Moderne kjøkkendesign: 50 bilder og ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne kjøkkendesign: 50 bilder og ideer

Moderne kjøkkendesign: 50 bilder og ideer

Art Nouveau -stilen dukket opp på begynnelsen av det tjuende århundre etter industrialiseringen, og er fortsatt relevant den dag i dag, og forbedrer og skaffer seg nye funksjoner. Maksimal funksjonalitet og kompakthet av dette designet gjør det til en utmerket løsning for små kjøkken i byleiligheter. I kjernen er moderne nær moderne trender – hi -tech og minimalisme, selv om det har en rekke forskjeller.

Hovedtrekkene i jugendstil

Det første som fanger øyet når du ser på interiøret i et moderne kjøkken, er dets glans. Glatte, skinnende overflater reflekterer lyset og gir rommet dybde. Tonet og gjennomsiktig glass, polert stål, plast, krominnlegg brukes i dekorasjon og møbler. Geometrisk dominerer rette horisontale linjer og glatte, avrundede former. Et minimum av åpne hyller, ting og hvitevarer er gjemt bak monokromatiske fasader, et sett, det er ingen innredning.

Generelt ser et slikt design pragmatisk ut og kan noen ganger ligne et kontor. Gitt kjøkkenets formål er dette imidlertid et pluss – det er lettere å opprettholde orden i et behersket interiør, og atmosfæren bidrar til ro og sparer tid..

Moderne kjøkkeninnredning

Fargeløsninger

Fargepaletten for moderne kjøkken er ganske rik: både achromatiske toner og rike bær, grønne, blå-blå, tradisjonelle beige-brune, oransje-gule, gull eller lilla brukes. Samtidig er stoffets tekstur perfekt jevn, ren og nesten alltid blank..

Moderne hvitt kjøkken

Et skinnende hvitt kjøkken er det beste alternativet for et lite område. Art Nouveau -stilen i den understrekes av metallelementer, avrundede hjørner, samt glassoverflater. For å unngå følelsen av sterilitet i behandlingsrommet, kan du legge til litt tre (gulv, benkeplater), dekorere et forkle lyst, sette fargede fat og stoler.

Moderne hvitt kjøkken - interiørdesign Moderne hvitt kjøkken - interiørdesign

Svart kjøkken i moderne stil

Svart i jugendstil brukes oftere i aksentkontraster, med vekt på hvitt og stål. Men det er også ganske avantgarde alternativer i form av trekullfargede hodesett. Noen ganger kan de fortynnes med trestrukturer eller store fargede elementer (for eksempel er noen av fasadene malt oransje, rød, gul). Det er bedre å bruke svart i romslige rom..

Moderne svart kjøkken - interiørdesign

Rødt kjøkken i moderne stil

Kombinert med hvitt og metallisk, vil den blanke røde fargen gi interiøret på kjøkkenet en munter lysstyrke. Du kan velge hvilken som helst nyanse – fra klassisk skarlagen til edel burgunder eller useriøs rosa. I små rom er det lurt å bruke lyse, dempede farger for små aksenter eller separate skap..

Moderne rødt kjøkken - interiørdesign Moderne rødt kjøkken - interiørdesign

Art Nouveau blå kjøkken

Himmelsblått, turkis, mørkeblått i jugendstil ser futuristisk ut og ligner noe på interiøret i romskip fra filmene. Fargene i dette området er beroligende og kjølende, så de er gode for sørlige rom. Og også, ifølge psykologer, reduserer blått appetitten – noe som betyr at på et slikt kjøkken vil det være lettere å holde seg til en diett..

Moderne blått kjøkken - interiørdesign

Moderne grønt kjøkken

Fargen på vårblader er det beste valget hvis du vil gjøre kjøkkenet ditt lyst og rolig samtidig. En god bakgrunn for et grønt headset vil være en beige vegg, og grå og treinnsatser vil ytterligere understreke dens skjønnhet.

Moderne grønt kjøkken - interiørdesign

Moderne brunt kjøkken

Brune nyanser fra beige til mørk sjokolade er tidløse klassikere i utformingen av leiligheter og hus. I et kjøkken i jugendstil vil en slik palett se solid og behersket ut, spesielt hvis du supplerer den med en melkehvit, kremaktig eller kremaktig bakgrunn. Du kan eksperimentere med lysere elementer – grønt, oransje, gult.

Moderne brunt kjøkken - interiørdesign Moderne brunt kjøkken - interiørdesign

Kjøkkeninnredning

Innovative materialer, alt moderne og praktisk, er kjennetegnet på jugendtrenden. Dette er et absolutt urbant design, der naturlige teksturer er fullstendig erstattet av kunstige, og selv teksturen til tremøbler ikke kommer gjennom under et lag med blank emalje..

Gulv

Selv om polymer selvnivellerende gulv begynte å bli brukt relativt nylig, ser det ut til å være skapt for modernitet – hvilket annet belegg kan skilte med en så glatt sømløs overflate?

Du bør imidlertid ikke neglisjere tradisjonelle materialer: linoleum, fliser, porselenstein eller fuktresistent laminat er også ganske passende. Det viktigste er at gulvet til slutt viser seg å være monokromatisk og med speileffekt..

Moderne kjøkken - gulvdesign

Vegger

En feilfri jevn vertikal bakgrunn i et Art Nouveau-kjøkken kan lages ved hjelp av blank maling (akryl- eller latexmaling), vaskbare vinyltapeter, PVC-kledningspaneler. Preferanse bør gis til en monokromatisk finish, men et mønster i form av myke striper eller bølgete linjer er også tillatt..

For forkleet bør du velge et fuktresistent belegg, for eksempel et glasspanel. Hvis du plasserer smale fotomalerier med et bylandskap bak, kan du diversifisere interiøret og gi det et ekstra perspektiv..

Art Nouveau kjøkken - veggdekorasjon Art Nouveau kjøkken - veggdekorasjon

Tak

Den ideelle løsningen for taket i Art Nouveau -kjøkkenet er en speilfilm. I hvitt vil det visuelt øke høyden på rommet og utvide rommet..

Du kan også begrense deg til enkelt maleri eller arrangere en hengende gipsplatestruktur med en oval eller asymmetrisk form (for eksempel over spisestuen). Dessuten vil et takhylle med metall- eller plastelementer harmonisk passe her..

Moderne kjøkken - takdesign

Tekstil

Stoffer i moderne, hvis de brukes, så til et minimum. Sett fra praktisk og stil er persienner, kompakte romerske, rullegardiner eller plisségardiner optimale for kjøkkenvinduet. Det er bedre å velge syntetiske tekstiler med vannavvisende egenskaper..

En duk i denne stilen tilbys ikke, i tillegg til deksler til stoler, puter, etc..

Moderne kjøkken - tekstiler

Møbler og kjøkkenutstyr i moderne stil

Særpreg ved moderne kjøkkenmøbler – glatt, som formet av skinnende plastoverflate, strømlinjeformede former, mangel på paneler, dekor, smidde eller separat festede elementer. Alt ser monolitisk ut, som om det bare var fra samlebåndet. Det ser ut til at det var slik science fiction -forfattere forestilte interiøret i det 21. århundre for et halvt århundre siden..

Kjøkken sett

Valget av materialer for headsettet er lite – massivt tre, sponplater eller fiberplater, MDF. Fasader kan males med emalje, dekket med PVC -folie eller plastpaneler. Hvis dørene er festet til en aluminiumsprofil, passer dette ikke bare stilen, men øker også levetiden til produktene, og beskytter endene mot fuktighet. Et karakteristisk trekk ved moderne hodesett er horisontalt orienterte fasader med smale håndtak-linjer laget av polert stål.

Hvis kjøkkenet har lavt tak, anbefales det å balansere høyden med store vertikale elementer (kjøleskap, blyant, hette med et langt rør). På en liten plass er det bedre å ordne headsettet i en L-form, slik at du får mest mulig ut av plassen i hjørnene. Hvis arealet i rommet er stort, er andre typer oppsett også egnet..

Moderne kjøkkendesign - kjøkkensett

Middagsone

Møbler til spisestuen i jugendstil – kompakte bord eller smale stativer på to runde ben i metallrør, lave enkel -doble sofaer med avrundede hjørner, lenestoler i plast og høy avføring, igjen på stålben.

Fordelen med slike møbler er lav pris, lav vekt og hygiene – glatte overflater er veldig enkle å rengjøre for støv, smuler og smuss samler seg ikke på dem..

Hvis det ikke er nok plass til en fullverdig spisestue, kan en utvidet vinduskarme, et skillebord, foldbare eller brette strukturer brukes som et bord.

Art Nouveau kjøkken design - spisestue Art Nouveau kjøkken design - spisestue

Lagringssystemer

For enkelhets skyld å plassere fat, kjøkkenutstyr, hvitevarer, produkter og forskjellige småting, bør headsettet ha romslige hyller, skuffer, vertikale og hjørnerister, radiuskonstruksjoner.

Når du bestiller møbler, er det også verdt å identifisere nisjer for innebygde hvitevarer – slik vil kjøkkenet i jugendstil se pent og gjennomtenkt ut. Åpne hyller frarådes her på grunn av upraktisk bruk. Bare noen få gjennomsiktige glassfronter er akseptable, bak hvilke du kan lagre vinglass og kopper.

Moderne kjøkkendesign - lagringssystemer

Kjøleskap

For at kjøleskapet ikke skal se klumpete ut på bakgrunn av smale skap, bør det settes av en egen nisje til det. På et lite kjøkken kan et pantry tilpasses dette. En kompakt modell med 2-3 hyller vil passe godt i selve headsettet på et praktisk nivå.

I jugendstil bør kjøleskapet og andre apparater ikke skjules, spesielt hvis det er moderne, med en vakker design og kromdører..

Moderne kjøkkendesign - kjøleskap Moderne kjøkkendesign - kjøleskap

Belysning på kjøkkenet i moderne stil

Atmosfæren i ethvert rom avhenger i stor grad av belysningen. Det beste tillegget til et kjøkken i jugendstil ville være en nøytral hvit eller naturlig gulaktig lampeskygge..

Den mest komfortable, økonomiske og sikre løsningen er nå LED -teknologi. Spot -diodelamper kan installeres langs takets omkrets, montert i headsettet over bordplaten.

I midten av kjøkkenet, så vel som over spisestuen, vil en hengende lysekrone være passende – stål, keramikk eller glass, strømlinjeformet, i form av et stålrør eller en bordlampe.

Belysning på kjøkkenet i moderne stil

Moderne kjøkkendesign – foto

Vi har samlet flere alternativer for å dekorere moderne kjøkken i vårt fotoutvalg. Disse prosjektene vil hjelpe deg med å se hvordan et lignende design kan se ut i virkeligheten..

Vær oppmerksom på detaljene – hvilke overflater som brukes til vegger eller gulv, hva er fordelene og ulempene med møbler, hvor praktisk det vil være å lage mat i et slikt miljø. Ved å være observant, vil du bedre kunne planlegge de kommende reparasjonene og unngå mange feil.!

Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto Moderne kjøkkendesign - foto

Video: Moderne kjøkken – Interiørideer

Previous Post
Ιταλικό στιλ στο εσωτερικό της κουζίνας (+25 φωτογραφίες)
Next Post
DIY blomsterpotter: 100 fotoideer