dekorasjon.

Å male innsiden av flasken krever ingen spesielle ferdigheter eller verktøy. Klargjør en beholder, kok den og tørk den. Etter disse prosedyrene, hell maling med en eller flere farger inne. For jevn fordeling, roter pannen til alle områdene er farget..

Ved hjelp av maleri på utsiden kan du skildre enhver tenkt komposisjon: enten det er en inskripsjon med gratulasjoner, mønstre eller til og med et landskap. Rengjør og avfett først overflaten. Påfør bakgrunnsfargen med en vaskeklut eller svamp. Så snart basen er helt tørr, fortsett å påføre selve ornamentet, tørk det. Fest bildet med lakk eller lett sand med fint sandpapir. For et blankere utseende, påfør flere lag med lakk, og la hver tørke..

DIY flaskeinnredning - fargelegging DIY flaskeinnredning - fargelegging DIY flaskeinnredning - fargelegging DIY flaskeinnredning - fargelegging DIY flaskeinnredning - fargelegging DIY flaskeinnredning - fargelegging DIY flaskeinnredning - fargelegging

4. Decoupage

Ved å bruke denne teknikken kan du enkelt gjøre den vanligste flasken til en fantastisk gave eller et originalt dekorativt element. I tillegg er denne kreative prosessen ganske enkel.!

Vask og avfett først beholderen. Lim deretter jevnt eller tilfeldig over den med en klut, nylonstrømpe eller burlap. Uansett hvilket materiale du velger, må det være mettet med lim.

Tørk flasken, mal den med hvit akryl, og tørk den igjen. På dette tidspunktet, kutt av serviettpyntet med neglesaks og fjern forsiktig det øverste laget. Påfør det resulterende bildet på overflaten av fatet og dekk servietten med akryllakk. Prøv å jobbe raskt og pent, ellers risikerer du å få ekstra bretter og bobler. Etter at stoffet har tørket, påfør akryl av den valgte nyansen på området rundt tegningen, og fang opp kantene. Tørk igjen. Mal med et etterbehandlingslag av akryl, og fortsett hvis du ønsker å dekorere med små elementer – blonder, perler, gnister kan være ganske passende.

DIY flaskeinnredning - Decoupage DIY flaskeinnredning - Decoupage DIY flaskeinnredning - Decoupage DIY flaskeinnredning - Decoupage DIY flaskeinnredning - Decoupage

5. Dekor med hyssing

Flasker innpakket i hyssing ser veldig moderne ut. De vil perfekt utfylle ethvert interiør i en nautisk, rustikk, skandinavisk stil, eller vil utfylle de festlige omgivelsene..

Som i andre tilfeller består den første fasen av arbeidet i å fjerne etiketten og skylle og tørke grundig. Fukt innsiden av garnet med lim og pakk plagget tett med trådene. Etter at limet har tørket, fortsetter du å dekorere etter behov, for eksempel med ankre og livbøyer for en nautisk stil, eller blonder for en shabby chic stil. Det er verdt å merke seg at når du dekorerer med bare garn, oppnås et ganske originalt og interessant objekt som passer perfekt inn i nesten alle rom..

DIY flaskeinnredning - garndekor DIY flaskeinnredning - garndekor DIY flaskeinnredning - garndekor DIY flaskeinnredning - garndekor DIY flaskeinnredning - garndekor

6. Dekor med grønnsaker og frukt

Dekorativ hermetikk er et flott alternativ til maling og decoupage. Det transformerte produktet vil se naturlig og naturlig ut, og organisk passe inn i kjøkkendesignet. Dette er ikke den enkleste metoden, men resultatet vil definitivt glede deg, og du vil ikke angre på innsatsen..

Velg en klar, uregelmessig formet flaske, fjern etiketten og kast limet, vask og steriliser grundig. Samtidig med sterilisering, tilbered mat (frukt, grønnsaker, krydder) og skrell dem om nødvendig. Kom med en ordre og legg ut ingrediensene som følger den. Det er best å bytte mat i forskjellige farger og størrelser..

For selve hermetikk, bruk konsentrert eddik, saltoppløsning, formalin eller etylalkohol. Vær oppmerksom på at noen av disse stoffene er flyktige og farlige, så du bør være ekstremt forsiktig når du håndterer dem. Bruk en trakt, hansker, og bruk om nødvendig gummiforkle og åndedrettsvern. Til slutt fyller du halsen med smeltet voks og lukker innholdet med et lokk..

DIY flaskeinnredning - Grønnsaks- og fruktdekor DIY flaskeinnredning - Grønnsaks- og fruktdekor DIY flaskeinnredning - Grønnsaks- og fruktdekor DIY flaskeinnredning - Grønnsaks- og fruktdekor DIY flaskeinnredning - Grønnsaks- og fruktdekor

7. Blomsterdekor

Hvis du setter pris på blomsters delikate skjønnhet og tror at interiøret uten deres tilstedeværelse virker kjedelig og “livløst”, vil en vanlig flaske bidra til å beholde det friske utseendet på planter i lang tid. Blomsterstand bevares i en beholder, den brukes til å dyrke innendørs planter, eller bare som en vase.

Hermetisering er veldig enkelt. Hell blomstene i en forhåndsterilisert beholder og fyll dem med glyserin. Legg på et kjølig, mørkt sted i 2-3 uker. Det ferdige blomsteroppsettet ser vakkert og vektløst ut.

For at flasken skal bli et koselig hjem for innendørs planter, gjør følgende manipulasjoner. Ta et lite tau og suge det med alkohol, vikle det rundt glassflasken, halvere det og tenne det – på denne måten får du to stykker. Planter planten i den øverste, og hell vann i den nedre, eller la den stå tom. Plasser nakken i det resulterende glasset – den originale gryten er klar.

Vanlige blomster kan også plasseres i beholderen. Fullfør overflaten med maling eller bruk decoupage -teknikken, eller hell bare dekorativ sand og legg en blomstrende gren i den.

DIY flaskeinnredning - Blomsterdekor DIY flaskeinnredning - Blomsterdekor DIY flaskeinnredning - Blomsterdekor DIY flaskeinnredning - Blomsterdekorasjon DIY flaskeinnredning - Blomsterdekor DIY flaskeinnredning - Blomsterdekor

8. Eggeskalldekor

Eggeskall er i stand til å gi en interessant preget tekstur. Det er mange varianter av transformasjoner ved denne metoden, men generelt er prinsippet om å lage et slikt dekorobjekt for enhver endring det samme.

Start med å forberede skallet – vask det godt, skrell det av og tørk det. Påfør lim på glasset i flasken og legg ut mønsteret. Tørk i 20 minutter. Påfør skyggen du ønsker med en svamp, eller hvis det er vanskelig å nå noen områder, bruk en børste. Ta deretter malingen en tone mørkere enn den viktigste, og arbeid den over hele flyet. Fest resultatet med lakk.

Abstrakte bilder og krøllete linjer er laget med maling, så tenk på forhånd hva du vil få, og skiss tegningen før du fortsetter med selve maleriet.

DIY flaskeinnredning - Eggeskalldekor DIY flaskeinnredning - Eggeskalldekor DIY flaskeinnredning - Eggeskalldekor DIY flaskeinnredning - Eggeskalldekor

9. Dekor paljetter og gull

Glitrende utstyr vil tilføre notater av elegant luksus til et nyttårs- eller bryllupsbord. Det er spesielt hyggelig å lage slike smykker med egne hender..

Først må du fjerne etikettene fra flasken ved hjelp av oppvaskmiddel eller oppvarming med en hårføner. Etter at beholderen er klargjort, sprer du papiret, cellofanen eller kluten og legger beholderne oppå dem. Bruk hansker for å holde hendene rene. Går videre til belegg med gullspraymaling. For å unngå drypp, må den påføres i en avstand på omtrent 10-15 centimeter, uten å bringe sprayen for nært. Du må påføre 2 strøk, og la produktet tørke.

Fyll en bolle med dekorativ glitter. Smør den tilberedte glassoverflaten med lim og dryss sjenerøst med glitter. Hvis du vil dekke bare en del av flyet med glitter, eller bruke et mønster, må du bruke papir eller papirservietter. Dekk den delen av flasken du ikke ønsker å bruke mønsteret på med papir, og gjenta de nødvendige trinnene. Fjern deretter papiret og la produktet tørke. Med disse enkle trinnene kan du lage en hel samling av unikt tilbehør til ditt interiør..

DIY flaskeinnredning - Glitter og gulldekor DIY flaskeinnredning - Glitter og gulldekor DIY flaskeinnredning - Glitter og gulldekor DIY flaskeinnredning - Glitter og gulldekor DIY flaskeinnredning - Glitter og gulldekor

10. Dekor med skall

Den friske og lette nautiske stilen antyder detaljer som er direkte relatert til dette temaet. Blant dem er dekorative skall. Flasker dekorert med deres hjelp vil bli et billig, men vakkert tillegg til interiøret..

Rengjør beholderen og kast etikettene. Etter det dekker du det med lim og pakker med hyssing. La det tørke en stund. Påfør deretter lim på tauet og fest skjellene og steinene til det. Partiklene må presses til de er fikset. For å skjule hullene mellom skallene, dryss dem med sandpartikler eller skallskår. Etter tørking, fikser arbeidet med lakk, det vil gi produktet lyshet og glans.

Dette er en rask og enkel teknikk, men dekorasjon kan være mer sofistikert. Som hjelpemateriale kan du bruke modellmassen, male den eller la den være i sin opprinnelige form. Hele prosessen er veldig lik den forrige metoden. Etter å ha forberedt beholderen, må den trimmes med en skulpterende masse og raskt distribuere skjellene på den. Fjern skjellene og andre deler forsiktig, smør med lim, fest dem og la dem tørke. Hull kan fjernes med maling eller sand. Når tilbehøret er klart, dekk det til med et tynt lag med lakk..

DIY flaskeinnredning - skalldekor DIY flaskeinnredning - skalldekor DIY flaskeinnredning - skalldekor DIY flaskeinnredning - skalldekor DIY flaskeinnredning - skalldekor DIY flaskeinnredning - skalldekor DIY flaskeinnredning - skalldekor

Video: DIY Bottle Decor Ideas – DIY

Previous Post
Πλακάκια μπάνιου: τύποι, πώς να επιλέξετε (75 φωτογραφίες)
Next Post
Soveromsdesign i Provence -stil: 65 fotoideer