Kjøkkendesign 9 kvm. (80 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign 9 kvm. (80 bilder)

Kjøkkendesign 9 kvm. (80 bilder)

Kjøkken med et areal på 9 kvm. typisk for leiligheter i panelhus. Denne opptaket lar deg plassere apparater, hodesett og en spiseplass kompakt, praktisk for en familie på 3-4 personer. I noen tilfeller kan rommet utvides ytterligere ved å kombinere med en loggia, bod, gang eller stue. I denne artikkelen finner du eksempler med bilder av hvordan en moderne design av et 9-meters kjøkken kan se ut, samt nyttige tips for utformingen..

Funksjoner i kjøkkendesign 9 kvm..

Det ni meter lange kjøkkenet er det beste alternativet for ergonomisk tilrettelegging av både arbeids- og spisestue. Den trinnvise tilgjengeligheten til alt du trenger forenkler tilberedningsprosessen, eliminerer unødvendige bevegelser, samtidig som det gir nok ledig plass.

Kjøkken sett

Når du velger slike store møbler, er det veldig viktig å beregne dimensjonene riktig: de må tilsvare veggenes størrelse, og også være egnet for eierne når det gjelder høyde. Når du velger en layout, må du først og fremst fokusere på de arkitektoniske egenskapene til rommet, plasseringen av vinduer, dører og kommunikasjon.

Direkte (lineært) headset – den beste løsningen for rom med trange korridorer eller åpne kjøkkenområder i studioleiligheter. I det første tilfellet, hvis døren og vinduet er plassert i motsatte ender av veggene med kortere lengde, må kjøleskapet installeres i samme rad med skapene (eller innebygd), og for spisebordet du kan bruke stedet nær vinduet.

Kjøkkendesign 9 kvm. - Direkte (lineært) headset Kjøkkendesign 9 kvm. - Direkte (lineært) headset

L-formet headset på kjøkken med et areal på 9 kvm. forekommer oftest. Denne oppsettet lar deg effektivt håndtere hjørnerommet og lage en praktisk arbeidstrekant mellom komfyren, vasken og kjøleskapet..

Kjøkkendesign 9 kvm. - L-formet headset Kjøkkendesign 9 kvm. - L-formet headset

U-formet headset ideell for kjøkken kombinert med stue eller loggia. I dette tilfellet er en av sidene opptatt av en bordplate eller bardisk, som samtidig brukes både som matlagingssted og som spisebord. Oppsettet med bokstaven P er også egnet for firkantede rom uten vindu, men spiseplassen vil ikke lenger passe der..

Kjøkkendesign 9 kvm. - U-formet headset

Øy sett kan være en god løsning for et kjøkken på 9 kvadratmeter, hvis det er kompakt i størrelse, og øya benkeplate er smal nok. Den kan også brukes som et bord til måltider ved å plassere flere høye barkrakker ved siden av (det er bedre å kjøpe sammenleggbare, slik at de ikke forstyrrer matlagingen resten av tiden).

Kjøkkendesign 9 kvm. - Sett med en øy Kjøkkendesign 9 kvm. - Sett med en øy

Beste fargekombinasjoner

Selv om kjøkkenområdet gir sterke kontraster, er det fortsatt verdt å vise litt tilbakeholdenhet når du velger møbler og overflater. For et harmonisk interiør vil 2-3 grunnfarger være nok.

Massive overflater er å foretrekke fremfor en overflod av mønstre, men diskrete flisemønstre eller interessant fotoutskrift kan bli et høydepunkt i interiøret..

Lyse, muntre farger vil være passende i stuen: lysegrønn, gul, oransje eller alle nyanser av rødt. Alle er perfekt kombinert med en akromatisk palett: hvit, grå, svart..

Kalde toner som blå, turkis, lilla er ikke veldig egnet for å dekorere et 9 kvm kjøkkeninnredning: de undertrykker appetitten og kan få rommet til å ligne et bad.

Elskere av det naturlige området kan rådes til å velge varme beige-brune nyanser som ligger i naturlig tre og stein; og hi-tech kjennere vil sikkert like den stilige kombinasjonen av svart med kromstål.

Rødt og hvitt - Kjøkkendesign 9 kvm. Melk med brun - Kjøkkendesign 9 kvm. Hvit med oransje - Kjøkkendesign 9 kvm. Hvitt med lilla - Kjøkkendesign 9 kvm. Hvitt med grønt - Kjøkkendesign 9 kvm. Svart med oransje - Kjøkkendesign 9 kvm. Svart og hvitt - Kjøkkendesign 9 kvm.

Vi øker plassen til det 9 meter store kjøkkenet

Visuelt forstørre kjøkkenområdet på 9 kvm. noen enkle regler som interiørdesignere vanligvis bruker, vil hjelpe deg.

Innebygde hvitevarer

Bestill et sett med nisjer for store elektriske apparater: stekeovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter, mikrobølgeovn, fryser og kjøleskap.

En utmerket løsning ville være å plassere dem i et eget stativ, som vist på bildet – dette vil fjerne problemet med ledninger til hvert enkelt element..

Kjøkkendesign 9 kvm. - Innebygde apparater

Blanke teksturer

Speilglans er en velkjent måte å få et rom til å se mer omfangsrikt ut. Den blanke overflaten på strekkloftet, de kokende hvite glaserte flisene, de snøhvite fasadene på headsettet vil fylle kjøkkeninnredningen med luft og lys.

Kjøkkendesign 9 kvm. - Blanke teksturer

Horisontale linjer

Vanligvis har 9-meters kjøkken et firkantet oppsett. For å visuelt strekke veggene og gi rommet formen av et rektangel, kan du legge ut aksentens horisontale linje med lyse fliser eller velge et stripet headset.

Kjøkkendesign 9 kvm. - Horisontale linjer

Funksjonell vinduskarme

For at vindussetet ikke skal være tomt, bytt ut den vanlige vinduskarmen med en funksjonell benkeplate, der du også kan montere en vask (i dette tilfellet er det tilrådelig å på en eller annen måte beskytte glasset mot konstante sprut), og under det – ordne ekstra lagringssystemer.

Kjøkkendesign 9 kvm. - Vask av terskel Kjøkkendesign 9 kvm. - Vinduskarmen bordplate

Gjennomsiktige møbler

Trebord på kjøkkenet 9 kvm. noen ganger kan det virke for klumpete, men en modell med tynne metallben og en glassplate vil passe perfekt her. Gjennomsiktige akrylstoler er det perfekte supplementet til denne vektløse designen..

Kjøkkendesign 9 kvm. - Gjennomsiktige møbler

Fototapeter og fotopaneler

Moderne utskriftskvalitet på alle slags materialer lar deg gjøre interiøret i ethvert kjøkken lyst og uvanlig.

For å utdype rommet er det bedre å velge bilder med åpningsperspektiv (i stedet for blomster eller stilleben – landskap, panoramaer) og et realistisk lysspill. Du kan dekorere en gratis vegg, en fasade på et headset, et forkle eller til og med en dør med et bilde du liker – uansett vil det se spektakulært ut.

Kjøkkendesign 9 kvm. - Bakgrunnsbilder og fotopaneler Kjøkkendesign 9 kvm. - Bakgrunnsbilder og fotopaneler Kjøkkendesign 9 kvm. - Bakgrunnsbilder og fotopaneler

Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong

Ombygging av kjøkkenet ved å kombinere med en loggia eller balkong gjør det mulig å øke bruksarealet med 2-3 kvadratmeter. Men siden husets bærende vegg berører, kan ethvert arbeid bare startes etter at dokumentene er avtalt i relevante myndigheter og må utføres av fagfolk..

Etter at stedet er klargjort og balkongen er pålitelig isolert, kan du ordne en spiseplass eller et mykt hjørne for avslapning, sette et kjøleskap eller skap for oppbevaring av mat.

Alternativer for overføring av ovner eller vasker til den tidligere loggia krever spesiell tillatelse, siden gassrør og kloakkrør i leilighetsbygg vanligvis er koblet til et enkelt system, og det er forbudt å endre noe i det etter ønske.

Ofte, ved ombygging, fjernes bare vinduet og døren, og veggen som skiller kjøkkenet fra balkongen er igjen. I dette tilfellet, i stedet for vinduskarmen, er det installert en teller som det er tilgang til fra begge sider..

Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong Kjøkkendesign 9 kvm. med balkong

Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil

Klarheten og minimalismen i den moderne stilen gjør den ideell for et relativt lite kjøkken på 9 meter.

Den moderne stilen i interiøret er preget av upåklagelig jevne monofoniske overflater med metallisk glans, blanke teksturer, grafiske linjer og stort sett behersket, nær den akromatiske skalaen, farger.

Noen ganger blir alvoret i møblene mykere med sprut av naturlige materialer: stein, tre, lyse mønstre eller en rik nyanse på headsettet, men for det meste er den moderne stilen forkrommet stål, glass og plast.

Det sentrale stedet i dette kjøkkenet er okkupert av den nyeste teknologien, som gjør at tilberedningsprosessen blir lett og hyggelig..

Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 9 kvm. i en moderne stil

Kjøkken 9 kvm i klassisk stil

Den klassiske designen er valgt for kjøkkenet av mennesker som verdsetter skjønnhet og harmoni. Denne edle stilen ser aristokratisk ut, selv på et område på 9 kvm..

Du kan detaljere interiøret på kjøkkenet i klassisk stil ved hjelp av dekorativ stukkstøping, søyler, krystalllamper og snøhvit porselen.

Kjøkkendesign 9 kvm. i klassisk stil Kjøkkendesign 9 kvm. i klassisk stil Kjøkkendesign 9 kvm. i klassisk stil Kjøkkendesign 9 kvm. i klassisk stil Kjøkkendesign 9 kvm. i klassisk stil Kjøkkendesign 9 kvm. i klassisk stil Kjøkkendesign 9 kvm. i klassisk stil Kjøkkendesign 9 kvm. i klassisk stil Kjøkkendesign 9 kvm. i klassisk stil Kjøkkendesign 9 kvm. i klassisk stil

Corner kjøkken design 9 kvm..

Hjørneoppsett er en praktisk og trygg måte å ordne møbler på et 9 kvm kjøkken, som effektivt bruker hjørnene og fortsatt gir plass til spisestuen..

Hvis du liker dette alternativet, foreslår vi at du ser på bildegalleriet med eksempler på hvordan et lignende design kan se ut i forskjellige fargepaletter og stiler. Vær oppmerksom på detaljer – de kan skjule nyttige ideer for å gjøre interiøret enda mer koselig og oppholdet på kjøkkenet mer behagelig..

Corner kjøkken design 9 kvm. Corner kjøkken design 9 kvm. Corner kjøkken design 9 kvm. Corner kjøkken design 9 kvm. Corner kjøkken design 9 kvm. Corner kjøkken design 9 kvm. Corner kjøkken design 9 kvm. Corner kjøkken design 9 kvm. Corner kjøkken design 9 kvm. Corner kjøkken design 9 kvm. Corner kjøkken design 9 kvm. Corner kjøkken design 9 kvm.

Video: Kjøkken 9 kvm. – Interiørideer

Previous Post
Κουζίνα με νησί: 70 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
Gardiner i Provence -stil: 75 fotoideer