Bardisker for kjøkkenet (+80 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bardisker for kjøkkenet (+80 bilder)

Bardisker for kjøkkenet (+80 bilder)

Det er ikke bare at bardiskene for kjøkkenet blir mer og mer populær innen interiørdesign: de er komfortable, romslige, stilige og bidrar også til å spare plass. Bare for å passe designet riktig inn i ensemblet i rommet, må du ha en ide om konfigurasjon, modellutvalg og andre funksjoner i denne typen møbler. Les mer i vår artikkel!

Hva er det og hvorfor er det nødvendig

En bardisk kalles en høy bordplate på støtter, som ofte er en forlengelse av arbeidsområdet. Hun kommer vanligvis med barkrakker, og hele ensemblet skaper en avslappende stilfull atmosfære..

Men i tillegg til ekstern estetikk har bardiskene også en rekke fordeler som skiller dem positivt fra andre typer møbler. I motsetning til vanlige bord har de ofte ekstra plass til servise og andre kjøkkenutstyr. Du kan til og med integrere store apparater i stativet, for eksempel en oppvaskmaskin eller en elektrisk ovn. Eiere av et lite område vil sette pris på denne eiendommen..

I tillegg regnes en fullt utstyrt kjøkkenbar som et multifunksjonelt element som sparer plass. Den kan inneholde ikke bare spisestuen, men også arbeidsområdet, for ikke å snakke om lagringsplass. Et kjøkken med slike møbler ser moderne ut, passer til mange stiler, men mer om det senere..

Imidlertid bør du ikke skynde deg til butikken med en gang: til tross for de betydelige fordelene, er denne løsningen ikke egnet for hvert kjøkken. For det første har tellerne sjelden plass til mer enn tre personer, og store modeller ser malplasserte ut selv i et romslig rom, som ligner det indre av en bar..

For det andre, på grunn av konstruksjonens soliditet, er stativet ikke forskjellig i mobilitet, for eksempel et spisebord, som om nødvendig kan flyttes til et annet sted..

Bar kjøkken

Typer av bardisker for kjøkkenet

For å nyte fordelene med bardiskene, kunne eiere av leiligheter med forskjellige oppsett, i dag er det et stort utvalg av deres typer. De er forskjellige i form, plassering og konfigurasjon..

Ø -bar

Interiøret på kjøkkenet er bygget rundt dette elementet, som kan kombineres med arbeidsområdet. Passer for store rom eller kombinert med stue. Slike teller er forskjellige i form: halvcirkelformet, U- eller L-formet. De er en egen del av kjøkkensettet, laget i en enkelt stil, noe som skaper effekten av integritet.

Island bardisk for kjøkken Island bardisk for kjøkken

Bardisk er innebygd i møblene

Bardisken er en del av en benkeplate eller et annet element, mens den fortsetter i alle retninger. Det er mange alternativer for plassering: som en del av en kjøkkenøy, et arbeidsområde og noen ganger til og med en vinduskarme.

Den sistnevnte typen er ideell for små kjøkken, da den bruker det vanligvis inaktive området ved siden av vinduet. Pluss, hvem liker ikke naturen mens du spiser frokost?

Bardisk til kjøkkenet, innebygd i møblene Bardisk til kjøkkenet, innebygd i møblene

Bar motpartisjon

En populær løsning for studioleiligheter med åpen planløsning som krever logisk sonering. I dette tilfellet kan bardisken skille kjøkkenet fra stua, samtidig som det er et praktisk sted å spise. Ofte er det en fortsettelse av veggen og ligger parallelt med hovedmøblene.

Bar motpartisjon for kjøkkenet Bar motpartisjon for kjøkkenet

Nivålinje

Det er en smal plattform som er installert over arbeidsplassen fra motsatt side, uten å ta ekstra plass. Den eneste anbefalingen er å kjøpe høyere stoler.

Nivåbardisk for kjøkken Nivåbardisk for kjøkken

Minibar

Når du velger en bardisk for et lite kjøkken, er det bedre å ta hensyn til små modeller med en lakonisk pakke. Ofte er disse en slags bar “vinger” som ikke er mer enn en meter lange, som ikke kan romme mer enn to personer. Men for mange små eiere som bor alene, vil dette være ganske nok.

Minibar til kjøkkenet

Bardiskmaterialer

Valget av det nødvendige materialet avhenger ikke bare av utseendet på bardisken på kjøkkenet, men også på egenskapene, pleiemetoden og selvfølgelig kostnaden. La oss vurdere de vanligste alternativene.

Laminerte sponplater

En av de rimeligste typene til en relativt lav pris. Samtidig tilbyr laminerte sponplater et stort utvalg av designløsninger, imitasjon av stein, tre eller uvanlige trykk. Har høy motstand mot ytre effekter av fuktighet, høye temperaturer, noe som er viktig for kjøkkenet. Men på grunn av sin lave styrke og miljøvennlighet, vil en slik modell ikke vare lenge..

Bardisk til kjøkken laget av laminerte sponplater

Akryl

Fordelen med dette materialet er dets fleksibilitet og fleksibilitet – det kan brukes til å lage møbler i forskjellige former, med bøyninger, buler, til og med krøllete elementer. Det vil passe perfekt inn i interiøret i en moderne stil, der interessante designideer er passende. Et futuristisk kjøkken vil definitivt ikke klare seg uten den blanke, flytende overflaten som er typisk for akryl..

Akryl kjøkkenbar Akryl kjøkkenbar

En naturstein

Den har en luksuriøs, rik tekstur som kan være en dekorativ komponent i seg selv. Bardisker for kjøkkenet laget av naturstein bestilles vanligvis komplett med andre kjøkkenmøbler, siden “konsonansen” av materialer i rommet spiller en viktig rolle. Men det må huskes på at dette er en dyr art som krever spesiell omsorg..

Bardisk for kjøkken laget av naturstein Bardisk for kjøkken laget av naturstein

Glass

Selvfølgelig er ikke den mest praktiske løsningen, som, selv etter spesialbehandling, forblir skjør når den sammenlignes med andre materialer. Dessuten er glasset ganske kaldt og “ugjestmild” å ta på. Men det unike utseendet til produktene nøytraliserer alle manglene hvis estetikk spiller en nøkkelrolle i interiøret. Den gjennomsiktige teksturen, så vel som variasjonen i farger, vil gjøre en slik bardisk til et sentralt element på kjøkkenet. Kombinerer godt med andre materialer.

Glassbardisk til kjøkken Glassbardisk til kjøkken

Hvordan passe inn i interiøret

Bardisker er en moderne type møbler, men dette betyr ikke at de ikke kan passe inn i forskjellige interiørstiler. Dessuten kommer de ofte med et kjøkkensett, noe som forenkler opprettelsen av et helhetlig bilde av interiøret..

Bardisk til kjøkkenet i klassisk stil

Klassikerne fremsatte universelle kriterier for hvert element, og justerte til hvilke, selv en bardisk kan harmonisk settes inn. Det er best å bruke naturlige materialer, gjerne tre, med utskårne innlegg, mønstre og lakonisk utstyr.

Et stativ i denne stilen bør ha en standard, rektangulær form. Det anbefales å foretrekke øymodellen, bare det skal være mye plass på kjøkkenet for en slik løsning. Klassikerne elsker imidlertid alltid store områder, så dette øyeblikket må tas i betraktning på forhånd..

Bardisk til kjøkkenet i klassisk stil Bardisk til kjøkkenet i klassisk stil

Bardisk til kjøkkenet i moderne stil

Situasjonen er annerledes med moderne mat, hvis innhold først og fremst er funksjonelt. Hovedkravet er at bardisken må ta hensyn til rommets særegenheter og bli dens logiske fortsettelse.

Innredningen er ikke krøllete detaljer, men materiale, en kombinasjon av matt og glans, en form som kan presenteres i alle mulige varianter, samt et fargevalg.

Bardisk til kjøkkenet i moderne stil Bardisk til kjøkkenet i moderne stil

Bardisk til kjøkkenet i stil med Provence

Stilen har fellestrekk med klassikeren, men har et helt annet bilde. Provence er letthet, naturlighet og enkelhet. Bardisken for et slikt kjøkken bør være laget av naturlig tre og deretter malt hvitt. Enhver tone fra pastellskalaen vil imidlertid se organisk ut her..

Det anbefales å foretrekke antikviteter, med merkbare lag av tid og historie. Men for denne effekten kan du kunstig aldre møblene – en slik løsning vil bidra til å skape den rette atmosfæren..

Bardisk til kjøkkenet i stil med Provence Bardisk til kjøkkenet i stil med Provence

Bardisk til kjøkkenet i stil med minimalisme

Alt er enkelt med minimalisme – lakoniske farger, former, linjer, mangel på dekorative elementer. Geometri spiller en stor rolle i et slikt interiør, så selv bardisken ser mer ut som et rektangulært stykke materiale, hvis skjønnhet avsløres i et ensemble med andre elementer..

Bardisk til kjøkkenet i stil med minimalisme Bardisk til kjøkkenet i stil med minimalisme

Bardisk for kjøkken i loftstil

Bardisken vil mest naturlig se ut på et slikt kjøkken. Loftet er preget av en kombinasjon av industrielle eller offentlige romdetaljer, hvis sammensetning overraskende får en koselig karakter i et privat rom.Tre- og betongoverflater ser her veldig stilige og passende ut. Det er bedre hvis teksturen har et litt rått utseende..

Bardisk for kjøkken i loftstil Bardisk for kjøkken i loftstil

Bardisker for et lite kjøkken

Ikke alle er den lykkelige eieren av romslige leiligheter, der du enkelt kan passe en bardisk av enhver modell. Men det er optimale alternativer, der kjøkkenet ditt får et unikt og stilig utseende..

Vi merker med en gang at du må forlate en fullverdig bardisk! På et lite kjøkken vil det være mulig å plassere en benkeplate på opptil 90 cm, som er en del av en vegg eller andre gjenstander.

Øymodellen kan kjøpes hvis kjøkkenet kombineres med stuen, og møblene spiller rollen som en skillevegg. Bare sørg for at det er nok plass mellom parallelle hodesett for fri bevegelse..

Ministativ er det beste alternativet for små områder. Selv uten et komplett sett er bardiskene bedre enn vanlige spisebord, siden de tar mindre plass..

Hvis vindusområdet er tomt, kan du installere stativet på vinduskarmen. Modellen på to nivåer lar deg kombinere flere soner uten å miste komforten.

Bardisker for et lite kjøkken Bardisker for et lite kjøkken Bardisker for et lite kjøkken

Bardisk til kjøkkenet – foto

For å bevise at bardiskene er et allsidig og stilig alternativ for kjøkkenet, foreslår vi at du gjør deg kjent med vårt fotoutvalg, som tydelig illustrerer de mange løsningene. Gledelig visning!

Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto Bardisk til kjøkkenet - foto

Video: Kjøkkendesign med bardisk

Previous Post
Πλακάκια μπάνιου: τύποι, πώς να επιλέξετε (75 φωτογραφίες)
Next Post
Soveromsdesign i Provence -stil: 65 fotoideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector