Glidende garderobe i gangen: 65 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Glidende garderobe i gangen: 65 fotoideer

Glidende garderobe i gangen: 65 fotoideer

Yttertøy, sko, husholdningsartikler … Så mange ting må plasseres i gangen, som sjelden har den nødvendige plassen. Når du designer et design, må du tenke gjennom alle detaljer og velge den mest optimale løsningen. I dag skal vi vurdere en av dem – en garderobe for gangen, som lar deg organisere boareal og skape et estetisk utseende av rommet..

Hva er en garderobe?

En glidende garderobe er et lagringssystem som skiller seg fra andre i en spesiell design av dører. Navnet er direkte relatert til typen personvogn, som er inngjerdet fra resten av plassen med en glidemekanisme på hjul. Dette sikrer komfort og sparer plass.

Hovedformålet med garderoben er å romme maksimalt antall ting og holde dem i orden. De er designet slik at hvert element har sitt eget sted, men samtidig er det ingen vanskeligheter med å finne. Elementer som er av tre typer takler denne rollen: en tverrstang for kleshengere, stativer og skuffer.

Slangen kan kjøres på langs eller på tvers, avhengig av bredden på seksjonen, samtidig som du sparer ekstra plass. I skap med grunne dybder brukes ofte uttrekkbare kleshengere. Tilbehør og klær lagres på hyller eller skuffer, og sko oppbevares i spesielle maskerom som ikke samler opp skitt.

Glidende garderober passer perfekt inn i ethvert interiør og oppfyller de tiltenkte funksjonene: de kan bli en lys aksent eller smelte sammen med designet uten å tiltrekke seg oppmerksomhet. Den store fasaden på dørene er dekorert med et minimalt sett med kunstneriske uttrykksmidler, og noen ganger er det en slags lerret for en kompleks tegning. Variasjonen av modeller i det moderne møbelmarkedet lar deg velge akkurat det alternativet som passer alle eiernes krav.

Ulempene med glidende garderober inkluderer ulemper ved bruk: I noen modeller lager valsemekanismen mye unødvendig støy når den åpnes, men dette øyeblikket kan bare skje med svært rimelige varer. Under drift er det også nødvendig å være forsiktig, siden med plutselige bevegelser slites delene ut raskere..

For å unngå ulemper, velg møbler i mellompriskategorien eller kjøp på bestilling. Vær forsiktig når du åpner og lukker, tørk av rullemekanismen regelmessig med en vanlig fuktig klut for å kvitte seg med støv og smuss.

Glidende garderobe i gangen

Varianter av garderober for gangen

Før du passer garderoben inn i det indre av gangen, må du velge den. Og nå handler det ikke bare om et visuelt vakkert produkt. Lagringssystemer varierer i størrelse, design, konfigurasjon og plassering. Vurder de mest populære alternativene!

Skap klassiske garderober

Denne typen garderobe består av en firevegget karosseri og dører utstyrt med en rullemekanisme. Det er nok å kjøpe det ferdige produktet og plassere det på et praktisk sted, ofte langs en ledig vegg.

Dette alternativet er egnet for romslige gangen der plassbesparelse ikke er hovedmålet. I andre tilfeller må du prøve å finne en modell med de nødvendige parameterne eller kjøpe den på bestilling. Denne typen kan være dyrere enn andre på grunn av hele settet med deler, men i tilfelle du skal flytte, trenger du ikke bruke penger på demontering.

Skap klassiske garderober for gangen Skap klassiske garderober for gangen

Innebygde og halvbygde garderober

Produkter med en eller to sidekåper (semi-innebygd) eller uten dem i det hele tatt (innebygd). Hovedveggene fungerer som skillevegger, noe som betyr at strukturen kan føres inn i en nisje eller plasseres i et hjørne. Alle komponenter, for eksempel hyller og tverrstenger, er festet direkte til veggene, noe som gjør garderoben pålitelig og monumental.

I tillegg vil de bidra til å skjule ufullkommenheter i etterbehandling og ujevnheter, og passer ideelt mellom partisjonene. Det er sant at det er usannsynlig at det vil være mulig å montere møbler på egen hånd – du kan ikke klare deg uten hjelp fra mestere. Uansett er dette et flott alternativ for små ganger, noe som vil skape en harmonisk komposisjon..

Innebygde og halvbygde garderober for gangen Innebygde og halvbygde garderober for gangen

Modulære garderober

Denne typen er knyttet til et komplett sett med garderobe og består av separate moduler-seksjoner. Med deres hjelp kan du lage et praktisk lagringssystem ved å kombinere hyller, kleshengere eller skuffer i ønsket rekkefølge og mengde. Om nødvendig kan du kjøpe andre elementer, noe som er spesielt viktig for gangen, fyllingen av skap varierer avhengig av sesong.

Modulære garderober for gangen

Hjørne garderober

Strukturer av denne typen er egnet for gangen, der hjørnet er det optimale stedet for plasseringen av omkledningsrommet. Dette området er ofte tomt på grunn av det upraktiske, men hjørnegarderober vil passe perfekt inn i ethvert rom..

De kommer i forskjellige former, på grunn av hvilke tre typer skilles. Den enkleste er en L-formet garderobe, hvorav to tilfeller er plassert vinkelrett på hverandre.

Garderoben i form av en trekant følger sidene på hjørnet. Og selv om alternativet ikke er forskjellig i romslighet, passer det veldig kompakt inn i interiøret..

Andre underarter inkluderer femkantede og trapesformede former. De er designet for å lagre mange ting, men tar mer plass..

Hjørnegarderober for gangen Hjørnegarderober for gangen

Glidende garderobe i gangen for forskjellige stiler

Garderoben med skyvedører er et moderne design i seg selv. Derfor er den best egnet for moderne stil, men den er ikke begrenset til dem. Glidende garderober kan passe inn i ethvert ganginteriør, hvis du velger riktig design.

Skyvedører i moderne stil

Denne stilen dikterer ikke visse rammer i utformingen av møbler, inkludert en garderobe. Enkelhet, moderne materialer, tilpassede teksturer og innredning foretrekkes. For eksempel vil modeller med glatte linjer, en kontrast mellom blanke og matte overflater, en kombinasjon av strukturer i lyse fargekombinasjoner se bra ut..

Skyvbare garderober for gangen i moderne stil Skyvbare garderober for gangen i moderne stil

Skyvedører i klassisk stil

For korridorer i klassisk stil er skyvedører i naturlig tre eller imitasjon, malt i lyse pastellfarger. Døren kan dekoreres med utskårne mønstre, tegninger. Kroppsvinkler og linjer med milde kurver vil matche stilens estetikk.

Skyvbare garderober for gangen i klassisk stil

Skyve garderober i stil med minimalisme

I denne stilen ser en glatt, monokromatisk fasade av innebygde garderober godt ut uten unødvendige detaljer. Et interessant alternativ er møbler som gjentar skyggen på veggen, som lar deg nesten passe inn i det indre av gangen uten å ta bort dyrebare kvadratmeter.

Garderober for gangen i stil med minimalisme Garderober for gangen i stil med minimalisme

Skyvedører i Provence -stil

Denne stilen forutsetter en enkel, men strukturert design, bare for å følge kanonene må bruke tid på å lete etter passende møbler. Faktum er at Provence elsker vintageartikler eller de som etterligner antikken. Dette er oftest tremøbler, malt i pastellfarger, med utskårne eller håndtegnede mønstre..

Gang garderober i Provence -stil

Garderober i loftstil

Hvis du velger en garderobe for et rom i loftstil, vil gangen sannsynligvis være ganske romslig eller kombinert med stuen. Dette utvider alternativene for modeller og deres plassering sterkt. Men når du velger et design, er det bedre å fokusere på moderne trekonstruksjoner, laget i dempede nyanser. Fasader med speil ser bra ut.

Skyve garderober for gangen i loftstil Skyve garderober for gangen i loftstil

Valg anbefalinger

Vi fant ut stiler, konfigurasjoner og former. Hva annet å se etter når du kjøper en garderobe til gangen?

Først bør du være forsiktig når du velger en døråpningsmekanisme – det er flere typer dem. Det vanligste er når skilleveggen er i en metallramme og beveger seg langs et spesielt spor på rullene. Men dette alternativet er ikke pålitelig, siden det er stor sannsynlighet for at valsen kan skli av med sterk påvirkning. I henhold til dette kriteriet er det mer lønnsomt å kjøpe en struktur med en mekanisme av den andre typen, der hjulene beveger seg langs monorailen..

For det andre, vær oppmerksom på dørprofilene. Dette gjelder for de som er bekymret for forekomsten av unødvendige lyder. Aluminiumsystemet er roligere og ser penere ut da valsene er skjult inne. Stål skaper derfor lydvibrasjoner, men er mer holdbart enn den første typen.

For det tredje, prøv å velge skyvedører som ikke er mer enn en meter brede. Ellers kan det være upraktisk å bruke dem på grunn av deres tunge vekt og størrelse..

Glidende garderobe for gangen - Anbefalinger for valg

Hvor du skal plassere garderoben i gangen?

Plasseringen av lagringssystemet avhenger av størrelsen på gangen, layout og generell møbelsammensetning.

For det indre av et lite område, anbefales det å plassere garderoben i en nisje eller å foretrekke hjørnemodellen. Vurder realistisk behovene til plassen og velg et alternativ som bare vil romme de viktigste elementene. Hvis du ikke finner et design som passer dine parametere, er det bedre å kjøpe på bestilling. Dører med en speilvendt overflate vil se bra ut, som lar deg visuelt utvide plassen.

En glidende garderobe i en nisje er en ideell løsning for en smal gang eller gang, og i nøytrale farger vil det ikke tiltrekke seg oppmerksomhet. En entré med en firkantet geometri er egnet for alle alternativer. Hvis rommet kombineres med et annet rom, kan du bruke omkledningsrommet som en skillevegg som gir funksjonell sonering.

Når du velger et sted for en garderobe, må du ta hensyn til plasseringen av inngangsdøren, unngå nær kontakt med den. Bedre hvis han er i kort avstand fra midtgangen.

Hvor du skal plassere garderoben i gangen Hvor du skal plassere garderoben i gangen Hvor du skal plassere garderoben i gangen

Skyve garderober for gangen – foto

Hvis de foreslåtte alternativene og tipsene ikke er nok til å bestemme valg av garderobe på gangen, foreslår vi at du tar en titt på vårt utvalg av bilder. Vi har samlet lyse, så vel som de mest interessante ideene som definitivt vil inspirere deg til å ta den riktige avgjørelsen. Gledelig visning!

Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto Skyve garderober for gangen - foto

Video: Skyvedører i det indre av gangen

Previous Post
Γωνιακός νεροχύτης για την κουζίνα (60 φωτογραφίες): τύποι και μοντέλα
Next Post
Baldakin for barneseng (60 bilder)