DIY blomsterpotter: 100 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY blomsterpotter: 100 fotoideer

DIY blomsterpotter: 100 fotoideer

Vil du transplantere planter og oppdatere potter? Ta deg tid til å løpe til butikken, kanskje det allerede er varer i huset ditt som er klare til å tilby deg en ny tjeneste. La oss se hva interessant og vakkert du kan tenke deg og lage selv!

Cache-potten fra en koffert

Gamle kofferter ser veldig spennende ut – ved å se på dem presenterer vi fascinerende reiser til fjerne uutforskede avstander, hvorfra vi bringer levende inntrykk og uforglemmelige historier. Kofferten fungerer som en trofast ledsager og uvitende tilskuer til våre eventyr..

Derfor, hvis vi finner dette tilsynelatende umerkelige objektet på loftet, kan det glede oss over hyggelige minner, og vi vil absolutt ikke dele det. I stedet for å sende kofferten til evig hvile, foreslår vi å lage et vakkert element av innredning ut av det, og i kombinasjon – et fristed for innendørs planter.

Så, hva vi trenger for dette:

– En koffert (hvis du ikke har en hjemme, ta den fra slektninger eller venner, eller gå til et lokalt loppemarked);

– Utvidet leire eller jordjord;

– Innendørs blomster (velg hvilken som helst etter din smak, det viktigste er at de kommer overens med hverandre og får plass i en koffert);

– Sterk film (drivhus eller oljeklut til bordet);

– Møbler stiftemaskin;

– Lakk, pensler, maling, grunning for dekorasjon.

Først må du dekorere kofferten. Det mest allsidige alternativet er å dekke det med hvitt. Fjern dekselet, vi trenger bare den nedre dype delen. Tørk av alle overflater med en våt klut og gni med alkohol. Dekk den ytre delen av kofferten i to lag med primer (akryl) og la den tørke. Hjørner og håndtak trenger ikke berøres; for å unngå utilsiktet flekker, lim maskeringstape på dem.

Om ønskelig kan ytterdelen dekoreres i tillegg ved hjelp av decoupage -teknikk. Fix arbeidet som er utført med lakk (best av alt matt parkett) – dette trinnet er nødvendig hvis du vil at produktet skal tjene deg lenge.

Dekk bunnen av beholderen med en film, så du unngår skade på kofferten på grunn av væske. Filmen festes med en møbelstifter langs øvre kant.

Dekk bunnen med ekspandert leire, fjern plantene forsiktig fra krukkene og ordne dem, og la igjen områder for den påfølgende veksten av jordstengler. Fyll hullene med pottejord.

Kofferten-cache-potten er klar! Plasser den på et passende sted og beundre skapelsen din. I fremtiden, når du vanner, må du overvåke mengden væske, for hvis det er for mye av det, kan planten dø, siden det ikke er hull for drenering. Dette gjelder alle typer potter.

Gjør-det-selv blomsterpotte fra en koffert Gjør-det-selv blomsterpotte fra en koffert Gjør-det-selv blomsterpotte fra en koffert Gjør-det-selv blomsterpotte fra en koffert Gjør-det-selv blomsterpotte fra en koffert Gjør-det-selv blomsterpotte fra en koffert

Betongplanter

Ved første øyekast kan det virke som om det er vanskelig å kaste en planter ut av betong. Selvfølgelig må du jobbe hardt, men resultatet blir veldig holdbart og estetisk. La oss diskutere noen av nyansene i arbeidet og komme i gang.

Det er bedre å velge en betongblanding som er støvfri, som du finner på salgssteder for materialer og verktøy for kreativitet..

Som et skjema kan du bruke emballasje laget av plast eller papp, under produktene, siden det vil være enkelt å fjerne dem fra tørket betong. Det er også passende å bruke tynnere former, men forhåndsbehandle dem med solsikkeolje. Du trenger totalt to beholdere. Den første skal være bredere, den er nødvendig på utsiden av produktet, og den andre, smalere, på innsiden. Prøv å sette den ene inn i den andre – på denne måten vil du vurdere korrespondansen mellom dimensjonene og fremtidig veggtykkelse..

Under produksjonsprosessen trenger du: former, saks, pålitelig tape, slikkepott, bøtte, betongblanding.

Elt betongblandingen til en yoghurtstruktur er oppnådd. Følg instruksjonene fra produsenten. Hvis du heller mer vann enn du trenger, ikke bekymre deg, for etter en stund vil det vises på overflaten. Tøm og tilsett en liten mengde av blandingen og fordel den over overflaten. Formene bør sjekkes for hull. Hvis du finner dem, er det bare å dekke dem med tape. Hell blandingen i en stor form opptil halvparten.

Uten å vente på at betongen herder helt, fikser du den mindre beholderen inne i den ytre formen. Du må fikse det på toppen ved å bruke skrapebånd. På dette stadiet er det viktig å sørge for at den lille formen er minst 1 cm fra den større, ellers kommer plantemaskinen skjøre ut. Du kan estimere hvor fullt fartøyet vil være under produksjonen av den første beholderen ved å senke den indre formen i blandingen..

La betongen herde – omtrent to til tre dager. Du trenger ikke å fjerne tapen. Etter utløpsdatoen kan potten fjernes forsiktig. Hvis dette er vanskelig, kutt du papp eller plast med en kniv..

Bli kvitt grovheten på overflaten med sandpapir. Klar!

Planten kan dekoreres eller males. Plant plantene og legg dem på et fremtredende sted – slik at alle kan se hva slags mester eller håndverker du er!

Gjør-det-selv betong blomsterpotte Gjør-det-selv betong blomsterpotte Gjør-det-selv betong blomsterpotte Gjør-det-selv betong blomsterpotte Gjør-det-selv betong blomsterpotte Gjør-det-selv betong blomsterpotte Gjør-det-selv betong blomsterpotte Gjør-det-selv betong blomsterpotte Gjør-det-selv betong blomsterpotte Gjør-det-selv betong blomsterpotte

Planter fra rester av fliser

På slutten av renoveringsarbeidet har mange hus etterbehandlingsmaterialer, inkludert fliser. Det er bare fra det du kan bygge en uvanlig planter som vil dekorere et interiør eller en hage..

Lagre på slike materialer: lim (pistol eller øyeblikk), 4 fliser i en størrelse, 4 stk. følte.

Påfør lim på den ene kanten av flisen og trykk den umiddelbart mot baksiden av den andre flisen. Bruk en utskjæringsmatte for å holde kantene pene. Gjenta algoritmen for hver flis. Dette vil gi deg grunnlaget for produktet..

Fest filtsirklene med lim på alle 4 nederste hjørnene på den resulterende terningen. Plasser plantepotten i plantemaskinen. Klar!

Det som er spesielt fint – en slik gryte er allsidig, for eksempel kan du bruke den som lysestake i hagen.

Gjør-det-selv-planter for blomster fra restene av fliser Gjør-det-selv-planter for blomster fra restene av fliser Gjør-det-selv-planter for blomster fra restene av fliser Gjør-det-selv-planter for blomster fra restene av fliser Gjør-det-selv-planter for blomster fra restene av fliser

Stoffpotter

En av de enklere ideene for å dekorere en stygge planter er å sy et enkelt lindeksel eller et stort lerret med lommer. For å forhindre at vann trenger inn i stoffet, må det legges en oljeklut på bunnen. Du kan velge et ornament eller tekstur etter eget skjønn, og i de fleste tilfeller trenger plantene ikke å plantes om, noe som vil spare deg for tid og energi..

Tekstilene må være tette nok og beholde formen. For et eget deksel er det nødvendig å danne en sylinder med en film på innsiden. For å lage et lerret med lommer, må du forberede en trådbase som vil fikse formen.

DIY blomsterkrukke DIY blomsterkrukke DIY blomsterkrukke DIY blomsterkrukke

Hengende hylle med gryter

For en balkong eller et rom kan du bygge en fin hylle som du kan plassere blomster og et par lys på.

Du trenger: kryssfiner (vanlige plater eller OSB med dimensjoner 45×20, 45×18, 15×9 og to fragmenter på 17×9 cm); en stang 1,5 cm bred, skåret i strimler (to 45 og 27 cm lange og 4 stykker 15 cm); kabel eller tau; lim for arbeid med tre; bore; selvskærende skruer 4×3 mm; Trykk; maling på tre; børste.

Mal stengene – de vil fungere som kantene på planteboksen og selve hyllen. Deretter lager du hull for tauet i den største platen – dette blir bakveggen. Gå minst 1 cm tilbake fra kanten.

Bor hull på venstre side av platen for bunnen av hyllen, 1 cm fra kanten. Lag hull på høyre side, og legg igjen 2,5 cm.

Lag hull i det vertikale stykket for å koble brikkene. Bruk et tynnere bor og bor 3/4 cm fra kanten. Bruk en tykkere bit til å bore hullene for å få dem til å se pene ut. Klipp elementene.

Bestem størrelsen på blomsterpotteboksen og ta målinger, og la det være plass til festing på venstre side. Merk festepunktene – i midten og i hjørnene på hver side av esken. Bor dem med en tynn og tykk borekrone. Skru skuffen til hyllen med selvskruende skruer.

Påfør og fordel lim på bunnfragmentet på hyllen og kantene på skuffen, legg stengene der, trykk ned med et trykk. La det tørke i henhold til instruksjonene i limet.

Tråd tauet med endene knyttet til et horisontalt brett. Trekk den opp til en stor planke, sett den loddrett, og knyt også knutene. Klar! Legg en oljeklut nederst på esken og plant blomster der eller legg potter inni. Du kan plassere lys eller andre dekorative elementer på hyllen, sette kopper med varme drikker der.

Hengende hylle med potter gjør det selv Hengende hylle med potter gjør det selv Hengende hylle med potter gjør det selv Hengende hylle med potter gjør det selv Hengende hylle med potter gjør det selv Hengende hylle med potter gjør det selv Hengende hylle med potter gjør det selv Hengende hylle med potter gjør det selv Hengende hylle med potter gjør det selv Hengende hylle med potter gjør det selv

Ideer til planter i hagen

I hagen kan du mye mer fritt nærme deg spørsmålet om valg av beholdere for planter. Men likevel, for trivsel for representanter for floraen, bør det tas i betraktning at de må velges avhengig av pottenes størrelse. Hvis fartøyet er grunt, bruk vegetasjon med et grunt rotsystem. I tillegg vil den lille mengden land som må brukes i noen tilfeller ikke kunne gi mat til noen blomster. Derfor, i dette tilfellet, foretrekker du upretensiøse representanter, for eksempel vakre sukkulenter eller planter som er egnet for en steinhage.

Vi har satt sammen noen vanvittige, men effektive komposisjoner:

– Selvforsynte, store blomster med saftige og rike greener kan plantes på badet – slike blomster vil ikke gå seg vill selv i en så stor beholder;

– En utmerket naturpotte vil komme ut av det gamle trebordet – late som at plantene har spiret der selv, du kan til og med plante gress der og sette vakker hamp;

– Gamle biler, spesielt veteranbiler, ser veldig organiske ut med blomster inni, som om du bare tar dem med til en transplantasjon;

– Krøllete bur for papegøyer ser utrolig sofistikerte og søte ut, mal dem i lyse farger og plant dristig der, for eksempel mose og påskeliljer;

– Noen ganger spirer planter på de mest tilsynelatende umulige stedene, bruk dette – plant blomster i gummistøvler, en tykk bok med gulnede sider, forkullede stokker.

Ideer til planter i hagen Ideer til planter i hagen Ideer til planter i hagen Ideer til planter i hagen Ideer til planter i hagen Ideer til planter i hagen Ideer til planter i hagen Ideer til planter i hagen

Gjør-det-selv blomsterpotte-foto

Faktisk kan nesten alle ting du liker, brukes som en planter. Det viktigste er at planten får de nødvendige livsvilkårene. Vi tilbyr for visning av et utvalg av bilder med vakre ideer for potter. Vi ønsker deg en hyggelig seeropplevelse og inspirasjon til kreativitet.!

Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto Gjør-det-selv blomsterpotte-foto

Previous Post
Σοφίτα: 85 σχεδιαστικές ιδέες
Next Post
DIY kaldt porselen: 90 bilder og ideer