Tøy i barnerommet (65 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tøy i barnerommet (65 bilder)

Tøy i barnerommet (65 bilder)

Takdekorasjon er det viktigste stadiet i utformingen av ethvert rom. Det avhenger i stor grad av henne hvor harmonisk og komplett designet vil se ut. Men hvis du i andre rom ofte kan begrense deg til lysmaleri, ønsker barnehagen å bli spesiell. En av de raskeste og mest praktiske måtene å nå dette målet er et strekkloft. I barnehagen åpner det seg plass for legemliggjørelsen av dristige, lyse ideer, og et bredt spekter av lerreter lar deg velge farger og teksturer som ideelt sett utfyller den generelle stilen.

Strekk takdesignfunksjoner

Til tross for at historien til strekklofter går tilbake til antikken, fikk de virkelig popularitet bare i andre halvdel av det tjuende århundre. Dette ble lettere ved oppfinnelsen av pvc -film – et lett og rimelig materiale som har blitt et godt alternativ til dyre naturlige stoffer..

Holdbare og praktiske, PVC -strekklofter har høye estetiske kvaliteter. Ved hjelp av flere ruller av dette polymer lerretet, kan du skjule ujevn gips, ledninger, bjelker, isolasjon, lydisoleringselementer, noe som gir en flat overflate i mange år.

Installasjon av pvc -tak utføres ved bruk av aluminiumslister som holder strukturen rundt omkretsen. Filmen strekkes med varmekrympemetoden: under påvirkning av en forhøyet temperatur (60-70 ° C) mykner materialet, på dette tidspunktet festes manipulasjonen, og etter avkjøling blir lerretet upåklagelig glatt og faller ikke.

Stretch -tak er laget av polyester -nylongarn med polymerimpregnering. På grunn av deres elastisitet og større, sammenlignet med filmen, tetthet, trenger de ikke oppvarming, men er montert på vanlig måte. Fordelen med stoffet er evnen til å passere luft, muligheten for fotoutskrift, samt farging og håndmaling med vannbasert maling.

Strekktak i barnehagen - Funksjoner Strekktak i barnehagen - Funksjoner

Typer strekklofter for barnehagen

Når du velger et strekkloft for en barnehage, må du først bestemme hvilken tekstur som er best egnet til det planlagte interiøret. I moderne kataloger presenteres matte, blanke, perlemors, gjennomskinnelige og andre typer PVC -filmer i et stort antall farger. Utformingen av stoffduker er begrenset til grunnleggende lyse nyanser uten glans, men alle slags bilder ser spesielt vakre ut mot bakgrunnen, og bakgrunnsbelysningen spres mykt og diskret.

Matt strekkloft er ideelt for den klassiske dekorasjonen av en barnehage. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å dvele ved tradisjonell hvit maling: du kan velge pastellfarger eller varme solrike farger, utskrifter av himmelen med skyer, regnbuer, blomster eller andre mønstre du liker. En slik tekstur ser ganske naturlig ut og danner ikke unødvendig gjenskinn, men i dette tilfellet er det bedre å avstå fra mørke og for mettede lerreter, store skiller seg ut – ellers ser det ut til at taket henger over hodet ditt.

Hvis du trenger å visuelt øke høyden på barnerommet, bør du ta hensyn til filmen med en lakkoverflate. Glansen har en betydelig reflekterende evne og reflekterer strålene fra solen og lyspærene, men på samme måte er omrissene til alle objektene nedenfor synlige i den. Av denne grunn er taket i barnehagen vanligvis ikke helt blank, men et slikt lerret brukes bare som innlegg for to-nivå strukturer, og skaper interessante lysende aksenter.

Satin strekkloft representerer et godt kompromiss mellom matte og speilteksturer. Deres særegne trekk er et delikat perlemorskim, der harde skygger eller lysglimt som skinner i øynene er helt fraværende. Denne teksturen ligner et utsøkt silkestoff, verdig til å dekorere soverommet til en liten prinsesse eller prins..

En annen type PVC -film er metallisk. Denne kategorien inkluderer strekklofter med gyllen, bronse, sølv, stålglans. Slike alternativer kan vurderes i sammenheng med utformingen av et rom for en tenåring, eller de kan brukes som et tillegg til den luksuriøse barokkstilen..

Gjennomsiktige strekkduker brukes vanligvis til et realistisk lysspill når du skal dekorere et tak i form av en stjernehimmel, plass, simulere vindusåpninger og skape andre visuelle effekter. I løpet av dagen kan et slikt tak se ganske vanlig ut, og etter å ha slått på systemet med dioder og lamper, kan det bli til et fascinerende tredimensjonalt bilde..

Strekkhimling i barnehagen - Typer Strekkhimling i barnehagen - Typer Strekktak i barnehagen - Typer Strekkhimling i barnehagen - Typer

Tøy i tak med gipsplater

Den moderne utformingen av barnerom inkluderer ofte tak i to plan. De er representert av volumetriske strukturer laget av gipsplater, kryssfiner, plast, som enkelt kan kombineres med spennelementer. Montert med det første laget, kan pvc -film fungere som et utmerket bakteppe for konvekse figurer, passe dem eller fylle de formede rammene.

I tillegg til å utføre en estetisk rolle, gir kombinerte tak i barnehagen deg mulighet til å dele rommet i optisk i funksjonelle soner: sove, leke og arbeide (for å studere, lese, tegne). Riktig valgte farger (kontrast eller konsonant) og gjennomtenkt belysning av hvert område vil bidra til å fokusere oppmerksomheten på en eller annen del.

Tøye i barnehagen med gipsplater Tøye i barnehagen med gipsplater Tøye i barnehagen med gipsplater Tøye i barnehagen med gipsplater

Uvanlige løsninger for et barnerom

Strekkfilmkvaliteter som elastisitet og lav vekt har gjort den virkelig uunnværlig i takdekorasjonen. På grunn av de listede egenskapene er den ideell for implementering av innovative løsninger som ville være mye vanskeligere å implementere med harde materialer (som stein, gips, tre, maling, etc.). Noen alternativer er verdt å vurdere mer detaljert, siden de uten tvil kan komme godt med i utformingen av et barnerom..

Foto lerret

Tidene da en profesjonell kunstner måtte ansettes for et vakkert takmaleri er over. Nå klarer utstyret denne oppgaven raskt og effektivt. I spesialiserte studioer kan du bestille utskrift på matt film eller stoff basert på et eksklusivt bilde, eller kjøpe en ferdiglaget.

Blant de mest populære emnene for et barnerom, kaller eksperter himmelen (blå, i de syrinrosa solnedgangene, med skyer, sol, regnbuer, løvverk), blomster, blomsterpynt, små tegninger i form av stjerner, fugler , sommerfugler, ballonger. Og gutta som er glad i eventyrbøker, historie og geografi vil sikkert like de gamle kartene over verden.

Strekktak i barnehagen - Fotolerret Strekktak i barnehagen - Fotolerret Strekktak i barnehagen - Fotolerret

Stjernehimmel

Rommets grenseløshet, som kan observeres om natten, er kanskje en av de mest fascinerende opptogene som er tilgjengelige for mennesker. Det er kanskje derfor tak i form av en stjernehimmel er ekstremt populære og blir mer realistiske for hvert år..

Det er flere alternativer for å etterligne nattlys: vanlig fotoutskrift, LED -bakgrunnsbelysning bak filmen (for dette må den være matt og gjennomsiktig), LED -bakgrunnsbelysning med punkteringer (hull er laget på lerretet som for konvensjonelle lamper) og til slutt en projektor. Sistnevnte kan installeres nedenfor på gulvet eller på et nattbord, og når den slås på, kan du skape en illusjon av stjerner eller planeter i taket, noen ganger flimring eller i bevegelse – alt avhenger av modellen.

Tøy i taket i barnehagen - Stjernehimmel Tøy i taket i barnehagen - Stjernehimmel

Präget tak

Den store fordelen med PVC -filmer er muligheten til å dekke enhver tett form under oppvarming. Ved å bruke denne funksjonen, lager håndverkere bisarre former i taket: bølger, halvkuler, avrundede hjørner. Basen er vanligvis laget av bøyd gipsplater, sjeldnere – plast, skum eller tre. Slike løsninger kan se spesielt relevante ut i barnerom med ikke-standard geometri, loft, spill og idrettshaller..

Strekkhimling i barnehagen - Präget tak Strekkhimling i barnehagen - Präget tak

Strekk takbelysning i barnehagen

Å tenne et barnerom er et av de viktigste designproblemene som må tenkes nøye gjennom før arbeidet begynner. Det første trinnet bør være å konsultere en erfaren elektriker angående tilstanden til ledningene i huset eller leiligheten, evnen til å motstå de forventede belastningene. Hvis alt er i orden, kan du begynne å installere kabelsystemer og lysarmaturer. Det er også bedre å overlate dette til fagfolk, fordi vi snakker om barns sikkerhet..

I de fleste tilfeller er strektak preget av takfotbelysning – en LED -stripe er plassert rundt takfoten, noe som gir konturen en myk og jevn glød, skaper en “flytende” effekt og øker visuelt høyden på rommet.

Intern belysning bak filmen kan danne lysende mønstre, etterligne blinkende stjerner og månen. Spredning gjennom et gjennomsiktig lerret, hvite eller fargede LED -kranser vil gjøre barnehagen stilig, koselig og moderne.

Spotlys bærer hovedsakelig en funksjonell belastning, og gir det nødvendige antallet fotoner i et bestemt område. Vanligvis er de montert inne i gipselementer, men hvis det ikke er noen, eller hvis du trenger å belyse områder fjernt fra dem, må du lage hull i strekkloftet.

Når du velger en lysekrone, bør du huske at den under ingen omstendigheter skal varme opp i nærheten av PVC -lerretet selv (og det er bedre å flytte det vekk fra stoffets varmekilde). Av denne grunn er det uønsket å kjøpe takmonterte modeller og versjoner med oppadvendte nyanser. Tatt i betraktning den aktive naturen til de unge innbyggerne i rommet, er det bedre å ta hensyn til en lys, knusefri lysekrone tilpasset moderne energibesparende LED-pærer. Det er forbudt å bruke glødelamper nær strekkloftet, siden polymerduken vil smelte og bli gul av høy temperatur.

Strekk takbelysning i barnehagen Strekk takbelysning i barnehagen Strekk takbelysning i barnehagen Strekk takbelysning i barnehagen

Tøy i barnerommet – foto

Mange interessante måter å dekorere strekklofter for en barnehage er presentert i et utvalg bilder på denne siden. De innsamlede eksemplene kan være nyttige både for de som planlegger å utføre reparasjoner på barnets rom med egne hender, og for fagfolk på dette feltet. Etter å ha sett på alternativene som allerede er implementert, kan du finne inspirasjon til å lage dine egne unike prosjekter som vil glede små eiere hver dag!

Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - foto

Video: Stretch -tak i barnehagen – ideer og design

Previous Post
Καθρέφτης μπάνιου (85+ φωτογραφίες)
Next Post
Kjøkkendesign i Provence -stil (90 bilder)