Kjøkkendesign i stil med minimalisme (100 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign i stil med minimalisme (100 bilder)

Kjøkkendesign i stil med minimalisme (100 bilder)

Kjøkkenet er et av de viktigste og mest funksjonelle områdene i en leilighet eller et hus. Flere prosesser kan forekomme samtidig her, som hver krever tilstrekkelig plass. For å gjøre møblene til de mest ergonomiske, stilige og, viktigst, for å bevare den nødvendige plassen, foreslår vi leseren vår å ta hensyn til kjøkkendesignet i stil med minimalisme, som kombinerer alle moderne trender innen rasjonell interiørdesign..

Funksjoner i stilen til minimalisme

Minimalisme lar deg lage et komfortabelt, funksjonelt interiør uten unødvendige detaljer. Selve begrepet “minimalisme” kommer fra det latinske minimus, som betyr “den minste”, så et interiør laget i denne stilen bør utstyres med et begrenset antall objekter, fargekombinasjoner og former.

Minimalismens hovedmotto er så mye ledig plass som mulig med fravær av pompøse dekorasjoner. Hvis kjøkkenet er lite, gjør de oftest ombygginger, utstyrer det på nytt til en kjøkken-stue, fjerner unødvendige kroker og gir plass og er ledig. Lys spiller forresten en viktig rolle for å opprettholde stilen. Preferanse er gitt til mettet flernivåbelysning, ved hjelp av hvilken et eller annet område av rommet skiller seg ut.

For å utstyre kjøkkenet i stil med minimalisme, brukes møbler i riktige geometriske former med klare eller strømlinjeformede kanter, men uten unødvendige “pynt” i form av utskjæring, flerfargede innsatser, krøller og abstrakte fremspring.

Det moderne ønsket om tilstedeværelse av naturlige materialer er også tilstede her i form av overflater og møbelelementer laget av tre eller stein..

Som en fargepalett er hvite, grå, beige og svarte toner iboende i minimalistisk kjøkkendesign. Kombinasjonen av disse fargene skaper effekten av lakonisme, presentabilitet og samtidig “domesticerte” komfortable omgivelser. Rollen som dekorative elementer tildeles små lyse detaljer – dette kan være et kontrastelement av møbler, en spesiell teksturert finish på en av veggene, et uttrykksfulle forkle, en blomsterpotte med en levende plante, etc..

Minimalistisk kjøkkendesign - funksjoner Minimalistisk kjøkkendesign - funksjoner

Fargeløsninger

Interiørens fargepalett i stil med minimalisme har et lite utvalg av grunnfarger, som inkluderer hvit, svart, brun maling og deres kalde nyanser som bidrar til visuell ekspansjon av rommet. I store rom kan du bruke et rikere utvalg av farger for møbler og veggdekorasjon, men sørg for å kombinere dem med et lett design av gulv og tak.

Hvitt kjøkken i stil med minimalisme

Snøhvit mat er standarden på renhet og frihet. Hvite vegger, som smelter sammen med en vanlig takflate, gjør grensene uskarpe og gjør rommet så romslig som mulig. Hvis du legger til et headset med blanke snøhvite fasader i dette designet, blir det praktisk talt usynlig og oppløses mot den generelle bakgrunnen. Paletten passer godt til hvilken som helst farge, så for en forandring kan du fylle interiøret med mindre lyse aksenter, sølv- eller svarte hvitevarer, kontrastforkle og gulvbelegg. Et minimalistisk hvitt kjøkken er et flott alternativ for små mellomrom..

Hvitt kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign Hvitt kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign

Grått kjøkken i stil med minimalisme

Den grå paletten er den desidert mest populære blant designere. Et minimalistisk kjøkken bruker forskjellige nyanser – fra lys aske til grafitt, avhengig av kjøkkenets størrelse og mengde farge. Ved å bruke forskjellige toner kan du enkelt gjøre et område lysere eller mørkere. Hvis du legger til allierte som hvitt og svart til den grå paletten, vil det betraktelig foredle interiøret, gjøre det mer mettet og stilig..

Grått kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign Grått kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign

Beige minimalistisk kjøkken

En god representant for den beige paletten på kjøkkenet er treteksturen som er tilstede i fasader på møbler, etterbehandlingsmaterialer. Denne fargen fyller rommet med varme og mykhet, og skaper et behagelig hjemmemiljø. Fargen på cappuccino har en positiv effekt på psyken, og i begrepet lakonisk minimalisme skaper betydelig hygge.

Beige minimalistisk kjøkken - Interiørdesign Beige minimalistisk kjøkken - Interiørdesign

Grønt kjøkken i stil med minimalisme

Den grønne paletten er først og fremst forbundet med naturen, preget av en spesiell munterhet og positivitet. For et minimalistisk kjøkken kan du velge hvilken som helst nyanse fra lysegrønn til urt, men du må ta hensyn til at hoveddekorasjonen skal gjøres i lyse notater. Det beste alternativet ville være hvitt, som på mirakuløst vis vil avkjøle rike toner og understreke falmede.

Grønt kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign Grønt kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign

Rødt kjøkken i stil med minimalisme

Den skarlagenrøde paletten er et av de ledende stedene innen moderne interiørdesign. Fargen er ideell for energiske, ekstravagante mennesker som er utsatt for sjokkerende. Det røde spekteret vil gjøre rommet mer stilig og fengende, men det er viktig å introdusere paletten på en dosert måte for ikke å overmette situasjonen. Det er verdt å vurdere at farge visuelt kan bringe gjenstander nærmere, derfor anbefales det ikke å bruke det i små kjøkken.

Rødt kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign Rødt kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign

Svart kjøkken i stil med minimalisme

Svart farge vil gi kjøkkenet spesiell respekt og adel, og understreker eiernes utmerkede smak. På et lite kjøkken er det bedre å bruke små grafitt -aksenter for å strukturere innredningen. Når du velger en svart palett, er det viktig å ta vare på belysning av høy kvalitet, både naturlig og kunstig – du kan utvide vindusåpninger, utstyre flere lokale lys.

Svart kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign Svart kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

I dag tilbyr byggemarkedet et stort utvalg av etterbehandlingsmaterialer for enhver interiørstil. For et kjøkken i stil med minimalisme er valget stort sett forenklet, siden her trenger du ikke tenke på hvilket mønster eller utskrift du skal velge – det er rett og slett ingen her, eller antallet er minimalt. Hovedoppmerksomheten bør rettes mot kvaliteten på dette eller det belegget, som må tilsvare de spesielle forholdene på kjøkkenet, der høy luftfuktighet og temperaturendringer hersker..

Gulv

For å dekorere kjøkkenet i stil med minimalisme, ville det beste alternativet være et monokromatisk selvnivellerende gulv, som er svært motstandsdyktig mot eventuelle ytre påvirkninger. Men den høye prisen kan være en betydelig hindring. Du kan bruke keramiske fliser eller porselen, samt vanntett laminat.

I store, romslige kjøkken (kjøkken-stuer) kombineres ofte materialer, for eksempel legges fliser i arbeidsområdet og laminatgulv i nærheten av spisebordet. Det mest økonomiske alternativet er linoleum, men levetiden er derfor ikke så lang..

Minimalistisk kjøkkendesign - gulvfinish Minimalistisk kjøkkendesign - gulvfinish

Vegger

En av hovedoppgavene i utformingen av et minimalistisk kjøkken er forberedelse av vegger av høy kvalitet – de skal være helt flate og glatte. Rollen som etterbehandlingsmaterialer er tapet som tåler fuktighet, alltid vanlig eller malerbar. For spisestuen kan du gjøre et unntak ved å velge tapet med bilder av moderne byer eller et volumetrisk geometrisk mønster. Vegger kan enkelt males med en pålitelig vannbasert komposisjon, dekorert med PVC-paneler.

Minimalistisk kjøkkendesign - Veggdekorasjon Minimalistisk kjøkkendesign - Veggdekorasjon

Tak

Her er kjøkkenhimlingen dekorert utelukkende i lyse farger. Det kan være et matt eller glanset stretchmateriale med et spotbelysningssystem. Et enklere alternativ er maling eller kalking. I moderne interiør brukes ofte gips, noe som ikke bare gjør det mulig å lage en perfekt flat takflate, men også å gi den krøllete elementer, inkludert de som angir en bestemt sone. Det er helt uakseptabelt her å bruke stoffduker, tegninger i form av fotoutskrift eller maleri..

Minimalistisk kjøkkendesign - Takdekorasjon Minimalistisk kjøkkendesign - Takdekorasjon

Minimalistiske kjøkkenmøbler

Valget av kjøkkenutstyr spiller en avgjørende rolle i interiørdesign. Her foretrekkes funksjonalitet og bekvemmelighet, og innredning er ekskludert. Møbelkroppen har rette linjer, dekket med blanke fasader og nødvendigvis innebygde apparater. På romslige kjøkken i stil med minimalisme kan du ofte finne øymuligheter for hodesett, hvor arbeidsområdet er utstyrt med kromelementer, moderne VVS.

Minimalistisk kjøkkendesign - Møbler Minimalistisk kjøkkendesign - Møbler

Belysning og innredning

Som vi nevnte tidligere, er en av funksjonene til minimalisme sterk belysning, som består av flere nivåer av lysarmaturer. Lysekroner i interiøret er ekstremt sjeldne og har en ganske lakonisk design. Oftest kan du finne pendellamper over spisebordet eller baren.

Rollen som generell belysning utføres av spotlights eller spotter, fordelt over hele takflaten. Høykvalitetsbelysning av arbeidsområdet er separat utstyrt. Spisehjørnet kan utstyres med en vegglampe eller en gulvlampe, hvis kjøkkenområdet tillater det.

Minimalisme avviser lokalets “beboelighet”, derfor er myke tekstiler i form av duker, lange gardiner, tepper, forskjellige kjøkkenutstyr plassert på fremtredende steder uakseptable. Noen dekorative elementer er likevel ganske akseptable, for eksempel levende blomsterpotter, veggklokker, lyse vaser med vanlige former, individuelle elementer av møbler i kontrastfarge.

Minimalistisk kjøkkendesign - belysning og innredning Minimalistisk kjøkkendesign - belysning og innredning Minimalistisk kjøkkendesign - belysning og innredning

Lite kjøkken i stil med minimalisme: interiørdesign

Etter å ha vurdert detaljene i kjøkkendesignen i stil med minimalisme, kan vi trygt si at dette er det mest passende alternativet for små rom. Selv om det ikke er noen mulighet eller ønske om å kombinere kjøkkenet med stuen, kan du få et ganske funksjonelt, komfortabelt rom..

Først og fremst er det nødvendig å foretrekke en eksepsjonelt lys palett av overflater og møbler. Det beste alternativet ville være hvitt, noe som vil gjøre rommet så lyst og romslig som mulig. Vær oppmerksom på de funksjonelle transformerende møblene – sammenleggbare bord, stoler, uttrekkbare bordplater.

Vi må prøve å bruke hver nyttig kvadratmeter rasjonelt. Vinduskarmen kan utvides og gjøres om til arbeidsflate eller bardisk, nisjer i veggene kan brukes til innebygde møbler. Sørg for å ta vare på et tilstrekkelig antall belysningsarmaturer og små sprut av lys innredning, som vil avlaste deg fra følelsen av sterilitet i et lyst kjøkken..

Lite kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign Lite kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign Lite kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign

Minimalistisk kjøkkendesign – foto

Avslutningsvis inviterer vi deg til å besøke vårt fotogalleri. Her er mange av de beste eksemplene på minimalistisk kjøkkendesign. Se og bli inspirert!

Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto

Previous Post
Σχεδιασμός διαμερίσματος στο Χρουστσόφ (65 φωτογραφίες)
Next Post
Japansk kvede (90 bilder): dyrking og omsorg