Bad i moderne stil (+72 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bad i moderne stil (+72 bilder)

Bad i moderne stil (+72 bilder)

Folk for hvem “interiørdesign” ikke er et tomt uttrykk, streber etter å følge motetrender i utformingen av alle deler av hjemmet sitt. De er mer stabile enn i motebransjen, men i motsetning til den tilbyr de ikke bare visuelt vakre, men også funksjonelle løsninger. I dag vil vi fortelle deg om designfunksjonene til et moderne bad – det mest sårbare og personlige rommet..

Funksjoner i moderne stil

Det var et øyeblikk i kunsthistorien da kunstnere ga avkall på tidligere kanoner og skapte ny kunst i opposisjon til dem. En lignende situasjon skjedde med den moderne stilen, som i begynnelsen av sin storhetstid ble bygget på prinsipper motsatt de klassiske retningene..

Tradisjonelt interiør er formet rundt tydelige uttrykksmidler, streng komposisjon og emneinnhold. I kontrast er samtid en universell løsning som tilpasser seg behovene til boliger, bekymringer om komfort og er også et lerret for dristige ideer. Han har ikke klart regulerte regler, og alt visuelt mangfold forenes av flere prinsipper:

-Det moderne rommet har en gjennomtenkt layout, inkludert funksjonelle områder og tomme rom for fri bevegelse.

– Et slikt interiør ble skapt av mennesker for mennesker, så hvert element er enkelt å bruke og er en komponent i en enkelt helhet.

– Samtid kan være grunnlaget for uvanlige designobjekter, samtidskunstverk og popkulturelle elementer.

– Romdekorasjon bør ha en behersket karakter og legemliggjøres i skjønnheten i glatte linjer, rene former, forskjellige teksturer.

– Fargespekteret varierer avhengig av interiørets art. Hvis den har en mer konsist atmosfære, brukes en nøytral palett, og kontrasterende kombinasjoner kan legges til for lysstyrke..

– Et rom i moderne stil er et sted der kunstige materialer ser passende ut. Det er sant at trendene de siste årene tilsier en tilbakevending til naturen, så når du velger, må du fokusere på målene for prosjektet.

Badet er ideelt for en visuell demonstrasjon av de store retningsmulighetene, hovedsakelig på grunn av de spesifikke forholdene, så vel som det praktiske formålet med rommet..

Moderne baderomsinnredning - funksjoner Moderne baderomsinnredning - funksjoner

Baderomsfarger

I moderne stil ser mange nyanser organiske ut hvis de er stilt opp i et harmonisk fargevalg. Vurder de mest populære løsningene.

Hvitt bad i moderne stil

En allsidig farge, hvit passer perfekt til alle alternativer. Den brukes til vegg, tak og sanitærutstyr.

Farge blir ofte sett på som en koloristisk dominans når det gjelder å skape en romslig, litt “steril” atmosfære på badet. For å unngå rask forurensning av overflater, er det nødvendig å velge materialer som kan rengjøres..

Hvitt bad i moderne stil - Interiørdesign Hvitt bad i moderne stil - Interiørdesign

Grått bad i moderne stil

Et annet populært alternativ i moderne interiør, som er kombinert med monokrome eller kontrasterende nyanser. Det gir en følelse av alvorlighetsgrad, tilbakeholdenhet, men samtidig – en moden stil..

Teksturer av materialer vil bidra til å diversifisere grå, og belysning vil “gjenopplive” den kalde estetikken.

Grått bad i moderne stil - Interiørdesign Grått bad i moderne stil - Interiørdesign

Svart bad i moderne stil

I klassiske stiler kan svart finnes i form av små detaljer, men nesten aldri – som et integrert element i interiøret. Romslige moderne bad takler sin undertrykkende dybde og lek i det mest gunstige lyset.

Til tross for at svart er kompatibelt med nesten hele paletten, er det bedre å bruke det sammen med naturlige eller mindre mettede nyanser..

Svart bad i moderne stil - Interiørdesign

Brunt bad i moderne stil

Den brune fargen kan stå alene eller legemliggjøres i naturlige treoverflater. Uansett er dette et flott alternativ for et diskret moderne bad, der det er monolitiske volumer..

Sjokolade, murstein, kaffe nyanser ser edel ut. I et slikt interiør er klassikerne usynlig til stede, fordømt i moderne former..

Brunt bad i moderne stil - Interiørdesign Brunt bad i moderne stil - Interiørdesign

Blått bad i moderne stil

Denne fargen på badet er ofte tatt for utformingen av det marine temaet, og tegner direkte assosiasjoner til vann. Men i seg selv gir blått en rolig, fredelig atmosfære som er perfekt for et slikt rom..

Den blå fargen brukes hovedsakelig til veggdekorasjon. På sin bakgrunn ser møbler av lyst tre harmonisk ut, så vel som hvite gjenstander..

Blått bad i moderne stil - Interiørdesign Blått bad i moderne stil - Interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Bare praktiske krav stilles til etterbehandling av materialer for et bad i en moderne stil, og det visuelle bildet kan variere avhengig av designprosjektet.

Gulv

Keramiske fliser har lenge vært et tradisjonelt etterbehandlingsalternativ i dette rommet. Hun er ikke redd for vann, høye temperaturer og lett å rengjøre. Du kan velge et produkt ikke bare etter mønsteret, men også etter størrelse eller form..

I interiøret, med tanke på klassikerne, ser porselen steintøy passende ut, som har klart å bli populær på grunn av dets operasjonelle egenskaper. Dessuten glir ikke belegget, noe som er spesielt viktig i et rom med konstant fuktighet..

Ved å bruke et selvnivellerende gulv som grunnlag kan du legemliggjøre de mest vågale ideene – fra havbunnen til abstrakte komposisjoner. Den blanke overflaten forsterker bare den realistiske effekten..

Trebunnen er dyr, noe som er forbundet med behovet for å bruke fuktresistent beskyttelse, siden tre ikke tåler de negative effektene av miljøet. Men naturlig, levende estetikk er verdt innsatsen..

Moderne baddesign - gulvfinish Moderne baddesign - gulvfinish

Vegger

Den mest budsjettmessige typen etterbehandling anses å være maling. Passer til vegger med upåfallende ufullkommenheter som lett kan skjules av vanlig kitt. Tilgjengelig i matt eller blank design.

Det er også tapeter på badet i en moderne stil, men ikke papir, men fuktresistent – dette er en forutsetning. Slike varianter egner seg til omsorg, men i sammenligning med andre materialer er de ikke forskjellige i holdbarhet..

Som med gulv er keramiske fliser også det mest populære valget for vegger her. Nylig har det vært fasjonabelt å finere hele overflaten eller bare individuelle seksjoner med sekskantede produkter..

Brukes i interiøret og plastpaneler som etterligner andre teksturer. Det dyreste materialet anses å være naturstein, men bare han er i stand til å skape samtidig et luksuriøst og minimalistisk utseende..

Moderne baderomsdesign - Veggdekorasjoner Moderne baderomsdesign - Veggdekorasjoner

Tak

Maleri velges hvis høyden på veggene ikke tillater installasjon av suspenderte strukturer. Et glatt malt tak ser stilig og behersket ut, men det er ikke egnet for installasjon av innebygde lamper, som ofte brukes på moderne bad..

Gipsplateprodukter er veldig fleksible og kan ta hvilken som helst form som kreves av et designprosjekt. Bare på badet trenger du å velge en fuktresistent base.

Strekktak av PVC -film installeres raskt, har en rekke belegg og reduserer veggenes høyde litt. På den ene siden vil de beskytte mot flommen fra øverste etasje, men på den andre siden kan de bli skadet med ubetydelig mekanisk påvirkning..

Moderne baddesign - takfinish

Moderne baderomsmøbler

Det moderne badet er fylt med møbler i klare former og linjer med et minimalistisk design. Oftest er dette gjenstander laget av tre eller MDF, som et billigere grunnlag.

Prioriteten er hengende skap med kompakte dimensjoner, som danner et enkelt volum. Plasseringen deres er ikke begrenset av stilregler, bare av funksjonene i rommet.

I mange baderomsinteriører er det en benkeplate langs den ene veggen av stein eller tre. Servanter, oppbevaringsrom, husholdningsapparater er innebygd i den. Apropos sistnevnte – til tross for rommets moderne karakter, er det bedre å gjemme en vaskemaskin, tørketrommel og andre apparater for nysgjerrige øyne bak møblerfasader, da de roter opp plassen.

Moderne baderomsmøbler Moderne baderomsmøbler Moderne baderomsmøbler

VVS

For badet i en moderne stil, kjøpes nye varer som er funksjonelle, praktiske å bruke og ergonomiske. Badekaret er ofte kombinert med dusj eller begrenset til bare det siste. Dusjhjørner har erstattet store skrifttyper – nå er de en del av plassen som er gjemt bak en glassskillevegg.

Å tildele et eget rom bare for vannprosedyrer er en helt irrasjonell beslutning. Nå kan du finne et sted i den for en toalettskål, som er begrenset til en kompakt veggmontert modell, uten en bolle, samt en tønne.

I tillegg til standardformede vasker, er det skålformede vasker-runde, ovale eller rektangulære. Det er vanlig å bygge kraner inn i veggen, og i stedet for en med to ventiler, stopp på modeller med én spak..

Baderomsdesign i moderne stil - VVS Baderomsdesign i moderne stil - VVS Baderomsdesign i moderne stil - VVS

Innredning og belysning

Generelle gjenstander og dekorasjoner brukes her som dekorasjoner. I en moderne stil er hvert objekt på plass, så vilkårlig sammenveving av dekorative detaljer kan forstyrre harmonien. For å diversifisere badet, bør du velge tilbehør med en interessant design..

Du kan henge en arrangør i dusjkabinen, og dekorere veggene med hengende hyller. Selv en tannbørstekopp laget av estetisk materiale, i stedet for de vanlige plastmotstandene, vil “oppdatere” interiøret.

Velg interessante tekstiler for badehåndklær, badekåper og tepper som skiller seg ut i det overordnede fargeensemblet. Speil av forskjellige geometriske former vil ikke bare utvide rommet, men også bidra til å komplisere designet..

Samtidsbelysning er et viktig funksjonelt og dekorativt element. I henhold til reglene er flere lysordninger installert: generell belysning, som innebygde spotlys er ansvarlige for, samt sconces eller suspensjoner i vaskeområdet. Belyste speil rundt rammen ser stilige ut.

Det er nødvendig å ta hensyn til taket og andre gjenstander i rommet. Blanke demper lyset, og for matte må du organisere mer mettet belysning..

Moderne baderomsdesign - Innredning og belysning Moderne baderomsdesign - Innredning og belysning Moderne baderomsdesign - Innredning og belysning

Design av et lite bad i moderne stil

I motsetning til klassikerne kan den moderne stilen tilpasse seg særegenhetene i oppsettet, så den kan trygt brukes til å dekorere små bad. Dette vil hjelpe deg med å følge følgende prinsipper:

1. Veggdekorasjon skal ha et jevnt belegg eller være dekorert med små slette fliser, for eksempel etterligne murverk. Å jobbe med slike detaljer er imidlertid plagsomt. Alternativt ser store formatprodukter med grunne lettelser bra ut..

2. På moderne bad med et areal på opptil 5 kvadratmeter er det bedre å fullføre gulvet med smale keramiske fliser..

3. Fargespekteret består av lyse nyanser, som forsterkes under sterkt lys..

4. Møbelsett bør bare begrenses til det viktigste. Prioriteten er hengende enheter, siden det på små bad anbefales å bruke et vertikalt område.

5. Fans av å ta skumbad må ofre glede i det praktiske navnet og kjøpe en kompakt dusjkabinett.

6. Speil og blanke overflater gir visuelt volum til interiøret.

Interiørdesign av et lite bad i moderne stil Interiørdesign av et lite bad i moderne stil Interiørdesign av et lite bad i moderne stil

Baderomsdesign i moderne stil – foto

Det er vanskelig å dekke alle de forskjellige badedesignløsningene i en moderne stil på en gang. Derfor har vi samlet de vakreste prosjektene i vårt utvalg av fotografier. Inspirasjon og gode ideer!

Moderne bad interiørdesign - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne bad interiørdesign - foto Moderne baderomsinnredning - foto Moderne bad interiørdesign - foto

Video: Bad i moderne stil – Interiørideer

Previous Post
Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο: 80 φωτογραφίες και ιδέες
Next Post
Plastpaneler til badet (85 bilder)