Innebygde kjøkken (65+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innebygde kjøkken (65+ bilder)

Innebygde kjøkken (65+ bilder)

Moderne trender er slik at selv i et klassisk interiør prøver designere å gå bort fra irrasjonell romplanlegging mot komfortable, funksjonelle interiører. Og hvis møbelsammensetningen i stuen ikke er underlagt strenge regler, må kjøkkenet ofte romme et stort antall varer. Det er her de innebygde kjøkkenene kommer til unnsetning.!

Arkitektoniske og innebygde kjøkken – hva er det??

På Internett, ved siden av innebygde kjøkken, kan du ofte finne et lignende navn – arkitektonisk. Noen tolker disse begrepene som identiske, men det er fortsatt en liten forskjell..

Innebygde kjøkken har vært på møbelmarkedet lenge. De betyr et headset som inkluderer husholdningsapparater. Det vil si at et kjøleskap eller en ovn ikke er separate gjenstander fra strukturen, som i tillegg tar ekstra plass, men en komponent av møbler.

Nylig har industrien gått litt lenger med en revolusjonerende, moderne løsning, hovedsakelig for store rom. Dette skjer når spesialister fra et annet felt, i vårt tilfelle, arkitekter, spiller inn. Fra dette, så vel som fra de fastsatte prinsippene, dukket navnet opp – arkitektoniske kjøkken.

Den tradisjonelle ideen om et sted for matlaging har sluttet å være forbundet med et eget rom, full av et stort antall varer. I jakten på et rent, friskt design, er ergonomiske modeller født.

Som strukturer i ett stykke har de arkitektoniske kjøkkenene blitt integrert i boarealet samtidig som harmonien i interiøret opprettholdes. Et utmerket eksempel på dette er prosjektet til Hadi Tagerani, der settet så ut som “møbler til en stue”. Følelsen av et lukket rom ble oppnådd av søyler og en bue – typiske arkitektoniske elementer.

Designer Philippe Starck gikk enda lenger og skapte en funksjonell garderobe, som ikke opptar mer enn en kvadratmeter, som inneholder bestikk, servise og et minimalt sett med husholdningsapparater..

Det høres fantastisk ut, men ikke alle har råd til slike estetiske headset, og enda færre mennesker vil ønske det. Hvorfor maskere plassen forbundet med hjemmet, kos og komfort? Men hvordan du rasjonelt planlegger det er hovedspørsmålet når du lager en interiørplan. Ergonomiske innebygde kjøkken er nettopp laget for dette..

Arkitektoniske og innebygde kjøkken Arkitektoniske og innebygde kjøkken Arkitektoniske og innebygde kjøkken

Kjøkken tips

Til å begynne med merker vi at kjøkken med innebygde husholdningsapparater neppe vil bli kjøpt i salongen, etter å ha så vidt sett på et vakkert alternativ. Det blir ofte laget på bestilling, modellert og justert for parametrene til fremtidige lokaler og dine krav. Siden det vil være veldig problematisk å bytte eller kjøpe noe etter at møblene ankommer det nye “huset”, må valget nærmer seg så ansvarlig som mulig, etter å ha tenkt gjennom hver situasjon.

For eksempel vil antallet brennere på ovnen variere avhengig av om det bor en stor familie eller en ungkar i leiligheten. Det samme gjelder størrelsen på kjøleskapet, flere kjøkkenutstyr.

Ofte har møblerutstillingslokaler avtaler med spesifikke produsenter. Flere kjente merker lager kjøkken og tilhørende hvitevarer. Samtidig anbefales det å bruke produkter med ett navn, helst en linje. Det ser mer estetisk tiltalende ut, og forenkler også reparasjoner ved store havarier..

Selvfølgelig kan du løse problemet med å fullføre det innebygde kjøkkenet selv ved å bestille produkter og husholdningsapparater separat. Men du risikerer snart å oppdage at et objekt ikke passer parametrene til nisjen, ikke passer godt, eller rett og slett ikke ser ut som planlagt..

Innebygde kjøkken - Innhold i pakken Innebygde kjøkken - Innhold i pakken

Husholdningsapparater: hva og hvor?

Innebygde kjøkken kan variere i stil, layout og, viktigst av alt, plassering. Ingen modell er komplett uten et standard sett med husholdningsapparater, som inkluderer følgende ting:

1. Kompakte og praktiske kokeflater. De kan være gass, elektrisk eller en kombinasjon av alle typer. Samtidig er den tradisjonelle kombinasjonen av dem med en ovn ikke så relevant i dag. Ofte er overflater installert på en sokkel.

2. Men ovner, uten hvilke kjøkkenet til tilhengere av sunn mat eller hjemmelagde paier ikke kan, er vanligvis plassert i et eget skap bak en lukket fasade.

3. Kjøleskapet er en nøkkel “karakter” på kjøkkenet, men om nødvendig kan det maskeres med dørbekledning. Plasseringen avhenger av den generelle sammensetningen av rommet, men i henhold til reglene må den følges foran vasken eller arbeidsflaten..

4. Hetter bidrar til å opprettholde renslighet og behagelig temperatur. Mange er vant til å se dem som et frittstående element, men når det gjelder innebygde kjøkken, støtter de sammensetningen. Det er et alternativ for plassering i den nedre delen av overskap eller til og med sammenleggbare modeller som ikke er merkbare når de er brettet..

5. For eiere som tar seg av tiden, er oppvaskmaskinen en uerstattelig assistent på kjøkkenet. Imidlertid vil ingen av gjestene lære hemmeligheten med rene tallerkener, fordi denne typen utstyr lett kan gjemmes bak dørene under arbeidsflaten..

6. Men automatiseringen klarer ikke vask av mat, så kjøkkenvasken forblir en obligatorisk egenskap, om enn ikke en elektrisk. Du trenger ikke å skjule det for nysgjerrige øyne, men å finne et praktisk sted, som en hjørnesone, er mer realistisk enn på vanlige kjøkken.

Noe som dette ser ut som et standardsett for et innebygd kjøkken, men moderne produsenter anbefaler å tenke på et praktisk sted for små ting: en mikrobølgeovn, dobbel kjele, multikoker, kaffetrakter, blender og mye mer. Plasseringen er planlagt på forhånd: på en bordplate, i et skap eller på hengende braketter. For å vise hvor store mulighetene for innebygde møbler er, antyder vi: du kan til og med installere en TV i den..

Alle nødvendige enheter kan plasseres både i den nederste raden og i veggskap. Enda mer funksjonalitet oppnås med skuffer, karuseller eller kjøkkenøyer.

Innebygde kjøkken - Hvitevarer Innebygde kjøkken - Hvitevarer Innebygde kjøkken - Hvitevarer

Fordeler og ulemper med innebygde kjøkken

Selv en så praktisk type sett som et innebygd kjøkken har sine ulemper, som ikke alle produsenter har det travelt med å advare om. Ja, det er praktisk, funksjonelt, kompakt, men samtidig upraktisk og ganske dyrt. Videre vil ikke bare kjøpet, men også ytterligere omsorg koste en rund sum.

Faktum er at apparatene som er innebygd i møbler, er problematiske å reparere eller demontere. Du må donere en del av headsettet, og kontakte salongen for å få hjelp. Du må bytte gammel elektronikk for samme modell eller se etter et alternativ med lignende parametere.

Det samme gjelder ombygging av plass. Hvis interiøret over tid blir lei og du vil gjøre en liten omlegging – kan du ikke gjøre det på egen hånd..

Et annet ubehagelig faktum: innebygde apparater kan være dyrere enn en separat. Dette skyldes økte kvalitetskrav: hvis det er problemer med reparasjonen, er det nødvendig at det utføres så sjelden som mulig..

Men den gode nyheten er at det er flere fordeler enn ulemper. Den viktigste er plassbesparelse. I stedet for å sette ovnen ved siden av et nattbord med arbeidsflate, kan du bare kombinere dem og justere det ledige rommet til noe annet. Og denne typen kjøkken har gjemt ganske mange slike triks. Med deres hjelp vil det definitivt være mulig å frigjøre flere kvadratmeter..

Den innebygde kjøkkenenheten tilbyr en rekke løsninger i arrangementet. Hvis oppvaskmaskinen i den tradisjonelle versjonen ikke har noe annet sted enn å legge den på gulvet, så kan du for eksempel sette den tjue centimeter høyere for større brukervennlighet..

Et interessant faktum: jo færre sprekker på kjøkkenet, desto mindre sjanse for at fettdråper, matbiter og med dem alle slags bakterier kommer dit. Følgelig virker renere plassen..

Er det verdt å merke seg at slike møbler ser veldig estetisk tiltalende ut, og representerer en helhet, rammen i rommet? Og muligheten til å skjule husholdningsapparater åpner for nye muligheter for stilløsninger..

Innebygde kjøkken - fordeler og ulemper Innebygde kjøkken - fordeler og ulemper

Stilistiske løsninger

Der vanlige kjøkken ser rare ut, passer de innebygde kjøkkenene perfekt inn i interiørstilen, og dette er deres største fordel for de som setter estetikk først..

Moderne kjøkken

For en moderne stil – moderne løsninger. Dette alternativet passer best for dagens kjøkken og dikterer mote..

Soloteknikk har lenge vært en saga blott, i dagene da det var en ny og sjelden nytelse. Å skryte av et slikt oppkjøp ble ansett som et prinsipielt spørsmål, men i dag, når teknologi har blitt en kjent del av livet, er det vanlig å gjemme det så mye som mulig i rommet..

Moderne utstyrt kjøkken - interiørdesign Moderne utstyrt kjøkken - interiørdesign

Innebygd minimalistisk kjøkken

Et minimalistisk interiør er harmoni og integritet, som kan krenkes av en upassende opplyst oppvaskmaskin eller kaffetrakter. Et innebygd kjøkken i denne stilen er nesten monolitiske strukturer som strekker rommet med den rene geometrien til linjene..

Innebygd kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign Innebygd kjøkken i stil med minimalisme - Interiørdesign

Innebygd kjøkken i klassisk stil

Sannsynligvis sto mange elskere av luksuriøse klassikere overfor et slikt problem: hvordan plassere moderne teknologi i interiøret på 1700 -tallet? Å lete etter stiliserte modeller er en veldig plagsom oppgave. Men å gjemme det bak en trefasade med sofistikerte utskjæringer ser ut til å være en bedre løsning. Heldigvis kan du velge materiale, innredning og fargevalg selv..

Klassisk utstyrt kjøkken - interiørdesign Klassisk utstyrt kjøkken - interiørdesign

Kjøkken i skandinavisk stil

Snøhvit, naturlig og samtidig moderne, krever denne stilen en nøye tilnærming til hver detalj, slik at ingen gjenstander “skremmer bort” den skandinaviske friskheten fra interiøret. Kjøkken kombineres ofte med stuen, så arkitektoniske møbler vil bidra til å skape en harmonisk følelse..

Skandinavisk stil utstyrt kjøkken - interiørdesign Skandinavisk stil utstyrt kjøkken - interiørdesign

Innebygd kjøkken i japansk stil

Blant de etniske retningene som nylig har blitt populær – fortsetter den japanske stilen å ha en ledende posisjon, takket være sin sofistikerte, rolige estetikk, naturlige materialer og orientalske mønstre. Apparater som er innebygd i kjøkkenmøblene, vil hjelpe deg med ikke å forstyrre denne skjønnheten..

Japansk stil utstyrt kjøkken - interiørdesign Japansk stil utstyrt kjøkken - interiørdesign

Innebygde kjøkken for små mellomrom

Så i din lille leilighet har kjøkkenet et lite område, som er et vanlig problem i vår virkelighet. Den innebygde designen i seg selv er et flott alternativ i slike tilfeller, noe som vil bidra til å spare dyrebare kvadratmeter. Men noen tips om hvordan du får den plass i rommet, vil ikke være overflødig.!

For det første bør utstyrssettet være standard, pluss noen få småting av sekundær betydning. Velg samtidig modeller med minimale parametere, men uten å ofre funksjonaliteten..

For det andre, planlegg dine behov nøye, så vel som antall varer møblene dine trenger..

Utseende er like viktig. Stil – moderne, skandinavisk eller minimalisme. Slik at det ikke er unødvendige detaljer, mønstre som bare knuser plassen. Fargeskjema – innebygde kjøkken gir en utmerket mulighet til å designe strukturer, utstyr og tilbehør i en enkelt nyanse, helst lys.

Lite innebygd kjøkken - interiørdesign Lite innebygd kjøkken - interiørdesign

Innebygde kjøkken – foto

For å bevise den estetiske skjønnheten til de innebygde kjøkkenene, inviterer vi deg til å bli kjent med vårt utvalg av bilder. Der finner du enda flere alternativer, designideer og funksjonelle løsninger. Gledelig visning!

Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Hjørne innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Hjørne innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Hjørne innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Små innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Hjørne innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Små innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Hjørne innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Små innebygde kjøkken - foto, interiørdesign Innebygde kjøkken - foto, interiørdesign

Video: Innebygde kjøkken – interiørdesign

Previous Post
Σοφίτα: 85 σχεδιαστικές ιδέες
Next Post
DIY kaldt porselen: 90 bilder og ideer