10 gratis programvare for interiørdesign
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 gratis programvare for interiørdesign

10 gratis programvare for interiørdesign

Det 21. århundre, med sine avanserte teknologier, forenkler livet sterkt, både i hverdagslige saker og i profesjonell aktivitet. Arkitekter har ikke brukt papir, blyant eller linjal for å lage planer på lenge. Dessuten har selve prosessen blitt mye lettere, mer produktiv og mer interessant, som ligner et spill i stedet for omhyggelig arbeid. Nå kan alle tenke på drømmehuset sitt ved hjelp av gratis programmer for interiørdesign og leilighetsplanlegging. Usikker på hvor du skal begynne? Vi vil gi deg råd!

1. Remplanner

Remplanner.ru er den eneste russiske planleggeren designet for reparasjoner. Det lar brukerne uavhengig lage fullstendige arbeidstegninger for renovering av leiligheten sin..

Den viktigste forskjellen på denne planleggeren fra andre er design og presentasjon av prosjektet i form av arbeidstegninger, som i et klassisk designprosjekt. All informasjon om prosjektet er spredt over 16 ark.

For eksempel, på utsalgsarket, er all nødvendig informasjon om stikkontakter og konklusjoner som kreves for arbeidere angitt – antall utsalgssteder, plassering (med dimensjoner), type utsalgssteder (vanlig eller fuktresistent), for hvilket utstyr uttaket er tiltenkt.

Planen for installasjon av vegger og skillevegger – angir plasseringen av de nyoppførte veggene, veggenes materiale, dimensjonene på døråpninger, etc..

I planleggeren er det også:

  • 3d visualisering;
  • å skrive ut et album med tegninger som en pdf -fil;
  • beregning av estimater og arbeidsomfang for team;
  • omtrentlig beregning av grovmateriale for reparasjon;
  • evnen til å jobbe samtidig med flere oppsett.

Offisiell side: https://remplanner.ru

Remplanner - Gratis programvare for interiørdesign Remplanner - Gratis programvare for interiørdesign Remplanner - Gratis programvare for interiørdesign

2. SketchUp

Det er to versjoner av programmet: betalt, med avansert funksjonalitet for profesjonelle og gratis. Men dette betyr ikke at det andre alternativet gir begrensede muligheter for å lage gjengivelser..

Med sin hjelp vil det være mulig å designe tredimensjonale designmodeller av høy kvalitet, “leke” med layout, farger, møbler. Det eneste negative er det lille utvalget av objekter, men de er enkle å finne på Internett.

Etter at du har lastet ned SketchUp, kan du begynne å jobbe med en gang, siden grensesnittet er veldig enkelt og greit. Et viktig verktøy er evnen til å signere dimensjonene til individuelle elementer.

Den ferdige gjengivelsen legges ut på nettet eller omvendt – de leter etter inspirasjon der og studerer andres arbeid.

Merkelig nok er dette programmet egnet ikke bare for å designe hus og leiligheter – det kan brukes til å lage tredimensjonale modeller av en tomt, vei, bil eller andre gjenstander..

Offisiell side: https://www.sketchup.com/ru

SketchUp - Gratis programvare for interiørdesign SketchUp - Gratis programvare for interiørdesign

3. Sweet Home 3D

Dette programmet tilfredsstiller kanskje ikke seriøse designere, men vanlige brukere kan synes det er veldig nyttig og, viktigst, enkelt. Sweet Home 3D vil ikke hjelpe med å lage komplekse prosjekter, men små eksperimenter med denne applikasjonen er enkle å utføre. For eksempel, hvis du vil se hvordan skapet vil se ut ved siden av sofaen, samt om du skal sette TV -en mot denne veggen. På bare fem minutter kan du enkelt skissere en planløsning.

Dessverre er den installerte objektkatalogen ikke stor nok til å tilby variasjoner i former, størrelser eller beslag. Dette kan være en betydelig ulempe hvis de manglende elementene ikke kan lastes ned fra det offisielle nettstedet, men dette problemet løses enkelt. Sweet Home 3D er et utenlandsk program, men for brukere som ikke forstår engelsk godt, er det gode nyheter: det er en russisk versjon.

Offisiell side: http://www.sweethome3d.com/ru/

Sweet Home 3D - Gratis programvare for interiørdesign Sweet Home 3D - Gratis programvare for interiørdesign Sweet Home 3D - Gratis programvare for interiørdesign

4. Astron Design

Astron -programvaren lar deg ordne objekter i et rom med de ønskede parameterne. Dette er ikke et tverrfaglig designverktøy, men den installerte funksjonaliteten er ganske nok til å tenke gjennom prosjekter..

Du kan velge ditt eget alternativ for å fullføre nøkkelpartisjonene, etter å ha angitt dimensjonene deres tidligere. Etter å ha forestilt deg litt eller beregnet alt til minste detalj, kan du i det opprettede rommet plassere møbler, innredning og også bestemme plasseringen av dører og vinduer. En relativt stor katalog er ganske nok for dette..

Offisiell side: http://www.astron-mebel.ru/astron-dizayn/

Astron Design - Gratis programvare for interiørdesign Astron Design - Gratis programvare for interiørdesign

5. Homestyler

Flott program for interiørdesign og leilighetsplanlegging fra skaperne av 3ds Max og AutoCAD.

Etter å ha lansert Homestyler, må du velge en av de tre foreslåtte funksjonene: interiørdesign fra bunnen av, bruk av en ferdig plan eller et ferdigprosjekt fra et omfattende galleri. Samtidig vil du ha mange alternativer for utførelser, farger og ekte møbler til rådighet, som er inkludert i katalogene til kjente merker..

Offisiell side: https://www.homestyler.com

Homestyler - Gratis programvare for interiørdesign Homestyler - Gratis programvare for interiørdesign Homestyler - Gratis programvare for interiørdesign

6. Planoplan

Et annet verktøy for å lage interiør med ekte butikkmøbler i stedet for fiktive modeller. Det er tre måter å jobbe med programmet: en online -tjeneste, en gratis demoversjon eller en betalt for profesjonelle. Samtidig fortsetter Planoplan å utvikle seg og innovere kontinuerlig. En annen fordel er tilstedeværelsen av et russisk grensesnitt.

Når du arbeider med det indre av leiligheten, kan du uavhengig komme med et oppsett eller velge standardalternativer. Det er en funksjon av en virtuell omvisning i det ferdige prosjektet med muligheten til å se på en smarttelefon.

Planoplan er egnet ikke bare for å tenke gjennom det generelle oppsettet, men også for mer detaljerte øyeblikk. For eksempel, for å holde styr på hvordan skyggen vil bevege seg i løpet av dagen, kan du justere sollyset basert på tidspunktet på dagen. Mange av materialene du bruker til interiøret ditt, har spesifikasjoner. For å forstå alle funksjonene har nettstedet videoinstruksjoner som tydelig viser programstyringssystemet.

Offisiell side: https://planoplan.com

Planoplan - Gratis programvare for interiørdesign Planoplan - Gratis programvare for interiørdesign

7. PRO100

I motsetning til andre online tjenester og programmer med et enkelt grensesnitt, må du bruke litt tid på å mestre PRO100. Dette er en mer profesjonell applikasjon som lar deg transformere hver detalj i det valgte elementet, fra tekstur til gjennomsiktighet. Demoversjonen har begrenset funksjonalitet, men det vil være nok for planlegging eller skisse.

En nysgjerrig eiendom som sjelden finnes i gratis programmer for interiørdesign og leilighetsplanlegging: muligheten til uavhengig å tegne ethvert objekt, justere form, størrelse eller tekstur, spesielt hvis du har produkter fra butikken i tankene. Før du starter arbeidet, må du spesifisere parametrene til lokalene, hvoretter du kan designe huset til drømmene dine.

Offisiell side: http://ru.pro100.eu/pro100

PRO100 - Gratis programvare for interiørdesign PRO100 - Gratis programvare for interiørdesign

8. 3D interiørdesign

Dette programmet tilbyr en omfattende katalog med møbler, overflater og farger. Selvfølgelig begrenser prøveversjonen de virkelige egenskapene, men de er ganske nok til å lage en høy kvalitet gjengivelse..

Lag ditt eget oppsett ved å spesifisere de nøyaktige parametrene eller velge typiske som stadig legges til i programbasen.

Enkelt grensesnitt på russisk, noe som er viktig. Du kan “gå” gjennom det ferdige prosjektet i leiligheten ved hjelp av den virtuelle turfunksjonen. 3D -planlegger tilbyr å lagre den ferdige planen, redigere den eller skrive den ut.

Generelt er produktet ikke mye forskjellig fra lignende, men det er egnet for de som ikke vil bruke mye tid på å mestre en ny planlegger..

Offisiell side: http://interior3d.su/

Interiørdesign 3D - Gratis programvare for interiørdesign Interiørdesign 3D - Gratis programvare for interiørdesign

9. Planlegger 5D

Stadig utvikling og fornyelse av interiørdesignprogramvare med en omfattende katalog. Tjenesten ble opprettet av russiske utviklere for et russisk publikum, slik at du raskt kan bli vant til funksjonaliteten.

Det er en mulighet ikke bare til å bli inspirert av andres verk, men også å bruke dem, redigere som du ønsker. For eksempel likte du andres prosjekt, og for ikke å kaste bort ekstra tid kan du justere det til parametrene i hjemmet ditt.

De ferdige gjengivelsene ser veldig høy kvalitet og detaljerte ut, som om profesjonelle designere jobbet med dem. Planner 5D har i tillegg en mobilapp, slik at du kan tegne drømmehuset ditt på t -banen eller på vei til jobb..

Offisiell side: https://planner5d.com/ru/

Planner 5D - Gratis programvare for interiørdesign Planner 5D - Gratis programvare for interiørdesign Planner 5D - Gratis programvare for interiørdesign

10. FloorPlan 3D

Og til slutt, et verktøy for ekte designere, som er hyggelig og lett å jobbe med. Med den kan du ikke bare skissere utformingen av flere rom, men også tenke over hele området, ta hensyn til alle detaljer.

I tillegg til standardmøbler har du en enorm katalog med blomsterbed, busker, gjerder, stier, slik at du kan lage landskapsarbeid rundt huset..

Det endelige bildet ser veldig realistisk ut, og muligheten til å “gå” rundt i hagen eller rommet lar deg evaluere prosjektet fra alle sider, inkludert fra beboerens side.

Det er en demoversjon for gjennomgang, et russiskspråklig grensesnitt. Ulempene er ganske tekniske: Faktum er at den installerte FloorPlan 3D veier mye og har høye systemkrav.

Offisiell side: http://www.floorplan.ru/

FloorPlan 3D - Gratis programvare for interiørdesign FloorPlan 3D - Gratis programvare for interiørdesign

Previous Post
Γωνιακός νεροχύτης για την κουζίνα (60 φωτογραφίες): τύποι και μοντέλα
Next Post
Baldakin for barneseng (60 bilder)