Kjøkken i orientalsk stil: 75 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkken i orientalsk stil: 75 fotoideer

Kjøkken i orientalsk stil: 75 fotoideer

Populariteten til å organisere europeiske boligleiligheter i orientalsk stil går tilbake til 1800 -tallet, da de første husene med slike rom begynte å dukke opp. Utførelsen av denne kulturen i interiørdesign ser ganske uvanlig ut, men vakker, koselig og moderne..

Funksjoner i den orientalske stilen

Hovedtrekket er tilstedeværelsen av flere retninger, som i mange henseender skiller seg fra hverandre – kinesisk, japansk og arabisk, som danner trekk ved det marokkanske motivet. Imidlertid er det flere hovedtrekk som forener dem, nemlig:

1. Bruk av naturlige materialer. Ekte keramikk, metall, tre, samt silketekstiler vil passe perfekt her.

2. Eksotisitet og originalitet, kombinert med et behagelig arrangement.

3. Tilstedeværelsen av nasjonale ornamenter, mønstre i kledningen.

4. Smarthet og samtidig beherskelse av dekorasjon.

I et kjøkken i orientalsk stil bør det ikke være fotografier i rammer som fungerer som dekor, samt forskjellige figurer som ikke er relatert til hovedfunksjonen i rommet der maten tilberedes..

Kjøkkendesign i orientalsk stil - Funksjoner Kjøkkendesign i orientalsk stil - Funksjoner

Fargeløsninger

Selv om stilgrenene har mange ideologiske forskjeller, er de forent av et rikt fargevalg. Den domineres av toner av gule, beige, røde, brune, samt grønne og blå farger. Den arabiske stilen skinner med gylne sandfarger, mens japanerne foretrekker en kremaktig palett i kombinasjon med brune elementer. Ulike improvisasjoner av magenta er karakteristiske for kinesiske boliger..

Beige kjøkken i orientalsk stil

Beige, gule, gulltoner skaper et fantastisk avslappende miljø. Denne serien av kledninger vil passe perfekt til tremøbler og mørke gulv. Takduken er oftest kledd i hvit eller kremfarge, der trebjelker ser ganske estetisk ut. På bakgrunn av lyse beige veggbelegg ser gylne mosaikkflekker flotte ut.

I marokkansk retning kan du finne interiører der rollen som beige faller på settet, hvis utskårne detaljer er perfekt kombinert med klaringens blåhet. For Land of the Rising Sun er dette området mest typisk. Dessuten kan veggene dekoreres i mørkere farger enn de nedre og øvre etasjene – dette legger til geometrisk originalitet. Beige fliser med et brunt nasjonalt preg karakteriserer den arabiske typen perfekt..

Beige kjøkken i orientalsk stil - interiørdesign Beige kjøkken i orientalsk stil - interiørdesign

Rødt kjøkken i orientalsk stil

Oftest manifesterer lilla nyanser seg i møbelfasader, tekstiler og dekor, selv om bruken av dem ikke er utelukket. Nettet av arabesker i et rødt fargevalg, som fletter veggpanelene, ser herlig ut. Du kan dekorere en av veggene, slik at den er aksent, og spesielt modige eiere foretrekker noen ganger fullstendig fylling av rommet med en myk nyanse, for eksempel terrakotta. Et slikt interiør finnes i kinesisk eller marokkansk stil. Men det bør ikke være monokromatisk – rosa, oransje, brunt og mindre hvite elementer av belysningsarmaturer, dekorasjoner vil bidra til å fortynne det.

I fjernøstens minimalisme i Japan er en slik design sjelden. Oftest er det vanlig her å dekorere “boksen” i pastellfarger, og kirsebærfargen er tilstede i lampeskjermer, tekstiler, de maler en av sideflatene eller bruker dekorative bilder.

Rødt kjøkken i orientalsk stil - Interiørdesign Rødt kjøkken i orientalsk stil - Interiørdesign

Olivenmat i orientalsk stil

Ulike nyanser av olivenbær gir friskhet til det elegante interiøret, og skaper et sofistikert design med en varm, koselig atmosfære. Her kombinerer bølgen flere nyanser samtidig, perfekt i harmoni med hverandre. Brune, hvite og kremtoner er også gode partnere..

Kombinasjonen av fronter av olivenmøbler med en lys (hvit, kremfarget) hovedfarge på taket, veggene og mørkebrunt gulv ser flott ut. Trebjelker og etniske mønstre vil utfylle motivet. Du kan dvele ved en annen løsning ved å male veggene med en olivenpalett. Møbler laget av naturlig tre vil understreke fargens verdighet.

Orientalsk oliven kjøkken - interiørdesign Orientalsk oliven kjøkken - interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Blant bygningsmaterialene for kledning kan de mest brukte skilles, for eksempel takgips og maling, veggfliser, mosaikk og tregulv. Det er også mer originale metoder, for eksempel stoffmantel. Men siden forholdene i et begrenset rom hvor retter tilberedes, er dette ikke helt rasjonelt, slik “skjønnhet” brukes i spisestue på romslige kjøkken.

Gulv

Med tanke på mikroklimaets særegenhet, så vel som stilen, vil flislegging være den beste måten å dekorere gulvet på. Dette materialet er enkelt å rengjøre, har høy slitestyrke og et bredt spekter av farger og mønstre lar deg velge det beste alternativet for alle retninger.

På japansk kan den bestå av hvite og brune monokromatiske plater, mens marokkansk er preget av tilstedeværelsen av et nasjonalt pryd. I den kinesiske sjangeren vil kunststein se bra ut. Siden dette materialet er ganske kaldt, kan et varmesystem installeres i gulvoverflaten på forhånd..

Parkett eller fuktresistent laminat er også et godt alternativ. Du kan bruke linoleum, som er mye billigere, mens variantene gjentar strukturen av naturlige materialer..

Orientalsk kjøkkendesign - gulvfinish Orientalsk kjøkkendesign - gulvfinish

Vegger

Ved utforming av veggpartisjoner er maling, dekorativt gips, trepaneler og selvfølgelig fliser mye brukt. Mosaikken har et spesielt sted. Her brukes den i nesten alle sjangere. Et utmerket tillegg som vil understreke den etniske designen vil være foringen av arbeidsforkleet med fototrykk. I dette tilfellet kan du velge et bilde som er karakteristisk for en bestemt kultur. For eksempel japanske samurai- eller kirsebærblomster, hieroglyffer eller drager, etc. Hovedbakgrunnen er oftest nøytral, og en av sidepartisjonene kan forsterkes ved å bruke et kontrastbilde eller en lys farge.

I den marokkanske sjangeren er hvelvede nisjer med hyller for retter velkomne, og Japans ånd vil bli understreket av en veggoverflate som etterligner en shoji -skillevegg. Stoffbekledningen i silke tilsvarer i større grad de kinesiske og arabiske typene – på denne måten kan du ordne spise- og hvileområdet.

Kjøkkendesign i orientalsk stil - Veggdekorasjon Kjøkkendesign i orientalsk stil - Veggdekorasjon

Tak

I de fleste tilfeller er takflater dekorert med kalking, maling, matte spenningsstrukturer. Noen ganger er fotoutskrift passende her, for eksempel for å plassere Landet til den stigende solen. Bjelkevever, som lampene er hengt på, ser bra ut her. For arabisk mat kan du arrangere en suspendert gipsplatestruktur, så nær formen på kuppelen som mulig.

Kjøkkendesign i orientalsk stil - Takdekorasjon Kjøkkendesign i orientalsk stil - Takdekorasjon

Kjøkkenmøbler i orientalsk stil

Virkelig “orientalske” møbler til kjøkkenet er bemerkelsesverdig for de høye kostnadene, siden naturlige treprøver av høy kvalitet og antikke elementer må brukes til produksjonen. De mest brukte er teak, mahogni, bambus. Tillegget består av glass- og plastmøbler. Når det gjelder designet, har det i hver av retningene sine egne funksjoner:

– Møbler i japansk mat med uttalt geometriske former. Innsatser i frostet glass, ingen håndtak, polerte fronter er velkomne. Spisebordet kjennetegnes ved sin soliditet og massivitet. Den kan ha en ramme i stein, tre eller metall, samlet bordplate;

– Marokkansk kjennetegnes ved kuppelformede skap, utskårne ornamenter, et snev av antikken og riper. Ofte er headsettet laget av mahogny;

– Kjøkkenplass i arabisk tema vil bli innredet med lave, jordiske gjenstander. Fasadene på settet er dekorert med utskjæringer og pregede innsatser;

– Kinesiske møbler har en avrundet form. Den er laget av eik, rotting og bambus. Spesielle etniske notater vil legge til hieroglyffer eller ornament på den..

Orientalsk kjøkkenutforming - Møbler Orientalsk kjøkkenutforming - møbler

Belysning og innredning

Det bør være nok belysningsarmaturer til å organisere god diffust belysning. Vakre lysekroner, hengende lamper med stoff, glass og tre (bambus) lampeskjermer er passende her. Flekker og spotlys er ikke velkomne overalt, for eksempel innebærer en situasjon i Kinas ånd hemmeligheten til lyskilder, og i den marokkanske versjonen er sølvlamper ganske passende.

Selv om øst er kjent for sin utsmykkede, bør man ikke glemme minimalisme når man pynter et rom. Ofte blir fargerike vegger, gulv og takoverflate et pryd. Men likevel må et stykke etnisk kultur legges til, for eksempel porselensfigurer, bambustepper, te -seremoni, bilder av fugler eller drager, porselensplater.

I arabiske dekorasjoner er sjakk, hookah, dekorative puter passende. Japans ånd vil bli understreket av veggbilder av samurai, røde vifter, levende planter (bonsai, orkideer), ikebana.

Orientalsk kjøkkenutforming - belysning og innredning Orientalsk kjøkkenutforming - belysning og innredning Orientalsk kjøkkenutforming - belysning og innredning

Lite kjøkken i orientalsk stil

Siden den aktuelle stilen forutsetter et minimalt sett med møbler, er det fullt mulig å implementere det på et lite mellomrom. Det er å foretrekke å dvele ved den japanske boligtypen, siden minimalisme manifesteres her i større grad, men andre variasjoner er ikke utelukket. En god designløsning ville være å kjøpe møbler fra gulv til tak eller matche fargen på veggdekket, og dermed vil settet passe inn i rommet..

Hovedbakgrunnen for dekorasjonen bør velges fra en lys palett, som vil bli supplert med lyse dekorative innsatser i form av et mosaikkforkle, originale etniske lamper med lyse farger. Det er tilrådelig å unngå komplekse gipsplater i taket – det er bedre å bare male det eller dekorere det med et stretch -lerret. Gulvfinishen kan være kontrasterende mørk eller lys, men et par toner mørkere enn veggbekledningen.

Innredningen bør ikke overbelaste plassen, så den vil bestå av fine elementer, for eksempel lyse potter med planter, grasiøse veggmalerier, nasjonale ornamenter i dekorasjon.

Lite kjøkken i orientalsk stil - Interiørdesign Lite kjøkken i orientalsk stil - Interiørdesign Lite kjøkken i orientalsk stil - Interiørdesign Lite kjøkken i orientalsk stil - Interiørdesign

Kjøkkendesign i orientalsk stil – foto

Det er ganske vanskelig å formidle et stort antall ord av alle slags alternativer for å lage et kjøkkeninteriør i orientalsk stil. Derfor har vi samlet et stort fotogalleri, som presenterer en rekke stilløsninger for å dekorere kjøkkenrommet. Kanskje noen av dem vil hjelpe deg med å lage ditt eget etniske hjørne i leiligheten din. Gledelig visning!

Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto Kjøkken i orientalsk stil - interiørdesignfoto

Previous Post
Καθρέφτης μπάνιου (85+ φωτογραφίες)
Next Post
Kjøkkendesign i Provence -stil (90 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector