Interiørdesign i kjøkken i Provence (50 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Interiørdesign i kjøkken i Provence (50 bilder)

Innredning i kjøkken i Provence -stil (50 bilder)

Hvem ville ikke drømme om å slappe av i en uke eller to i den avslappede atmosfæren i en fransk landsby ved bredden av Middelhavet, og glemme byens travelhet? Men roen til Provence kan overføres til ditt eget hjem ved å velge denne stilen for å dekorere kjøkkenet ditt. Lett, naivt enkelt og solrikt, det vil gi deg en følelse av komfort og ro hver dag. Provinsiell design innebærer kreativitet, bruk av vintage og håndverk, noe som generelt skaper en unik personlighet i interiøret. Et slikt kjøkken vil appellere til mennesker som elsker natur, søt landlig antikk og vårens ømhet i en sørlig morgen..

Hovedtrekkene i Provence

Provence -stilen gjenspeiler fullt ut det målte livet til de franske bøndene som bor i den sørøstlige delen av landet mellom Alpene og Cote d’Azur. I et slikt interiør er tilgjengelige materialer mye brukt – tre-, stein-, leire-, lin- og chintz -stoffer. Med tanke på den naturlige skjønnheten i fjellene, sjøen og lavendelfeltene, prøvde folket i området å gjenta det hjemme, så Provence ser veldig elegant ut.

En overflod av blomster, blomstermotiver på tekstiler, møbler, fat, dekor, blonder og makrame skaper en romantisk, luftig atmosfære.

Provence -stil i det indre av kjøkkenet

Kjøkkenfarger i Provence -stil

Provence -paletten er pastell. I lang tid har innbyggerne i provinsen brukt kalkmaling i stedet for maling, og tilsatt naturlige pigmenter til dem, så alle farger i et slikt kjøkken fortynnes med hvitt.

De lyseste tonene er kanskje blek fiolett, lilla og himmelblå. Imidlertid ser selv mettede nyanser i dette tilfellet litt falmet ut, brent ut under strålene fra Middelhavssolen..

Design i blått kjøkken i Provence -stil Hvitt kjøkken i Provence -stil Oransje kjøkkendesign i Provence -stil Provence stil grønt kjøkken design Provence stil blått og hvitt kjøkkendesign Provence stil beige kjøkken design

Materialer og overflater

I det provençalske interiøret er det ikke engang et snev av moderne konstruksjons- og reparasjonsoppfinnelser basert på høyteknologi og oljeraffinerte produkter. Alt er så naturlig som mulig, enkelt, men samtidig holdbart og praktisk.

Selv om ingen forbyr å bruke akrylmaling i stedet for kalk eller å bytte ut en bomullsduk med syntetikk, er det viktigste at den ikke fanger blikket og kjøkkendesignet forblir litt gammeldags. Spesielt er det nødvendig å unngå blanke, metalliserte belegg, plast, overdreven designgrad.

Materialer og overflater - kjøkkendesign i Provence -stil Materialer og overflater - kjøkkendesign i Provence -stil Materialer og overflater - kjøkkendesign i Provence -stil

Kjøkkenmøbler i Provence -stil

Provence -møbler kombinerer rustikk enkelhet med fransk raffinement. Den har ofte et litt utdatert, vintage -utseende. Et eksempel kan være bestemors buffé, der godteri og syltetøyglass en gang ble oppbevart blant settene..

Forresten, slike familiearv kan få et nytt liv – det er nok å oppdatere dem litt, male og dekorere vakkert (håndmalt sjablong, decoupage eller utskårne innlegg er egnet). På samme måte kan et kjedelig gammelt headset, garderobe, bord, lenestoler, om ønskelig, enkelt gjøres om til et originalt designsett..

Kjøkkenmøbler i Provence -stil Kjøkkenmøbler i Provence -stil

Kjøkkeninnredning i Provence -stil

Fransk design gir full frihet i valg av smykker.

Malte tallerkener, vaser, krukker og kanner; skjærebrett med bilder; kjøkkenutstyr av tre; håndkvern for krydder og kaffe; kurver, brødkurver og stativer; antikk klokke; malerier med landlige motiver; broderi i satengsøm; blonder servietter; gryter med urter; Naturlige blomster; tørkede buketter av lavendel; åpent dekorative celler og potter; lysestaker og lys; keramiske figurer av fugler og kjæledyr-dette er ikke en komplett liste over dekor som et kjøkken i Provence-stil vil få sin unike sjarm og dukkeaktig eleganse.

Kjøkkendesign og innredning i Provence -stil Kjøkkendesign og innredning i Provence -stil Kjøkkendesign og innredning i Provence -stil

Belysning på kjøkkenet

Provence er en sørlig region der husene mesteparten av tiden er opplyst av den lyse solen. Når du utstyrer et kjøkken på nordlige breddegrader, må mangelen på naturlig lys kompenseres med kunstig lys. Moderne LED -lamper i et varmt hvitt eller gulaktig spekter, som er så naturlig som mulig og oppfattes mest komfortabelt, er ideelle for dette..

Spotlights er best plassert rundt takets omkrets, de kan også monteres i et headset, og fremhever hyllene og benkeplatene.

Over spisestuen er det verdt å feste en hengende lysekrone – en stor eller flere små, og hvis bordet lener seg mot veggen – så 1-2 sconces.

I midten av rommet er det tilrådelig å installere en takmontert taklampe, spesielt hvis høyden på rommet er liten. Det beste valget for et kjøkken i Provence -stil er smidde modeller, “lysestaker”, klassiske nyanser i form av trapes, bjeller, hagelamper. Ofte er lampene også dekorert med blomster – malt eller krøllete.

Belysning - kjøkkendesign i Provence -stil Belysning - kjøkkendesign i Provence -stil

Provence -stil kjøkken – foto

For å vise hvor vakkert kjøkkeninnredningen i Provence -stil kan se ut, har vi samlet de beste eksemplene på designløsninger for deg. Vi håper du liker disse bildene og blir det første skrittet på veien mot drømrenovering..

Design av et lite kjøkken i Provence -stil

Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil Design av et lite kjøkken i Provence -stil

Design i kjøkken-stue i Provence-stil

Design i kjøkken-stue i Provence-stil Design i kjøkken-stue i Provence-stil Design i kjøkken-stue i Provence-stil Design i kjøkken-stue i Provence-stil Design i kjøkken-stue i Provence-stil Design i kjøkken-stue i Provence-stil Design i kjøkken-stue i Provence-stil Design i kjøkken-stue i Provence-stil Design i kjøkken-stue i Provence-stil Design i kjøkken-stue i Provence-stil

Hjørnekjøkken i Provence -stil

Hjørnekjøkken i Provence -stil Hjørnekjøkken i Provence -stil Hjørnekjøkken i Provence -stil Hjørnekjøkken i Provence -stil Hjørnekjøkken i Provence -stil Hjørnekjøkken i Provence -stil Hjørnekjøkken i Provence -stil Hjørnekjøkken i Provence -stil Hjørnekjøkken i Provence -stil Hjørnekjøkken i Provence -stil Hjørnekjøkken i Provence -stil

Bakgrunn til kjøkkenet i stil med Provence

Bakgrunn til kjøkkenet i stil med Provence Bakgrunn til kjøkkenet i stil med Provence Bakgrunn til kjøkkenet i stil med Provence Bakgrunn til kjøkkenet i stil med Provence Bakgrunn til kjøkkenet i stil med Provence Bakgrunn til kjøkkenet i stil med Provence Bakgrunn til kjøkkenet i stil med Provence

Video: Kjøkkendesign – Provence -stil

Previous Post
Susευδοροφές (+80 φωτογραφίες)
Next Post
Moderne kjøkkendesign: 50 bilder og ideer