Badstilbehør: 60 ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Badstilbehør: 60 ideer

Badstilbehør: 60 ideer

Det virker, hvorfor dekorere badet? Tross alt er tilstrekkelig rørleggerarbeid nok til å dekke grunnleggende behov. Men i forhold til det akselererte tempoet i livet, er det noen ganger bare vannprosedyrer som bidrar til fullstendig avslapning. Og for dette er det nødvendig å skape den rette atmosfæren i rommet, med fokus på bekvemmelighet og estetikk. Dette vil hjelpe en rekke badstilbehør, som vil bli diskutert i dag..

Hygienesett

La oss starte med ting uten hvilken enkel egenomsorg vil bli problematisk og upraktisk. Mange av dem selges i sett med samme stil. Et slikt kjøp ser harmonisk ut uten å komme ut av det generelle designet..

Men det er situasjoner hvor noe tilbehør fra settet ikke passer på badet ditt eller det er behov for å kjøpe en ekstra vare.

Til tross for den tilsynelatende enkle, i det moderne markedet kan du finne en rekke produkter som er forskjellige i type, materiale, form, festemetode. For å hjelpe deg med å velge, bør du vurdere det mest interessante av dem..

Såpefat

I mange leiligheter kan du se det vanlige bildet: monokromatiske plastattributter i en enkel form, anskaffet på grunn av at de er billige. Men dette alternativet er upraktisk, ikke miljøvennlig, har lav styrke og estetiske egenskaper. Selv en liten detalj kan forstyrre designsammensetningen, så velg en såpefat ansvarlig..

Som beholder for oppbevaring av såpe kan både underlag og dispensere tjene – valget avhenger av konsistensen.

Monolitiske keramiske underlag ser bra ut, og marmorprodukter kan brukes til mer luksus. En metaldispenser eller en såpeskål i krom vil passe inn i et moderne baderomsinteriør. Men klassikerne elsker variasjon, så vær oppmerksom på alternativene med stukk, ben eller åpent mønster.

Hengende produkter eller borrelåstilbehør kan hjelpe deg med å spare plass. Dispensere i form av en glassflaske ser uvanlige ut, inni hvilke du kan brette pre-desinfiserte smykker eller fylle med lys væske for hendene.

Badstilbehør - Såpeskåler Badstilbehør - Såpeskåler Badstilbehør - Såpeskåler Badstilbehør - Såpeskåler Badstilbehør - Såpeskåler

Tannbørstebeholdere

Kjente børstekopper kan ikke bare bli et oppbevaringssted, men også et uvanlig dekorativt element. Bare først må du bestemme hvilken monteringsmetode som passer ditt rom: vegg eller skrivebord? De såkalte børsteholderne, som er preget av en enkel design, blir stadig mer populære. Men det er mange unike produkter for hvert alternativ..

Hygieneprodukter kan plasseres i et utsøkt glass med vakre mønstre, som vil utfylle den klassiske stilen eller bli en lys detalj. Samtidig vil badet, som er enklere i utformingen, bare godta en plastholder bare hvis det er nødvendig på grunn av plassbesparelse. Ikke vær redd for å velge fargerike fargekombinasjoner, spesielt hvis det er mer enn én børste – som familiemedlemmer.

For å diversifisere interiøret kan du ta hensyn til uvanlige briller, for eksempel i form av dyr – en flott måte å innpode barn en kjærlighet til å pusse tennene. Generelt forutsetter tilstedeværelsen av små beboere i leiligheten introduksjonen av originalt tilbehør til badet..

Badstilbehør - Tannbørstebeholdere Badstilbehør - Tannbørstebeholdere Badstilbehør - Tannbørstebeholdere Badstilbehør - Tannbørstebeholdere Badstilbehør - Tannbørstebeholdere

Dusj arrangører

For alltid å ha en vaskeklut eller gel ved hånden mens du dusjer, er det nødvendig å plassere all kosmetikk i umiddelbar nærhet. Her er bare små boder som neppe vil bidra til installasjonen av et praktisk lagringssystem, som også vil ha beskyttelse mot fuktighet. I dette tilfellet vil arrangørene komme til unnsetning.!

Dette er små strukturer laget av forskjellige materialer med “lommer” eller hyller som hygieneprodukter er lagret på. Den største fordelen med et slikt badtilbehør er dens kompakthet og mobilitet, slik at du kan henge arrangøren hvor som helst.

Det er til og med stoffmodeller i cellene som du kan skjule, for eksempel en gel, og snu beholderen – dermed får du en praktisk dosering. Andre varianter har attraktive design, hovedsakelig på grunn av de dekorative elementene.

Badstilbehør - Dusjorganiserer Badstilbehør - Dusjholdere Badstilbehør - Dusjorganiserer Badstilbehør - Dusjholdere

Toalettpapirholdere

Hvis det virker for deg som om det ikke er noen interessante løsninger for lagring av toalettpapir, vil de følgende bildene definitivt bevise det motsatte. Det er mange designalternativer, selv for en enkel holder.

Noen ting kan lages med egne hender. For eksempel ser en rulle på et tau som er spikret på små brett nysgjerrig ut – en ny løsning for et bad i Provence -stil eller annen landlig stil.

For toalettpapir kan du bygge et helt tårn ved å markere et “gulv” for hver enhet. “Skyer” av honningkaker med rundstykker ser enda mer stilige ut, og skaper en hel veggkomposisjon.

Det beste alternativet for et bad er en hylle eller skuff med en holder nederst. Et slikt element vil umiddelbart gi litt kos til rommet og vise omsorg for eiernes småting..

Badstilbehør - Toalettpapirholdere Badstilbehør - Toalettpapirholdere Badstilbehør - Toalettpapirholdere Badstilbehør - Toalettpapirholdere Badstilbehør - Toalettpapirholdere

Oppbevaringsplass

I tillegg til hyller og skap, som ofte er inkludert i møbelsettet, brukes ekstra komponenter ofte på badet for oppbevaring eller tørking av ting..

Kleshengere

For tørking eller enkel tilgang til håndklær er det installert spesielle kleshengere som lar deg rette og henge lerretet. Dette tilbehøret er ikke bare metallstengene som er kjent for mange, og som ikke har noen dekorativ funksjon..

For et lyst bad i nautisk stil kan du installere kroker på veggen og tre et tau gjennom dem, som vil tjene som et oppbevaringssted for håndklær. For denne stilen, så vel som for Provence, er en trappestige perfekt som henger. Den kan installeres på gulvet eller henges opp fra taket. Holdere kan være en del av et møbelsett, og dermed tiltrekke seg et minimum av oppmerksomhet..

Badstilbehør - Kleshengere Badstilbehør - Kleshengere Badstilbehør - Kleshengere Badstilbehør - Kleshengere Badstilbehør - Kleshengere Badstilbehør - Kleshengere

Kroker

Du kan henge håndklær eller badekåper på krokene mens du bruker fiskeutstyr – slikt baderomsutstyr vil passe perfekt inn i det nautiske temaet. Anker og sjøstjerner i samme rolle vil se like passende ut.

Hook -etiketter kan signeres ved å identifisere eieren. Dette designet vil bli verdsatt av medlemmer av en stor familie. Og et lite brett med metalldetaljer vil se veldig miljøvennlig og naturlig ut.

Badstilbehør - Kroker Badstilbehør - Kroker Badstilbehør - Kroker Badstilbehør - Kroker

Klesvaskkurver

Det er ikke alltid mulig å vaske skitne klær umiddelbart. Spesielle kurver kan tjene som et sted for oppbevaring av slikt sengetøy, som oftest plasseres på badet, i umiddelbar nærhet av vaskemaskinen..

Plastmodeller ser veldig ubehagelige ut, så vi anbefaler deg å umiddelbart forkaste dette alternativet. Tekstilpose-lignende beholdere med et lyst mønster vil passe perfekt inn i interiøret, noe som midlertidig vil distrahere oppmerksomheten fra det stygge innholdet..

Flettetyper med lokk ser mest autentiske ut. Familier med mange mennesker kan passe på flere kurver sortert etter farge.

Badstilbehør - Klesvaskkurver Badstilbehør - Klesvaskkurver Badstilbehør - Klesvaskkurver Badstilbehør - Klesvaskkurver

Tekstil

På badet, til tross for høy luftfuktighet, vil det ikke klare seg uten flere tekstiltilbehør som må passe inn i interiøret..

Persienner

Myke gardiner på badet er laget av stoff som nettopp har bestått en spesiell behandling. I andre tilfeller er det polyetylen, så vel som polyvinylklorid.

Det første alternativet anbefales ikke for bruk: det er kortvarig, er et medium for utvikling av sopp, og er også vanskelig å rengjøre. Men den andre, til tross for de høye kostnadene, regnes som den beste typen på badet..

Det gir ingen mening å snakke om dekorative eiendommer – et stort utvalg varer med komplekse og minimalistiske mønstre presenteres på det moderne markedet. Det viktigste er å passe dem vakkert inn i interiøret..

Badstilbehør - Persienner Badstilbehør - Persienner Badstilbehør - Persienner Badstilbehør - Persienner Badstilbehør - Persienner

Teppe

For ikke å skli etter vannprosedyrer, samt for å kvitte føttene med overflødig væske, anbefales det å legge tepper ved siden av badet. På grunn av den lave fuktmotstanden vil ikke det samme materialet som i stua fungere for dette rommet.

Syntetiske stoffer er mer populære enn naturlige på grunn av høy ytelse, antibakterielt belegg og holdbarhet. Akryltepper er for eksempel veldig lyse og behagelige å ta på. Og mikrofiberprodukter absorberer raskt fuktighet, noe som er viktig for badet.

Selv et lite teppe kan bli en viktig del av interiørdesign, så du bør være forsiktig når du velger det. Det er monokromatiske modeller som passer inn i en minimalistisk stil, og du kan også kjøpe alternativer med morsomme inskripsjoner eller til og med stoff med komplekse mønstre – akkurat som på et stort teppe i stua..

Badstilbehør - Teppe Badstilbehør - Teppe Badstilbehør - Teppe Badstilbehør - Teppe Badstilbehør - Teppe

Håndklær

Selv om håndkleet også er et personlig element, som er i synsfeltet, bør det ikke slås ut av sammensetningen av rommet. La deg styre av fargeskjemaet til andre tekstiler på badet, og velg riktig produkt.

Mye avhenger av plasseringen av håndklær. For eksempel, hvis et sett er tilgjengelig, kan de henges eller brettes i en gitt sekvens – fra lyse til bleke..

Et interessant alternativ for barn er hettegensere, hvis øvre del er laget i form av et dyrs ansikt. Et slikt badtilbehør vil definitivt muntre deg opp og gjenopplive interiøret..

Badstilbehør - Håndklær Badstilbehør - Håndklær Badstilbehør - Håndklær Badstilbehør - Håndklær Badstilbehør - Håndklær

speilene

For et lite bad kan du plukke opp et stort speil som visuelt vil øke området. Avhengig av antall personer er det også mulig å kjøpe flere speil, og plassere dem ved siden av servanten.

En rikt dekorert ramme er nødvendig for et klassisk interiør, men i en moderne stil, fokuser du på formen – trekantet, rund, diamantformet og så videre..

Speil med belysning, som enten kan monteres eller i form av pærer, er populære på badet..

Badstilbehør - Speil Badstilbehør - Speil Badstilbehør - Speil Badstilbehør - Speil Badstilbehør - Speil

Valgfritt tilbehør

Etter å ha bestemt deg for det grunnleggende badetilbehøret, er det på tide å tenke på de mindre viktige elementene, som det er flere interessante løsninger for..

For de som liker å lese, vil hyllen for bøker, som er installert på badet, bli en uunnværlig egenskap..

Selv en beholder for bomullsputer kan se attraktiv ut uten å skille seg ut fra rommets sammensetning. For eksempel er det krøllete beholdere eller mer praktiske gjennomsiktige. Det er mye mer praktisk å få plater ut av slike enheter..

Moderne produktdesign kan maskere stygge gjenstander som en toalettbørste – så mye at det ved første øyekast vil være umulig å identifisere. Modellen ser original ut i form av et kirsebær eller en katt, som vil bli et lyst element i innredningen. Og morsomme inskripsjoner på toalettlokket vil bare utfylle det..

Badstilbehør - Bokhylle Baderomsutstyr - Toalettsetetrekk Badstilbehør - Toalettbørste Badstilbehør - Bomullsunderlagsbeholder Badstilbehør - Bomullsunderlagsbeholder

Video: DIY baderomsutstyr

Previous Post
Πάγκοι μπαρ για την κουζίνα (+80 φωτογραφίες)
Next Post
Soverom og barnehage i ett rom: 90 fotoideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector