Veggnøkkelholder for gangen: 70 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Veggnøkkelholder for gangen: 70 fotoideer

Veggnøkkelholder for gangen: 70 fotoideer

Skjer det at du ikke finner nøklene dine rett før du drar? Dette er en veldig frustrerende situasjon. En stilig og utvilsomt nyttig veggnøkkelholder vil hjelpe deg med å fikse det. Etter å ha hentet eller laget en husholderske med egne hender, vil du for alltid glemme disse ubetydelige, men ubehagelige hverdagsproblemene.

Velge en husholderske for gangen

Betinget kan veggenøkkelholdere deles inn i to typer: åpen og lukket. Lukkede er laget i form av esker eller skap der nøklene er skjult. De er en plattform med nøkkelholdere. Basert på materialene som brukes til fremstilling av nøkkelholdere, kan følgende grupper skilles:

Stilige metallnøkkelholdere ser bra ut i loft eller høyteknologisk interiør. En utmerket lagringsløsning for mange nøkler og lite tilbehør. Vakre metallnøkkelholdere skaper et representativt bilde av gangen.

Hushjelpere av tre er ekstremt populære – et uvanlig tilbehør som vil understreke den gode smaken til eieren av leiligheten. Vakre tresorter, dekorert med utskjæringer eller lyse farger, vil hjelpe ikke bare med å dekorere gangen, men også plassere nøklene på en praktisk måte.

Vil du gjøre gangen din spesiell? Da bør du velge en nøkkelholder av skinn. Slike tilbehør er hovedsakelig små i størrelse, noe som er veldig viktig for eiere av små korridorer. Et utmerket og sofistikert element, supplert med tre- eller metallinnlegg, som passer ethvert interiør.

Veggnøkkelholder for gangen - Hvordan velge Veggnøkkelholder for gangen - Hvordan velge Veggnøkkelholder for gangen - Hvordan velge Veggnøkkelholder for gangen - Hvordan velge

Å lage en husholderske med egne hender

Synes du det er vanskelig å lage en veggnøkkelholder i korridoren? Ingenting som dette! Dette er en ganske enkel og interessant øvelse. Du trenger bare litt tid og krefter for å gjøre dette. I tillegg vil du spare mye penger, fordi materialene er ganske rimelige, og mange av dem finnes i leiligheten din..

Hvis dette er første gang du arbeider med etableringen av interiør, kan du prøve å gjøre det enkleste og rimeligste alternativet – en åpen husholderske. Slik innredning i hjemmet kan lages fra hvilken som helst base, det viktigste er at kroker eller andre holdere kan festes på den. Håndverk av tre, små brett eller tykke grener, strukturer laget av wire og plastbiter – alt dette er egnet for å lage en husholderske med egne hender.

Involver barna i kreativitet, dette vil holde dem opptatt og bli vant til å bestille. Hvis du dekorerer hver nøkkel med en unik etikett, også laget av dine egne hender, vil hele strukturen til nøkkelholderen få et veldig fargerikt utseende..

Hvis du anser deg selv som en dyktig håndverker, kan du prøve å lage en lukket veggnøkkelholder. Prosessen vil ta litt mer krefter og tid, men resultatet vil se virkelig vakkert og mystisk ut. På utsiden av et slikt skap kan du plassere et foto eller et søtt bilde, dekorere det med gamle nøkler eller en klokke, dette vil gi hele strukturen enda mer sjarm.

I tillegg kan lukkede nøkkelholdere være en arrangør, skjule nyttige småting.

Veggnøkkelholder for gangen - Lag en nøkkelholder med egne hender Veggnøkkelholder for gangen - Lag en nøkkelholder med egne hender Veggnøkkelholder for gangen - Lag en nøkkelholder med egne hender Veggnøkkelholder for gangen - Lag en nøkkelholder med egne hender Veggnøkkelholder for gangen - Lag en nøkkelholder med egne hender

Gjør-det-selv-husholderske med mønster for gangen

La oss dykke ned i håndarbeidsprosessen med deg og lage en enkel, men uvanlig og unik farget nøkkelholder. For dette må vi forberede:

– Base – du kan ta et brett laget av fiberplate eller tre;

– En gryte med gryter – del den først i to deler;

– Kitt og verktøy for bruk – det kan være en slikkepott eller en børste;

– Maling – akryl eller gouache er egnet;

– Klar neglelakk;

– PVA lim og Moment – øyeblikkelig lim kan erstattes med flytende negler;

– Nøkkelkroker.

La oss komme på jobb. Dekk arbeidsområdet med folie eller papir for å holde det rent..

1. Ta den forberedte basen. Gi den hvilken som helst form du vil. Påfør gips, laget skal være veldig tynt – 0,5-1 cm.

2. Selv om kittet ikke er tørt, kan du merke mønsteret med fingeren eller en tynn pinne.

3. Trekk oppmerksomheten til ornamentet ved å farge linjene. Vent til malingen og kittet er helt tørt, og dekk deretter basen med lakk.

4. Du kan eventuelt male halvdelene av potten eller dekorere dem på annen måte.

5. Bruk Moment -lim eller flytende spiker til å lime potthalvdelene på basen. Når alle elementene er tørre, plasser basen i rammen og fortsett å installere krokene.

6. Avhengig av krokene du velger, lim eller skru dem til basen. Nå er hushjelpen din helt klar.

Etter å ha fullført alle trinnene, vil du motta en original og nyttig nøkkelholder, som vil være en fantastisk dekorasjon for gangen din..

Gjør-det-selv veggnøkkelholder med mønster for gangen Gjør-det-selv veggnøkkelholder med mønster for gangen Gjør-det-selv veggnøkkelholder med mønster for gangen Gjør-det-selv veggnøkkelholder med mønster for gangen

Gjør-det-selv tresag nøkkelholder

Vil du ha en stilig og interessant husholderske for gangen din? Vi vil fortelle deg hvordan du lager en husholderske av et sagkutt, som er perfekt for et rustikt eller skandinavisk interiør.

Du trenger følgende materialer:

– Vedsag – du kan velge ønsket tretype og bestemme diameteren;

– Flekk – basert på vann eller alkohol;

– Sandpapir – det er bedre å velge en fin eller middels kornstørrelse, siden en stor vil skade tremønsteret;

– Lakk – gjennomsiktig akryl er egnet;

– Børste – laget av syntetiske materialer;

– Kroker – enhver variant vil gjøre som kan fikses med skruer eller lim.

Hvis du liker å jobbe med tre, vil en slik husholderske være det perfekte alternativet for deg. Du kan velge absolutt hvilken som helst sagkutt, furu, lønn eller akasie ser flott ut.

1. Behandle sagskjæret med sandpapir, først med et medium kornet, og deretter med et finkornet. Dette vil bli kvitt ulike uregelmessigheter og skader fra sagen. For å unngå å skade tremønsteret, kjør sandpapiret forsiktig og nøyaktig langs fiberen. Fjern deretter støvet som har dukket opp og se på treets overflate, fibrene vil stige, og du vil se tegningen. Vent til arbeidsstykket er helt tørt.

2. Det neste trinnet er farging av sagskjæret. Hvis dette er første gang du arbeider med trebearbeiding, så få en vannflekk. Det vil spare deg for mange feil, fordi det tørker mye lenger, og du får muligheten til å tørke stygge steder og fjerne drypp. Du må flekke langs treet med en bred syntetisk børste. For å få et ensartet mønster må du flekke flere ganger. Hvert lag må tørke før du går videre til det neste..

3. Du kan eventuelt overføre hvilken som helst tegning til en blank. For å gjøre dette må du forberede en speilvendt utskrift av tegningen. Dekk det mønstrede arket og treverket med lakk (akryl), og legg dem deretter sammen. Glatt ut kuttet og la stå i ca 3 timer..

4. Fjern forsiktig papiret og begynn å rulle det, mønsteret skal vises. Fjern papiret helt og rengjør overflaten av restene.

5. For festing til veggen kan du bruke en løkke med tykk tråd eller kjøpe spesielle enheter.

Det er alt, din nye veggsagkutter er klar. På samme måte kan du forberede flere små kutt samtidig, og deretter feste dem til basen..

Gjør-det-selv veggnøkkelholder for en gang laget av tresag Gjør-det-selv veggnøkkelholder for en gang laget av tresag Gjør-det-selv veggnøkkelholder for en gang laget av tresag Gjør-det-selv veggnøkkelholder for en gang laget av tresag Gjør-det-selv veggnøkkelholder for en gang laget av tresag

Gjør-det-selv-husholderske fra rammen

I hjemmet deres kan mange finne en utdatert ramme for et bilde eller foto, men det er ikke nødvendig å skynde seg å kaste det. De lager utmerkede veggholdere som kan gi skjønnhet og et bestemt sted for nøklene dine..

Avhengig av ideen din, vil materialene variere, og for vårt eksempel trenger du følgende:

– Ramme – en ramme for et bilde eller foto, av hvilken som helst størrelse og form er egnet.

– Kryssfiner – velg eller forbered et stykke som passer til rammen.

– Grunning og maling – du trenger akryl.

– Børste – bred, laget av syntetiske materialer.

– Sandpapir – fint til middels korn. Den kan byttes ut med en slipende svamp.

– Decoupage -kort – velg ønsket mønster, men pass på at det passer i størrelse.

– Kroker – det er her nøklene dine skal plasseres. De kan byttes ut med små skruer, alt avhenger av konseptet ditt.

– Verktøy – Phillips skrutrekker, bor og stikksag.

Før du starter arbeidet måler du de innvendige dimensjonene til rammen, og deretter forbereder du et stykke kryssfiner basert på dem. Dekk kryssfiner med akrylgrunning og mal deretter. Maleri kan for eksempel erstattes med et klistremerke eller et fargestiftmønster. Hvis du brukte en grunning, må du slipe den – først med medium, og deretter med finkornet sandpapir.

Påfør limet på kryssfiner, legg deretter det dempede decoupagekortet på toppen og glatt godt for å fjerne bobler. Deretter kan du farge rammen med akrylmaling eller beis. Når hele stykket er klart og tørt, for ekstra holdbarhet, dekk det med akryllakk og la det tørke igjen. Skyv ferdig kryssfiner inn i rammen, skruekroker og veggfester.

Eventuelt kan du legge til koder med inskripsjoner eller tall – denne tilnærmingen vil gjøre håndteringen av nøkler så praktisk og organisert som mulig..

Gjør-det-selv veggnøkkelholder for gangen fra rammen Gjør-det-selv veggnøkkelholder for gangen fra rammen Gjør-det-selv veggnøkkelholder for gangen fra rammen

Veggnøkkelholder for gangen – foto

Fotogalleriet vårt har innarbeidet mange nyttige og underholdende ideer som hjelper deg å bestemme hvilken husholderske som passer for gangen din. Om det vil være et åpent eller lukket produkt, laget av metall eller tre – det er opp til deg. Vi ønsker deg inspirasjon og suksess i alle dine bestrebelser.!

Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer Veggnøkkelholder for gangen - fotoideer

Previous Post
Στεγνωτήριο ρούχων οροφής (55+ φωτογραφίες)
Next Post
Lamper for planter (70 bilder): typer, hvordan velge